推介:| 網頁寄存 | 網頁設計 | 開網店 | 電郵申請 | Wordpress Hosting | 外賣平台 | 英語課程推薦 | 風水屋 | 房間風水懷孕 | Timway Testimonial | Wedding Planner | Wedding MC |

發新話題

[建議] J姐夫姨仔奸情,請入內發表...

引用:
原帖由 bt100 於 2008-10-24 16:14 發表

下..................E D響男人心中............好濕碎咋喎...................,

我說的制造剌激驚喜係一D 「好禁忌」既野,一D平常人吾會做既野, 如野戰或人前背後攪攪震...等等,我記得以前最能引起 ...
佢係一個o係人地面前好要面既男人, 就連有sp都唔想俾人知, 所以, o係街或者有其他人在場既情況下, 就連黃色少少既野都唔會點講, 反而我講得仲多過佢, 因為咁, 你所講果d"驚喜", 對佢黎講可能會過激左都未定, 如果我咁做, 對佢可能會有反效果!

相關搜索目錄: 野戰

引用:
原帖由 bt100 於 2008-10-24 16:25 發表

佢仲Keep住件SP吾甩已有問題, 妳已做到這樣足了.   

傻妹, 想深一層吧, 將來會和佢成家立室的未佖是你, 佢和呀春袋男一樣(不分莊閒了).. Sorry. Sorry
佢同j唔同既係雖然佢唔甩/甩唔到, 但係佢都仲識得要對我好d, 唔似得j對佢老婆咁一d都唔重視, 好多時, 佢做樣都起碼會問下我感受先, 如果我唔想, 佢真係會拒絕既, 只係好多時, 我唔想規限佢太多, 一個人o係社會上面已經有太多規則要守, 返到屋企我唔想佢仲要帶住個面具黎對我!

而且, 我唔覺得佢會同我結婚, 但係, 兩個人相處, 開心多過唔開心就ok架啦, 可能我比較悲觀, 我唔敢希望佢會有咩回報俾我, 但我睇得到既係暫時黎講, 佢的確係重視我既(可能係我自我安慰掛)!

相關搜索目錄: 結婚

引用:
原帖由 toyman 於 2008-10-24 16:39 發表
原來如此~~~ 以後只好稱呼妳做 Lu 妹~~~
我覺得你好識諗同好偉大~ 我同你男友都差唔多年紀~
但絕對無你男友既好運遇上咁睇得開既女人~
3P 我連想都唔敢想~ 你連佢 sp 都可以包容~
你真係好犀利。

不過,表面上 ...
我都明白, 男人要去滾, 好多時唔係因為出面既女人有幾吸引, 而係因為偷既刺激, 所以, 我都明白要一個男人返屋企, 用迫或者綁既手段, 係無用既, 有時, 要男人著緊自己, 俾佢知道佢唔係唯一一個可能仲有效!

我都有睇大丈夫, 佢令我明白好多男人既心態, 所以, 有好多野我都已經睇得好開, 同埋, 自私d咁諗, 如果佢係唔再重視你既, 你幾唔開心佢都唔會有咩感覺, 甚至會由於知道有人咁著緊自己而覺得開心, 所做既事會更過份, 傷害得你更深, 因為佢知道你走唔甩, 但係, 當對方好多野都睇得好開, 令佢知道你無左佢都一樣會生活得好好, 佢既危機感又會大返好多, 所以, 將自己放o係最重要既位置可能係令其他人重視自己既最好方法!

引用:
原帖由 bt100 於 2008-10-24 16:46 發表

值得嗎??????????????
無話值唔值得既, 好多野無得計, 只係, 到老左睇返轉頭, 可能會覺得自己好傻, 但都會係一段好好既體驗!

引用:
原帖由 toyman 於 2008-10-24 16:51 發表
你越包容,我越感覺到你男友既"雙面人"性格。
我一方面佩服你,亦會有 d 替你不值,
不過只要愛~ 乜野都無得解~
咁又係呀, 好似打工咁, 只要雙方願意, 就甚麼也可以嘛!

引用:
原帖由 toyman 於 2008-10-24 17:14 發表
Lu 妹~ 你仲年青~~ 我 30 歲前同樣愛得好激~
自覺乜都可以試乜都可以包容同面對~ 只要有愛~
但當人成長~ 成熟~ 甚至中老年~ 自然會知道愛當然重要~
但有愛唔係大晒~ 兩個人相處當然要開心~ 但大家同樣有犧牲!!
...
或者你講得o岩既, 好多野應該睇得長遠d, 又可能我思想仲係太幼稚, 未識得為自己打算, 不過, 由開始拍拖到而家, 我都唔信d咩承諾, 結婚都一樣會離婚, 承諾完, 到最後亦可能根本做唔到, 唔止係佢, 有可能最後提出分開既係我都未定, 但係佢用行動話左俾我知, o係現時黎講, 我對佢好重要, 起碼佢唔會介紹佢sp俾佢父母識, 但係佢會約我同佢屋企人一齊食團年飯(其實會唔會我對自己太有信心, 覺得佢重視我呢?)!

相關搜索目錄: 結婚

引用:
原帖由 bt100 於 2008-10-24 17:24 發表
但當人成長~ 成熟~ 甚至中老年~ 自然會知道愛當然重要~
但有愛唔係大晒~ 兩個人相處當然要開心~ 但大家同樣有犧牲!!

精句!好!
就正如有人講過, 2個人一齊唔係1+1=2, 而係0.5+0.5=1!

引用:
原帖由 toyman 於 2008-10-24 17:38 發表
道德西門兄弟無分大小!
話唔埋大家仲做埋老襟!
咦? 咁我算唔算兄弟之一?

引用:
原帖由 bt100 於 2008-10-24 17:26 發表

我同你同C.F 都老了..he.he.... 中女!好玩好多
曾經有個人講過, 25歲果d都已經叫做中女了!

引用:
原帖由 toyman 於 2008-10-24 18:13 發表
Lu 妹乳溝一現!
痴漢四處立見!

如果.....

Lu 妹乳頭一現! 我地立即扯旗征戰!

呢樣真係難d啦, 我唔影呢類相架wo, 我都係鐘意影埋d遮遮掩掩既, 有神秘感d, 所以就算性感睡衣, 我都係鐘意果d好似睇到其實睇唔到既款, 最唔鐘意果d著左好似無著果d咁既款!

引用:
原帖由 ChickenFloss 於 2008-10-24 18:22 發表

你條佬有你這女友是他的福氣,玩3P玩到有女友支持o既,確係少有!
咁講真, 人一世物一世, 唔會對自己有咩傷害既, 試下都無妨嘛!

引用:
原帖由 timtimyo0 於 2008-10-25 21:44 發表
出現罵戰啦!!爽啊!!!
你想講邊段係罵戰? 我真係睇唔到wo!

引用:
原帖由 toyman 於 2008-10-27 11:48 發表
各位道德西門兄弟姐妹~~~~~~~~
集合喇~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
我返左黎成朝架啦, 等緊你地咋!

引用:
原帖由 isxman 於 2008-10-27 13:53 發表

我即時回來報到
呢幾日訓得唔好, 再無人陪我傾下計, 我就黎會訓著架啦!

引用:
原帖由 isxman 於 2008-10-27 14:03 發表

要5要搵人"暗"妳訓
要的話
我相信好多"同好會"的弟兄一定樂意
我一定係其中一個啦
開緊工唔訓得呀, 我頭先lunch果時已經飲左杯齋啡, 但係都係無乜用咁!

引用:
原帖由 isxman 於 2008-10-27 14:10 發表

齋啡,好壞胃 非必要,都係飲少d好!
想5眼訓,食粒"話梅"即刻醒o西
越酸越醒神
相比"齋啡",後遺症冇咁勁
公司無話梅呀, 得陳皮, 但係咁o岩頭先有同事約我一齊食飯, 又唔知飲乜好, 加上又好眼訓, 咁咪飲左齋啡囉, 平時我都好少飲, 因為飲得咖啡多會骨質疏鬆嘛!

相關搜索目錄: 咖啡

引用:
原帖由 toyman 於 2008-10-27 15:24 發表
做乜呢幾日訓得唔好?????
我都唔知呀, 成晚一個鐘醒一次, 訓極都訓得唔"冧", 朝朝起身都仲係好攰無訓過咁!

引用:
原帖由 bt100 於 2008-10-27 15:48 發表

咪臭係, 仲要係 E + 仲 Keep 住玩喎!
咁我又真係唔太介意佢去玩架wo, 只要佢識得平時對我好d, 一d特別既日子會記得留返黎同我慶祝下(e.g.佢同我既生日...etc.), 俾我覺得佢重視我, 咁就ok架啦, 係咪好似好易滿足咁呢!

引用:
原帖由 bt100 於 2008-10-27 15:52 發表

係咪好多野煩呀? 心煩?
我又唔覺得自己多野煩同多野諗wo, 但就係訓極都訓得唔係咁好, 好易醒!

引用:
原帖由 bt100 於 2008-10-27 15:56 發表

係呀!但都係果句睇緊D啦, 費事佢以為已經食滑妳, 其實一對情侶在情感及性愛減小時,這己是對方給予的警號!
咁又唔算係減少既, 因為由初開始到而家都無多過!

引用:
原帖由 ChickenFloss 於 2008-10-27 15:58 發表

但係甘wor,佢出去玩完後,實無“彈藥”再“喂”你啦?同埋,你唔怕佢有病啊?
病就唔太怕既, 佢都玩得好小心, 同埋, 佢都會話我知架嘛!

引用:
原帖由 bt100 於 2008-10-27 16:50 發表

咪臭係,做吾成明星就攪事!
尤其係佢近日出既文, 愈黎愈唔知想點咁, 個感覺好似只係想引人注意, 我覺得佢好無聊, 真係唔太想理佢!

引用:
原帖由 bt100 於 2008-10-27 17:06 發表

佢話你知佢D 「性過程」,妳聽完會hight ? or  down? or 即刻想要?
佢唔會講過程架wo!

引用:
原帖由 bt100 於 2008-10-27 17:04 發表

下...........妳咁正...佢都忍到....

比我.....好褲都吾洗著
其實我好肥架, 一d都唔正, 所以而家努力減緊, 希望自己可以正d!

引用:
原帖由 toyman 於 2008-10-27 17:41 發表
Lu 妹~ 你除左身材好有內涵之外~
老老實實你個樣有無咩問題架???
點解你隻佬忍得到?
都係正正常常人一個咁既樣囉, 又唔係d咩靚女, 但係應該未至於會嚇親人既!

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。