推介:| 懷孕輻射 | 頭暈輻射 | 失眠輻射 | 頭疼輻射 | 腦腫瘤輻射 | 記憶障礙輻射 | 耳損傷輻射 | 抑鬱輻射 | Celine Bags | 嬰兒用品 | Loewe Bag |

發新話題

第一次中招(新版開始)

我同女朋友分手都兩年,到而家我都未同過d妓女性交,因為我覺得冇左種感覺同埋好驚會中花(我知戴套都會中招),但就成日都去玩邪骨同召妓只會口交,仲玩得好安全,次次戴套打jj同口交,因為實在太驚死了...每一次有沖動想去玩我都會上一上呢度冷靜下,好多時都會冇左去玩果種心情,但上星期又忍唔住上左去玩,只是口交,但妓女不停用口接觸我陰囊位置(冇套保護),我知道佢一日接好多客佢個口絕對好危險,但我真係忍唔到,因太耐冇接觸過女性...而家真係好驚咁就中招,因為我知椰花傳染性好強...唉...我真係好冇用,如果呢次可以冇事我會唔會以後唔玩呢d野呢?唔通要我中左招先識死?(只是有感而發,希望大家都能抵抗呢d引誘)

引用:
原帖由 叻仔 於 2010-9-20 23:26 發表
師兄.,你好勇呀
我同自己講,以後唔會去玩

引用:
原帖由 strange 於 2010-9-20 23:35 發表

師兄, 男人接受打JJ 同 口交都吾會傳染菜花的, 請放心.   

但接受環保口交,會傳染到淋病和非淋性尿道炎. 你用套就吾駛驚啦.
多謝你安慰呀~我上網睇口交都有機會傳到嫁,雖然而家冇咩野,但我真係想同大家講,唔好去叫雞喇各位兄弟

引用:
原帖由 bebebaba1234 於 2010-9-20 23:39 發表

師兄, 我次次做都帶套, 係口交間中無帶, 中花.
可能條毛巾? 我果個醫生話吹都會中架.
師兄~講問你生係邊呀?

引用:
原帖由 bebebaba1234 於 2010-9-20 23:37 發表

驚就睇下醫生啦, 政府唔使錢的.
不過有唔妥先去, 三個月之後驗一驗血.h:" />
so far都唔駛睇既,都唔知睇乜...血我都想check下,choice果度唔駛錢ma

引用:
原帖由 bebebaba1234 於 2010-9-20 23:39 發表

師兄, 我次次做都帶套, 係口交間中無帶, 中花.
可能條毛巾? 我果個醫生話吹都會中架.
係會嫁,如果個妓女個口有野既話....毛巾都中就真係冇野好講,你生左係邊呀?好返未呀?

引用:
原帖由 strange 於 2010-9-20 23:46 發表

明白. 但我那個醫生說菜花多數係性交得來.

我也是性交得來的, 但現在應該好了, 已三個多月無番發.

我反而口交被傳染龜頭炎, 醫咗一年多先至醫好.
龜頭炎好似唔係性病黎wo,但都要成年先好,好似耐左少少wo

引用:
原帖由 bebebaba1234 於 2010-9-21 00:28 發表

講真, 個個都知道出得去玩實有機會領野, 但一路玩開都覺得做晒安全措拖唔會中招.
最后要自己"創"左個禍先識改同改變自己本身有既觀念.
你次次都有做安全措施ga??我都唔明呢個世界咁多人成日去玩都冇事,有d就成日安安全全都中招

引用:
原帖由 strange 於 2010-9-21 23:46 發表

就係那些妓女的口水內有幾種強力細菌,包括念珠菌等等, 令我龜頭受感染後, 要醫咗年幾先至好.以後我都吾敢俾D小姐口交了, 正一有苦自已知.
禍從口出呀真係~

引用:
原帖由 bebebaba1234 於 2010-9-21 21:31 發表

做就次次都有, 吹就唔係. 我相信係佢個口野到番來. 我生係包皮摺位. 可能我包皮過長, 所以, 唉.
唔係無事, 可能係佢地既免疫系統好先無發出來啫.

冷凍後己經四個月了, 無翻發.
咁應該都好大機會係個口野返野...佢地d口真係得人驚!

死啦~5日前dum完邪骨,手淫時都有戴套,前日陰莖皮膚開始痕癢,琴日驚見有兩達深紅地色既野係陰莖皮膚度,冇水泡的,我想問下會唔會係皰疹初期呢?唔通手淫戴套都瀨野,佢有body massage的,但又唔係好覺佢陰部high到我下面,加上我body massage時有著under,唔通咁都中!?有冇brother可以話我知似唔似皰呀?聽日去check check先

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。