推介:| 網頁寄存 | 網頁設計 | 開網店 | 電郵申請 | Wordpress Hosting | 外賣平台 | 英語課程推薦 | 風水屋 | 房間風水懷孕 | Timway Testimonial | Wedding Planner | Wedding MC |

46 12
發新話題

CA黑過BOXXGO師兄之沐足短線旅程

引用:
原帖由 robertchan 於 2009-5-25 01:25 發表

可能師兄你張相已經貼左晌技師房「十大通輯犯」旁邊。  
我呢幾個月去龍島只係搵過湖南豬同埋小惠咋

引用:
原帖由 robertchan 於 2009-5-25 01:35 發表

小惠把口好密既,但湖南豬.....嘿嘿......就黎湖南省都有你張相!
  我遲d仲諗住去張家界架 睇黎要改變行程
我係湖南豬面前無暴露身份架......只係傾d無聊野
希望佢唔好對我下毒手

引用:
原帖由 robertchan 於 2009-5-26 00:03 發表

點解佢唔想應你呢?

我尋日點佢鐘,佢一見到我就問點解咁耐唔搵佢,我於是扮哂野話:「我都想搵你,你咁忙,未試過即場可以點到你的! 」....點知比佢踢爆我:「你有我電話,做乜唔打比我,你搵我 ...
小惠係咪呢排心靚唔靚啊?

引用:
原帖由 rayso333 於 2009-5-26 00:09 發表

因為有貪錢怪係度,所以先覺得你靚
係外面選要比多8皮野,
8皮野已經可以環遊成個CA啦!!!

引用:
原帖由 bambooman 於 2009-5-28 17:05 發表

鎖你鎖你!
現在補番!
我又要普通豬錦囊

我今日助養了一隻普通肥豬 但年青波大樣子可愛

引用:
原帖由 bambooman 於 2009-5-28 17:20 發表

JACKY師兄會完!X^之後到依家仍然安然無恙喎!放心!
邊個1X^?
湖南幫果個?

引用:
原帖由 robertchan 於 2009-5-28 21:18 發表

bingo.
我睇過佢行豬 walk,有點肥利。  
佢身型真係又肥又矮(比起其他皇牌)
不過我覺得佢的皮膚同樣子都好標青
有機會我會再搵佢...不過一定一個月後啦

引用:
原帖由 robertchan 於 2009-5-28 21:43 發表

你同佢講:「我一個月之後黎搵你,你快 d 趁呢一個月,一日減半斤,快快快~~」
佢而家好似係每日肥緊咁.....
我上次上鍾佢好似冇今日咁肥........

引用:
原帖由 bambooman 於 2009-5-28 21:48 發表

唔係嘛!?
佢琴晚收工先行完蓮花山來喎!
佢又行山......
不過我知道美勵灣係琴日朝早唔記得5定6點,一早有活動好多技師都有參加去行山.....8點返黎

引用:
原帖由 bambooman 於 2009-5-28 21:59 發表

行蓮花山真係咁好玩!?
咁多囡囡去的!
美記好似係公司舉辦
如果早D收到風我可以混入去麻
可惜遲左收風

引用:
原帖由 141china 於 2009-5-28 22:18 發表

佢地三四點先收工咩仲有心機同體力去行山
間唔中1日無所謂啦

引用:
原帖由 robertchan 於 2009-5-28 22:34 發表

好多皇牌豬都有約我去行山,我問佢地幾點行,佢地話零晨三.、四點。  
我去過一次 不過無咁早 以後咪攪.
去長安公園玩下還可以

引用:
原帖由 bambooman 於 2009-5-28 22:37 發表

座山高唔高的?難唔難行?
唔難行 不過要行個幾2個鍾 無做開運動會辛苦的
全部係樓梯 好好行

相關搜索目錄: 運動

引用:
原帖由 laohongfai 於 2009-5-28 22:49 發表
尋日有個深圳淼拿場比人掃左喎,可以睇下
http://video.sznews.com/content/2009-05/27/content_3800516.htm
SZ呢排高危
dg唔知會唔會action
但係我地母豬一族影響唔會太大
但我始終唔想見到龍記d皇牌豬著運動服
分數即時個個-50分

相關搜索目錄: 運動 Video

引用:
原帖由 bambooman 於 2009-5-28 22:55 發表

而家唔著運動服,好似上次咁著便服!
如果打風 可能要返去食黃金豬
呢個場係打風期間係一個傳奇

相關搜索目錄: 運動

引用:
原帖由 laohongfai 於 2009-5-28 22:57 發表

東x係中國四大淫堀之一
應該無事掛
仲有果三大係........

引用:
原帖由 bambooman 於 2009-5-28 22:59 發表

為左避風而走去食豬.......
我係島上遇過有軍裝上黎逐間房入去睇.......
係新xx試過走風警 岩岩入到去js黎到部長再入黎話走火警係咁say sorry叫我走先
2,3個鍾後先再來

引用:
原帖由 141china 於 2009-5-28 23:02 發表

咩唔係五、一先打完風咩,而家又打
乜五一有打過咩?
我果時係ca玩左3日歌舞昇平喎

引用:
原帖由 141china 於 2009-5-28 23:03 發表

咁大獲,係幾耐之前的事呢
你當時做緊D 咩呢
好似係上年年尾之前左右既事

我當時好正經按緊頭鍾

引用:
原帖由 141china 於 2009-5-28 23:06 發表

都好險喎
唔知有冇捉到人起緊機呢
果度一早收晒風 應該無咁大膽
ko好小話突然rush你隻雀
dg嚴打比較有規律

引用:
原帖由 bonego 於 2009-5-28 23:17 發表

島上有軍裝? 佢入到黎點算,應該點做
繼續正經按腳 佢望到無特別野就會走....

46 12
發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。