推介:| Web Hosting | Cloud Server | Server Hosting | Server Colocation | Responsive Web design | Bob嫂Ur pnt瘦身三寶 | Email Hosting Service | English course |

發新話題

[原創] 熔化龍賭氣質小美女................

引用:
原帖由 rayso333 於 2009-4-20 01:09 發表

佢有3個客都吾算少囉,因為佢除左識括採耳,重識按摸,洗腳,一個客可以做成2個鐘........
咁師兄的 favour 一定吾係 # , ^, (,  尾  厘3個喇
前日%撞左入來 就比佢採 手勢差過以前好多 都唔C服既
下次唔比佢採

引用:
原帖由 bambooman 於 2009-4-20 01:25 發表

師兄原來LIKE食冬瓜盅!?
我下次去都要試試佢先得

我早係佢未懂事前上過佢鍾 乜都冇得玩
而家有機會都想再會一會佢

引用:
原帖由 bambooman 於 2009-4-20 22:47 發表

係無的!
通常都只會同你吹..........水,OR繼續按腳而已
聽你地咁講
我果次果朵花玩得放D喎

你地有冇搵過唔上十大果朵花?

引用:
原帖由 bambooman 於 2009-4-20 23:13 發表

師兄跟邊朵花玩啊?
玩成點啊?分享一下好喎!
原本我睇完你地報告 諗住望下就算
點知佢問我洗唔洗打出來
個心打左個凸 心諗呢排係咪等錢洗....
明明藝術品

引用:
原帖由 bambooman 於 2009-4-20 23:19 發表

等小弟估一下!朵花.....係咪!X^??
唔上十大落單既係得一個之麻
我都係跟據你琴日頒報既十大殺手名單
唔好去爆大獲呀 流小小口風佢地消息好靈通

引用:
原帖由 bambooman 於 2009-4-20 23:28 發表

應該係有兩朵花榜上無名喎!
係...我琴日都睇到一舊雲 咁你岩岩估中左啦
不過好小聽你地講起佢

引用:
原帖由 bambooman 於 2009-4-20 23:34 發表

小弟搵過佢兩次,不過呢朵花唔係我杯茶,所以都無咩點同佢玩
不過佢好鬼多野講的!
係呀 同佢上鍾都幾開心 同埋佢有2個字 口頭嬋 成日講
但佢大脾真係幾靚又有肉地

不過龍記而家始終小去 我鍾意搵相熟
果度D囡囡難BOOK到死

相關搜索目錄:

引用:
原帖由 robertchan 於 2009-4-20 23:41 發表

係未呢個?

望唔清, 有冇張未打格既相比我CONFIRM呀

引用:
原帖由 bambooman 於 2009-4-20 23:56 發表

點樣!?師兄CONFIRM到未啊?
無收到呀

不過就咁睇應該唔似, 我地試果個係曲髮
而且身份無咁高挑

引用:
原帖由 robertchan 於 2009-4-21 00:02 發表

我 send 左比 jacky 師兄了。
不過我諗講緊唔同bg,我係講 @XX。
我講緊係!X^

佢身材無咁好 塊面有粒消魂墨 個樣邪氣D
不過其實好純品

引用:
原帖由 141china 於 2009-5-2 22:20 發表
骨運麻麻的一天,第一場去左天地,第一個技師入黎,點知勁豬,第二個入黎都係豬,但都叫就好少少同之前那個比,佢又係D 由工廠轉去天地工廠妹,按得麻麻,升空時都無技巧可言h:" />h:" />h:" />h:"  ...
係呀 等好耐架 但係兩次都應該係ching你走左無耐架車就到!

呢個五一 下午先慢慢浮上去一d精兵都冇出到 只係搵明豬既半藝術品囡囡按左2個好正規既按摩抱住睇下電視就過左
呢期冇咩心情輪新囡 之後返酒店
第2日搵返d相熟 出左3野

聽講而家beautiful bay 轉左價錢
西班牙都好似成208 母豬就60蚊 不過有q旁派返 應該係好似以前黃金咁樣 逼人一個月去一次
呢樣野係由囡囡口中得知 佢話岩岩五一突然出爐的plan
詳情佢都唔係好清楚 未有confirm
不過推拿技師5月任務係要介紹1個朋友入去, 否則罰千三......
真係愈來愈大碌 上個月就sell芝華士......

相關搜索目錄: 酒店

引用:
原帖由 141china 於 2009-5-3 00:28 發表

60蚊一個鐘有D 貴喎
聽講美麗灣而家係全ca排名第一..好似唔憂做咁

我上次試過1次一點寺推拿, 嘩 頂丫!!! 成個大廳都坐滿人!!!
之後仲係咁見d人批批咁入黎, 有d就見到太多人調頭走!

我就等左半個鍾有多先可以入房 再等半個鍾先有女 而且小小豬 仲無得換!
不過之後發覺好好玩 都算有個安慰獎!

引用:
原帖由 robertchan 於 2009-5-10 23:36 發表

普通豬 quota :10 包藥水,30 個加鐘,15 訂房,15 call 鐘。

不過唔 sure,囡囡講得太快,記唔切。
CALL鍾同訂房點分法? 有咩分別...

引用:
原帖由 robertchan 於 2009-5-10 23:58 發表

call 鐘是客人進場前就要留牌技師,可以打比技師 or 打去前台。

訂房與留牌可以分開的。

例如你打比部長,叫佢訂房,然後你再打比囡囡,叫佢留牌,個訂房 quota 就歸部長,call 鐘就屬于囡囡的。你打比囡囡 ...
乜有d咁煩既規距
我又未試過搵唔到囡囡喎...搵親唔係上緊鍾都會聽
專登唔聽即係唔想上我鍾啦 好鍾未試過

引用:
原帖由 bambooman 於 2009-5-11 00:24 發表

聽說島上好似係得殺手之王先至完成到訂房的任務!
無理由架, 15個應該唔難bor?
反而殺手之王d訂房可能仲小過5朵花喎,
殺手之王果d 1黎就半日, 應該好小訂房至係

引用:
原帖由 bambooman 於 2009-5-11 23:14 發表

師兄,要有心理準備,「花中極品」都好難MARK到的喔!
所以我放棄左 攪到係度追唔上潮流
唯有獨自去偷歡

引用:
原帖由 robertchan 於 2009-5-12 23:51 發表

我將個發球權交比部長,等佢拎訂房 quota,而且賣人情比佢等佢可以任意點邊個囡囡,所以我果個相熟部長對我好關照,永無甩拖。5 朵花與氣質小美女都係佢推介的。有一次我話搵小蠻腰,但她在上鐘,部長推介 Jolin, ...
沐足部長D劇房QUOTE應該好小姐下嘩?
我覺得佢地一D都唔著緊既

引用:
原帖由 rayso333 於 2009-5-31 18:52 發表

部長會否無quote,只有commission,所以無咁著緊
呢個我都想知, 因為我沐豬咁耐 從沒收我母豬部長的卡片

只有明豬一個我覺得好好既前部長 姓韋的
另外就是哨牙珍了

引用:
原帖由 laohongfai 於 2009-6-1 00:25 發表

唉,做得呢行!
人地在長安做其他行業都係1千多至2千元的收入
島上的普通豬保守估計都有成4-5千元啦,
皇牌豬更加厲害啦
普通豬應該無咁多, 好多普遍豬一日先上4,5個鍾
AVE大約2-4千左右吧...

引用:
原帖由 bambooman 於 2009-6-1 07:50 發表

平日較淡市時,連一些皇牌豬都只係上得六、七個鐘,普通豬都未必有四、五鐘上!
(殺手之王上星期某天上得五個鐘,佢話響島上做左咁耐以來都未試過上得咁少!)
乜你呢期連殺手之王都有攪埋

引用:
原帖由 bambooman 於 2009-6-1 23:48 發表

所以引發皇牌豬同普通豬的衝突!
其實普通豬咁多好質素

去皇甘可能隨時入十大呀

不過果邊就嚴好多

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。