推介:| 學英文 | Esse益生菌護膚品 | 駿寶燃氣工程 Chun Po Gas | 解夢分析師證書 | 銅鑼灣乾炒牛河 |

發新話題

[桑拿浴室] 荃溢

引用:
原帖由 jackw 於 2008-7-31 02:15 發表

但我做過既bg有十個,十個都係這樣說,
但我問她們為何仲要在此場做,
她們就說:
都聽聞過此場係女權當道!

引用:
原帖由 sc1234 於 2008-9-1 12:58 發表
原本星期日想去, 點知到夜晚八點先得閒, 考慮了一會, 因八點為交更時間, 聽說該場日更和夜更PR好像感情一般.... 擔心pr跟bg服務都受影響, 所以等多幾日先再去啦!
星期日既夜晚,十樓通常都唔會旺得去邊,夜班pr可能返左,但早班pr都未收工咖,我覺得問題不大!

今日最新消息,*^仲未返工,佢應該返中班,但放假前轉左返早班,
仲未知幾時會返工!!!

引用:
原帖由 pb716 於 2008-9-17 09:16 發表
@!應是轉營
但仍為舊公司著想
沒說去了哪裡!!
*^就更迷離沒有去向
doraemon7 應有與她或其他聯絡....
Bro. pb716,何謂轉營?
意思會唔會係去左第二間?

引用:
原帖由 WillSmith 於 2008-9-21 14:53 發表
BG比有錢佬包起、唔撈;
BG識咗男友、男友唔鐘意、唔撈;
BG搵到長期飯票、嫁埋、唔撈。
呢啲為咗條仔唔撈嘅事周不時都會發生,http://www.5see.com/demo/gif/zjl/Cartoon2/tuzki/B37729 ...
又有可能係BG搵夠或厭倦,跳出黎撈番正行!

回復 885# 的帖子

講得正確...我想這個場真係得既bg唔多過十個,
剩番既pork chop有幾多???(估計全場50個bg)
小心"小心"

引用:
原帖由 happywkr 於 2008-12-3 16:38 發表
Wanted to try ^* again but she is on long leave, it is so pity that if she left.  So missing the previous @!, *^ and the new ^*.
Yes,100% agree"
The most missing bg is @!.

引用:
原帖由 gbobo 於 2008-11-24 12:24 發表

^^係本地人,樣ok唔錯,把聲就沉少少o既女人聲, 5尺幾細細粒咁, 對野有c-cup o既, 但個人有疑有打假波成份.
dup都唔錯, 中力但d位幾中...part2溫柔性, 技巧唔錯.
真的是假野嗎??

引用:
原帖由 gbobo 於 2008-12-20 11:47 發表

我都想知....
下個星期一睇下試唔試到先"

引用:
原帖由 pb716 於 2009-1-12 13:22 發表
轉貼-subsubwoofer的報告
全日 - 一試
昨晚08:30左右,上去一試,由天使姐姐幫我安排及介紹,試左 『 # ) 』,Part I 我都比80分啦,RPP就差少少65分,起機手法唔錯,有幾下都好正,但沒有似其他師兄講有『吹』的服 ...
『 # ) 』一向Part 1 都好好,此bg一向都沒有『吹』的啊"
還有其他bg報告嗎?據聞此場靜了很多...真的嗎?

引用:
原帖由 kit1971 於 2009-1-16 09:14 發表
係靜咗!嗰市差!嗰場梗係有影響!不如我問邊間會好旺!
ching不用太認真啊...我也是聽此場的bg說的...

引用:
原帖由 izthomas 於 2009-2-12 15:22 發表
請問各位c-hing這個場還有真正local係度做嗎?
知道之前有一位&&係loacl, 唔知仲有冇做呢?
真正local...
*) , #) , !@* , @ , ^^ , # ,etc...
之前local && 冇做la~

引用:
原帖由 lok0930 於 2009-2-17 16:34 發表
88號ok架,可以一試!
**係唔錯~

Bros.pb716,happywkr...In this sauna, I'm also miss @!,^* and *^ so much"
When will have same quality BG's here??

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。