推介:| 英語課程 | Causeway Bay order food | 職業英語 | 化妝課程 | Wedding Photography | 天窗卷布更換維修 |

發新話題

[原創] 金多港#33

金多港#33

好耐冇出報告, 今日決定分享一下.
最近經常睇到好多師兄討論金多港, 唔知係咪真係咁多去幫襯喇.
尋晚大約十點幾上去, 先去錢櫃睇下下水牌, 發覺D囡囡大部份都試過, 再試又冇咩驚喜, 只係睇到有兩個號碼好似未試過, 分別係33 & 88, 咁就入房先睇睇33.
入房冇幾耐, 33就入黎喇, 先講講條囡整體如下:
樣貌: 冇咩評語, 即係普通, 真係非常一般, 甚至可以話係醜.
年紀: 唔係後生, 中囡就一定喇, 媽媽級.
身材: 有肉型, 未至於好肥, 但真係好有肉地.
三圍: 有肉就梗係有波啦, 但未至於好大喎, 腰粗, 腳短.
其實呢個33一見到我就覺得我肯定會彈佢鐘, 當我話ok果時佢都有d覺得意外.
咁跟住各自除衫, 果然係有肉地, 佢自已都覺得唔好意思喇, 因為可能佢覺自己身材唔好啦.
一齊去沖涼, 都係果d服務, 我先坐低, 跟住幫我洗前洗後, 再奶lin, 跟住水中蕭.
吹功一般, 並非深喉. 跟住我先出去, 佢再跟住出黎, 然後叫我扒低, 幫我做後面.
整體都一般, 最後毒龍鑽, 呢樣佢做得好落力, 我個屎眼勁比佢條利插, 真係有d似比人通櫃.
做左幾分鐘就轉身做前面, 跟住都係果d野, 由上錫到下, 跟住吹蕭, 都幾落力, 又吹左幾分鐘.
我就話黎喇唔好浪費時間, 一開始就叫佢做狗仔, 環保直入, 西洞有真水, 唔係好鬆, 但又唔係好窄.
有樣野值得一提, 就係可能因為佢有肉地, 當做狗仔式果時, 佢個pat好好肉, 又結實, 非常好渣手.
搞到我完全唔想換姿勢, 繼續狗仔插, 插左十零分鐘, 我就問佢想我射去邊, 佢話背上又得, patpat又得.
咁我先唔理佢住, 再插多陣先, 之後我感覺到佢黎高潮, 其實我都差唔多, 咁我就再問佢射去邊, 就黎忍唔住喇.
佢就話射入面啦, 跟住我就勁射入去, 感覺幾正, 佢跟住就去先沖涼, 然後就響鐘, 我就再入去沖洗.
整體:
其實上面已經講晒. 但開頭講既88號都未見到, 出面keeper話, 係高大有肉地哈爾賓妹喎, 睇下有冇其它師兄試過, 可以分享下.

引用:
原帖由 fatdragon0l0 於 2010-3-4 11:15 發表
88系高(好)大件頭,(好)有肉地(但系又唔系好肥),一個黑黑實實既山東婆甘款既哈爾賓c9甘啦!
睇黎都幾大鑊, 好彩冇揀.......

引用:
原帖由 Denki 於 2010-3-4 14:04 發表
哗, 环保勇士呀 !!! 应该要再考虑一下呢 ????
師兄, 你都話環保勇士, 當然要勇字行先啦.....

引用:
原帖由 boneking 於 2010-3-4 14:26 發表
C-hing, you are braveI dare not do without dom now.   Tried once & have to take antibiotic for 2 weeks until I had so much stomach upset that I could not eat
咁小弟都同意應該要注意身體既......
祝各位師兄身體健康啦

引用:
原帖由 boot_boot 於 2010-3-4 16:00 發表

oxana兄,
有時健康嘅嘢, 都係聽天由命.    
咁又係既....所以我不嬲都唔係點理

引用:
原帖由 xpan 於 2010-3-4 16:43 發表
as usual, oxana writes the best report!!
how do you my report is the best?
this is only my my opinion........

引用:
原帖由 Peler.p 於 2010-3-5 00:30 發表
C兄我上去都是同你一様先睇水牌先叫五味女,玩多一味得一味 33.88都試過兩个同樣是有肉型服務OK不過無咩驚喜,我唔多中意D女多肉試過一次下次叫其他看有無驚喜好過所以五味女大部份都試過,五味食過就食 ...
有冇試過#29?
好似新黎喎....但睇黎都係3味4味囡囡......
我想轉場喇....金多港開始覺得悶喇

引用:
原帖由 20080925 於 2010-3-5 10:17 發表
唔知有冇C兄試過#3, 幾多味, 樣O.K.嗎? Thanks
未試, 見都未見過.....
呢個#3由過年放假到而家都未返工, 有可能已經唔做lu

引用:
原帖由 20080925 於 2010-3-5 12:52 發表
Thanks C兄, 咁#2號做幾味, Thanks again.
#2 好似係3味.....

引用:
原帖由 Peler.p 於 2010-3-5 17:59 發表
29我兩个月前叫過來看是三味唔肥樣普通看了唔中意無做.C兄我都是在一个場玩到悶就去第二个場玩再悶又去第三个場玩來來去去都是得幾个場玩五味金多港我都來回咗好多次
有咩其它場介紹?
我之前都去金帝, 但都好耐冇去, 唔知而家d質素如何.....

引用:
原帖由 hso 於 2010-3-6 23:15 發表

what nos. are five tastes other than 8, 126, 128
#133, #12, #9
you may try....

引用:
原帖由 Peler.p 於 2010-3-7 22:31 發表
C兄#133可做後門嗎?之前好象不可以
好似唔做後門....

引用:
原帖由 Peler.p 於 2010-3-7 23:04 發表
我都好耐冇去金帝所以唔知,這半年去金多港多D,一年多前去金帝做#21好正,我去時她初做五味樣又靚服務又好,同我吹完不吊西就叫我吊她後門,我不停吊咗半个中才出野,吊完她同我講後門比我吊到出血我都唔好意 ...
金帝#21....我冇咩印像, 可能未做過
但係多謝分享先.....

引用:
原帖由 badboy 於 2010-3-8 22:57 發表
師兄...
想問下88有幾高大
我鍾意同大山婆做呀
呢個88係唔係以前個88
門口keeper曾經同我講過, 佢話係以前既#88, 哈爾賓妹
但由於我一路都未見過#88, 所以答你唔佢有幾高大

引用:
原帖由 kenneth66666 於 2010-3-10 18:47 發表
有冇其他場有熟女玩架呢?
金碧玉好多熟囡......可以試下
但小弟好耐冇去, 所以未能提供有關號碼, 請見諒

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。