推介:| 學英文 | Esse益生菌護膚品 | 駿寶燃氣工程 Chun Po Gas | 解夢分析師證書 | 銅鑼灣乾炒牛河 |

發新話題

CA龍島第一次玩夢幻式

引用:
原帖由 lomondsam 於 2009-12-28 16:14 發表

buddy, 龍島推拿同sn女女質素係好一般下.....記得上年以試場心態去, 睇左頭2个, 居然叫左2个嬸嬸黎....., 之後有个年青d就試下....service 唔差....不過2xx好似貴左d.....
...
講真係王金你敢彈女都唔係話咁多豬

引用:
原帖由 lomondsam 於 2009-12-29 23:45 發表

同我一樣, 一聞到陣煙味即刻無哂性趣......
同我一樣, 一聞到陣煙味即刻無哂性趣......:Q x3

引用:
原帖由 robertchan 於 2010-1-3 00:59 發表

多謝輸兄報告。

我果次仲老襯,去做帝王式,價錢¥2X8,同你呢個夢幻,只係多左 BM,我覺得唔多值。  
果個會唔會係BJ?   淨係BM又真係搵笨野喎 SZ都唔洗BOR!

引用:
原帖由 bambooman 於 2010-1-3 00:47 發表
《第二次夢幻推拿》

元旦日中午十二點幾,食過翻尋味,再試夢幻推拿!今次由豬客帶到我去推拿房等,呢個豬客認得我,知道我一向響島上只玩沐足,所以當我開口說要玩推拿時,佢都呆左一呆,唔信我會走 ...
你既LDH沐足部立於不敗之地
你自己送上門 推拿部長仲唔成機棟你一殺

引用:
原帖由 bambooman 於 2010-1-4 00:37 發表
《再來個夢幻式》

今日推拿癮又起!但經過左元旦日夢幻式中招後,唔敢再亂試新野!都係搵番第一次那個囡囡!

由於囡囡差不多四點半先到鐘,所以小弟走左去長安中心那邊M記食個TEA先!差不多四點四時,個主任打 ...
就咁睇都已經爽爆....有得狂車真係好好玩!
但都係尾中不足..

條女係度食事後煙 佢有冇吹D煙比你呀

CHING呢條女仲會返O卓嗎?

引用:
原帖由 robertchan 於 2010-1-4 23:09 發表

如果要好玩推拿,有 ISO流程,囡囡態度佳,但唔 care 囡囡個 look,首選絕對是王金浪漫。

最近一次去王金做浪漫式,有幾樣野同以前唔同的:

- 報鐘後跳脫衣舞
- 跳完舞在床上用手推,出一滴
- 用棉花棒採菊 ...

加100真係未試過!... 因為唔想食豬
我上個月抱住咁大個仔咩都要試一次既決心試左CA既人肉市場..
跟據所有資料搜集 第一次無功而回後 第2次捲土重來 終於皇天不負有人淫 比我括到!
可能嚴打完 女就小D 不過都有10幾個(應該未睇晒)
質素一般 但絕對可食用 盛惠60元, 比向西SERVICES好, 但無涼沖
都係試過就算了!

引用:
原帖由 sinnid 於 2010-1-5 16:02 發表

包吉囉!!! 呢處在11月的報導都有提及到...真係具冒險精神呀!! 師兄!!
係呀..我一向都好有冒險精神!! 不過試下就算 呢D係高危活動!
但係將來要補飛都多一個選擇 始終要不停開發麻...
引用:
原帖由 robertchan 於 2010-1-5 15:17 發表 [url=redirect.php?goto=findpost&pid=9473662&ptid=319044][/url]

人肉市場?即係邊處?

¥60 service 包乜?  
services 好似村口同向西D 快餐咁一樣 但好在囡囡無幫我打氣, 唔係實BLACKLIST 衰在無涼沖!
+$20 包吹

引用:
原帖由 qutou 於 2010-1-17 18:56 發表
龍島       148   中上               舊        金龍卡平¥30
金至豬     128   中上               靚        似深圳港式,更衣室沖涼,衣服放locker
王金       118   豬,態度好         靚        部長訂房平 ...
最近羅湖應該係新 x 虹..........
玩法似sz d vip開大場 直接入房有沖涼房唔洗去locker

引用:
原帖由 qutou 於 2010-1-17 23:22 發表

新 x 虹 --> 點去架? 羅湖有冇接送? 另駛唔駛簽單. 我其實唔係咁鐘意簽單. 簽得少, 條女又唔高興.
你所講全部場都係長安!
係羅湖氣車站8號車位! 盛惠35大元! 車程大約50分鍾!
果邊唔興簽小費!

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。