推介:| 英語課程 | Causeway Bay order food | 職業英語 | 化妝課程 | Wedding Photography | 天窗卷布更換維修 |

發新話題

沉船...可以令你連命都冇...

沉船...可以令你連命都冇...

各位師兄...小弟係兩年前...在港島某大場認識了一位技師, 而且沒預備地跟她拍拖兩年, 但本人都不是什麼有錢公子, 始終都未能在金錢上滿足她, 要她一直要繼續做這行業, 最後都是分手收場...這樣都冇問題, 只怪自己無用...

自跟他分手後最近重遊此場, 和不少技師談她近況時都同我講...她一向都做得比較放, 對一些拿錢入房的VIP客特別好, 如打茄輪, 不用套吹和做等等...有求必應...

小弟聽到這消息後, 有如晴天霹靂, 因為她一向都跟我堅稱, 做事都會比較安全及保守, 而且長期有食避孕藥, 我雖然只信一半, 但都不至這麼離譜, 我有如跟好多人無阻隔地共用一條隧道...好可怕...而且現在還怕自己有什麼病...所以希望大家以後沉船都真係要好好好小心...

苜先多謝各位師兄既關心同教導...我真係經一事, 長一智...織得分咩係玩既女人, 咩係結婚既女人...

我都知道呢啲女仔要搵錢, 不過其實唔係我主重要溝佢, 仲有識佢果陣...佢已經知我冇錢啦, 而且同佢一起既兩年間, 我經常失業, 連濕疹都生...唉...

其實我都知錢好重要, 但係佢地咁搏, 好可能搵到都冇命洗啦...妳唔要命都唔好累我呀...同佢分手你必然既事...我都估唔到同佢分手只係幾個月之間, 又搵到好工, 皮膚都好返哂...所以真係咩都開心哂...但係突然聽到呢個消息...只係擔心自己有冇染到病...

相關搜索目錄: 結婚

引用:
原帖由 chaoraymond 於 2011-1-4 11:03 發表
Thanks for report.

Where and what's name or no. of the BG?
佢而家係北角X天既!@*, 之前都係佐敦廟X做過係#*號...

Of course, I know she will make love with other clients...but I don't expect she will make love without the condom...

引用:
原帖由 一笑而過 於 2011-1-5 21:50 發表

最緊要自我感覺良好 就OK囉.愛過開心過分手後瀟灑的祝福
奉勸各位師兄,安全安全..唔好為著一時之快搞到自己週身蟻,之後來驚青   
真係好多謝師兄你既關心, 同講既"風涼話"...唔該哂...

引用:
原帖由 ramsetchi 於 2011-1-7 15:27 發表
我都試過一個囡囡,初初祗是想約出來吃吃飯,跟着問她會做part time嗎!跟着便去了開房,之後
都出來十多次,當然每次我都會給她錢!但近月她巳無做桑拿了,但還時常約我出來.我應該再見她嗎?
巳經推了 ...
咁師兄如果你有財力就包起佢啦...不過都唔排除佢間中同一啲VIP出嚟開房...真係要睇個女仔啦...

引用:
原帖由 greenmail 於 2011-2-5 23:22 發表
呢單唔係講沉船,戲肉喺呢度:

佢而家係北角X天既!@*, 之前都係佐敦廟X做過係#*號..
無錯...咁請大家多啲幫親佢啦...

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。