推介:| 調解員課程 | Makeup Course | Hypnosis course | English course | NLP training | cissp cisa cism | 營養學課程 |

發新話題

[原創] 2010年第一餐—半島開飯

我第朝一早要走。。十一点就回房做野啦。。
女女是2010年第一条女。昨晚是第二次啦。。好白净的湖北。。样子也甜美。。反应好得不得了。。我也有点喜欢她啦。。还会找她的。。

大力兄的一条女仲抄我牌添。LAST第二个走的那个。。还是第一次比女女抄牌呢。。

引用:
原帖由 KMY89 於 2010-1-7 19:04 發表
又一个 SP ? or LB ?  
SP就系甘慢慢培养出来的啦。。不过现在还早。。慢慢离啦。。。

引用:
原帖由 7-siu 於 2010-1-8 11:34 發表
因為大海和茶兄上星期六晚在半島找到他們的新歡。所以星期三要我去半島囉!不錯,都找到合意的囡囡,所以沒有發他們爛炸!
甘你听晚拣吾到女会吾会发爛炸呀。。定系你会带女呀。。。我都有D惊阿查拣吾到女。。

相關搜索目錄:

引用:
原帖由 glucerna 於 2010-1-8 11:43 發表

半島揀唔到囡...唔駛去第二間啦.....h:" />

佢有几拾組mami...點會揀唔到.....

不過...有時睇得太多...又唔好意思...我自己都係o甘!!!!!
2号果晚我地早去, 6点, 就真系好多女拣。。我拣两个都很好。。

引用:
原帖由 7-siu 於 2010-1-8 11:56 發表
你不用幫阿茶擔心的。他自己一定有打算的!你們星期六什麼時候到QT?有沒有找咸D?去QT,他是一定到的!
我一两点下了班就出发。。大概五点到吧。。
阿查会找啊D吧。。

相關搜索目錄:

引用:
原帖由 glucerna 於 2010-1-8 12:02 發表

找咸D?...o甘未要訂間大房.......
要订最大果间房添啦。。吾系D女吾狗坐。。

引用:
原帖由 glucerna 於 2010-1-8 12:14 發表
不如大家唔好叫囡...幫吓佢食唔晒个D喇...曰行一善呀
我吃吾少拒D剩菜啦。。不过有个助理让比我既就吾错。。。

引用:
原帖由 7-siu 於 2010-1-8 12:39 發表
是不是現在去了歐亞那個?
系呀。。。。。

引用:
原帖由 drm 於 2010-1-8 15:44 發表

是不是「奶奶的胸」?
系呀。。。。。

引用:
原帖由 simonkok 於 2010-1-8 16:50 發表

你係2010都開左十炮八炮。。。。
我都仲未發市
无10炮呀。。5炮之嘛。。

引用:
原帖由 7-siu 於 2010-1-9 09:46 發表
Last night I spent the night with my No. 5, She was having the last day of her period. I rush the red Light and received no ticket !

It was so nice to make love with my woman again. She thought  ...
where you had you shot in the afternoon..warehouse in SZ??

引用:
原帖由 7-siu 於 2010-1-9 10:33 發表
That was aa Motel 268 fire exchange! Before I go to massage.
where you got the MM??

引用:
原帖由 simonkok 於 2010-1-11 15:22 發表
今年卒之發左市。。不過急就章安排。。。實際低過期望。。。。
不想今早早起太累没留下陪你。。
好多时都系期望变失望。。我年底两个没吃到的女女都是失望收场。。一次就拜拜。。反而好多乱打乱撞的又撞到好野。。。

引用:
原帖由 simonkok 於 2010-1-11 15:50 發表

呵呵。。我現在唯有寄望哩個星期六個預祝生日會啦。。。。
你有無興趣JOIN?
当然啦。。我也是这个月生日。。一齐啦。。

引用:
原帖由 7-siu 於 2010-1-11 16:18 發表
You have no out trip ? Since it is a birthday party for both of you, let's have a big big party .
我也叫LB出来SZ玩几日。。。。

引用:
原帖由 Mr.big 於 2010-1-11 17:19 發表

到深圳的話call埋我喇。
好呀。。我LB来SZ我也住SZ啦。。

引用:
原帖由 7-siu 於 2010-1-11 17:26 發表

一定去你那裡喝"茶"!唉!
你喝茶咋。。我喝酒。。

相關搜索目錄:

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。