推介:| UGG | baby product | MD skinical | 環保袋訂造 | PROTOP | 鈙利亞阿勒頗手工古皂 | UGG Boots | Sheepskin Boots |

發新話題

我的妓女生涯何時了......?

看完所有談話內容      很有興趣能和你相會
請問你的公司是..............?

引用:
原帖由 我是指壓囡 於 2008-7-20 14:33 發表

秦檜也只得有一個.
未必  

難度你沒聽過 李登輝 , 陳日君     

引用:
原帖由 我是指壓囡 於 2008-7-20 14:54 發表

聽過.....
但據我所知他們只算是大聲公,還未至於殘害忠良欺壓無辜.
最奸的人永遠不會這麼容易被人發現

這只是我的個人意見    我對歷史的認識也很皮毛      並且歷史不是我在大學讀本科時的主修

如果我得罪了你    請原諒  

(但我的立場不會改變 李登輝 , 陳日君 一定比 秦檜 邪惡 )

難得你沒有歧視我們這類男人  , 小弟萬分榮幸
(因為許多女人也看不起流連風月場所的男人 )

小姐你雖然 未有進過大學 ,
但你一定比很多所謂  "有學識的人"  更文明,更開化  
(你可算是女中豪傑     在困境也勇敢面對)

可否分享一下指壓場的見識 ??

小姐和 "鍾房" 的關係如何  ?  如何分攤收入  ?

引用:
原帖由 我是指壓囡 於 2008-7-20 16:22 發表
那麼指壓囡或夜場囡來到論壇又有誰人是她們的天敵?
某個/某些  沒品的人 ?  

回復 110# 的帖子

說得很對
我們不應因為付了錢而不尊重囡囡
所以我每次也堅持不要   什麼   毒龍鑽 , 後門  等特別服務
簡單的已經足夠   (侍浴 , 吹 和普通性交)

但有些囡囡第一個反應是認為我是怪人   

引用:
原帖由 richardchow 於 2008-7-21 17:00 發表

you ask for the girl to service you and she is not your gf / wife, then you still not respect her...
Can you please give a clear and tangible definition for "respect" ?

In my opinion , as long as I behave gently and politely during the whole process  , i have shown respect to the girls

Don't tell me  you  have never  required  sex service from whores  but you come to   "Massage 指壓馬檻 "

引用:
原帖由 richardchow 於 2008-7-21 21:08 發表

I go to massage, I would not expect I can respect somebody else, just do what I like and what things make me happy.
are you sure you go to "massage" only?  

引用:
原帖由 richardchow 於 2008-7-21 21:30 發表

o甘梗係blowjob, 毒龍鑽, 扑野, 同埋有o的女會肯吮下腳趾
梗係o甘... 出得來玩, 人地真係唔expect你好尊重佢,
而人地都唔會理你紳唔紳士...
Scums like you screw  the whole industry  up  

引用:
原帖由 richardchow 於 2008-7-21 23:28 發表

stetchkov兄, 我不是來罵戰.... 大家入來都是老襟兄弟(分分鐘大家玩過同一個囡囡,所以兄弟也).
想討論一下...
其實係囡囡心中已瞧不起我們這班雞虫, 何必扮野... 扮野仲乞人憎
大家玩1個痛快, 不好嗎??? 至 ...
OK ,  please accept my apology of being  impolite     I'm sorry
Maybe I am still an novice and not capable of understanding your philosophy  

引用:
原帖由 我是指壓囡 於 2008-7-22 05:53 發表
我上了一天班,收獲還算可以,只是不能再同以前比......
假設 收費 是 $400
有多少是囡囡的?

引用:
原帖由 richardchow 於 2008-7-22 10:21 發表

大約1半左右
   食水好深

引用:
原帖由 Obi-Shady 於 2008-7-22 17:01 發表

有啲人...鍾意站喺道德高地(佢認為)度叫雞,認為咁樣爽啲啩......
at least they are better than those goddamned uneducated and uncivilised  assholes  

引用:
原帖由 Obi-Shady 於 2008-7-22 16:57 發表

呢位C Hing,你講呢鶖伢|唔會面紅?你當人]為錢同你呢齯H只係吹同所謂"普通性交"....就係皇恩浩蕩?
You even don't understand the principles of social mutual respect , it doesn't make sense if I continue to argue with bastards like you

引用:
原帖由 Obi-Shady 於 2008-7-24 13:11 發表

兄台開口埋口唔係叫人Scum就係Bastard....仲鰜袛リH講咩"principles of social mutual respect".....咁識搞笑,走去俾錢人同你"普通打洞"真係鬻A....不如考慮鴷h做"洞篤"笑好過喇. ...
  請問師兄你乜學歷呢?

一般 F.3 仔 都解得明    social mutual respect

social  通常係指  人類社會的社交  ,  

(唔好對號入座)  某d 人面獸心 的 bastard ,  可以要求   social mutual respect  嗎???  

仲有 ,   mutual  係指  互相  ,  你唔 respect 人先 , 仲想點  

引用:
原帖由 Obi-Shady 於 2008-7-24 14:21 發表

寫到明話"bastards like you"跟住叫人唔好對號入座.....你唔好同我講話小學生都知咩係"Like".....
朽木不可雕也,糞土之牆不可杇也,於予與何誅。   

我唔想再爭論落去

希望你高抬貴手        今日留一線  
謝謝

恭喜

引用:
原帖由 Obi-Shady 於 2008-7-25 13:05 發表

阿小姐正當話想轉型,你就整句咁....唔係想贈慶N.....

兄台...大家一齊去食飯,我就食差燒飯,你就食差雞飯,咁...兄覺得我可唔可以話你,做咩要食埋雞呢?就咁食"普通"差燒咪得囉 ...
睇黎你真係唔明果句
你係唔係渣住反射鏡上網      明明 句野 係同你講  , 你又射俾其他人   

係你理解力差 , 定係我中文屎呢?

引用:
原帖由 Obi-Shady 於 2008-7-25 13:30 發表

講我冇所謂...但係你都未講句洢孛......
#163     你話左 "阿小姐正當話想轉型,你就整句咁....唔係想贈慶N....."

你面皮真厚      明知 故問

保重

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。