推介:| 觀塘外賣速遞 | 將軍澳外賣速遞 | Party 美食到會 | 汽車蓬頂維修翻身 | 雪地靴 | 羊毛鞋 | 羊毛鞋墊 | Online Food Ordering System | Pre Wedding Photographer |

發新話題

[原創] 天地正足妹原來都玩得幾癲下......

引用:
原帖由 robertchan 於 2009-4-26 18:36 發表

我梗唔比你知我去龍賭啦,你有冇聽過賭神會話比人知佢去邊處賭錢?你又唔係龍五。

天地唔係呢套工衣?會唔會你果個係新囡,未有新工衣呀!

呵呵呵~~~你搵左吸煙妹了!我最怕二手煙與二手 lin,所以唔搵 ...
今日去左天地燃燒張加鍾卷 真係幾抵 但係promotion係咪去到月尾only?

我今次個母豬妹都係著紅色呢件 會見到4分之1個波
上次果個好似係普通的橙色的暴露工衣

我不喜歡地下果d沐足椅...坐到咁前洗腳無野靠住好唔舒服 又窄!

都係上面九曲13灣之後之去到2樓果隻普通沐足椅好好多!!

引用:
原帖由 141china 於 2009-4-26 22:10 發表

真係勁得人驚呀
我搭七點八那班車,都勁多小強呀
好耐未試過趕得到8點前果d車

引用:
原帖由 robertchan 於 2009-4-26 22:15 發表

你有冇參觀過水療部?
今日有冇優惠卷派?
見唔見到好似曾誌衛果個總經理?佢在前台同客人握手。
無參觀水療部呀..因為一直都無興趣 我過夜一係推拿一係浪漫式

今日唔知有冇得派 因為用q旁係無得拎的

見唔到曾經理 今日係個160左右高很瘦的部長 就咁進行機械式的說話就走了

話說今日經過黃金 見到幾十個身穿黑色sn晚裝的囡囡在練習口號  去得多ca我而家都識講啦
不過佢地樣子真係好普通
好多沐足既, 仲正!

遲d"豬流感"可能係黃甘搶先爆發

相關搜索目錄: 水療

引用:
原帖由 bonego 於 2009-4-26 23:41 發表

我都見唔到有 總經理
優惠卷好似派到 25/4 wo
總經理唔係浪得虛明架 我呢D SMALL POTATO 見到都唔出面啦

見到羅生呢個"蛇頭" 一句話即刻成千上萬CHING爭住去幫襯

小琴就係一個好例子

仲唔親自招呼咩

引用:
原帖由 robertchan 於 2009-4-27 00:02 發表

唔好話按腳丫....
佢近距離同我傾左一陣計,我都有小小硬呀!...最衰曾誌衛走埋黎阻 Q 住哂。
原來你都見到小菊。  
我都仲未見到小菊...今日果個男既
另外上次果個係小玲!

引用:
原帖由 lomondsam 於 2009-4-27 00:05 發表

小琴呢期經常send sms 黎話有好多新女問我幾時到.........
我諗佢最近生意一般, 自從robert兄同佢期下chings漸漸撤出之後....
小琴都算有心 成日SMS
我搵開果D 部長全部都唔Q理人既,
訂埋房都唔見人

我見黃金好多部長.....
我今日入去時見到10幾廿個部長係外面比人訓緊話.....
走果時就見到廿幾個SN囡囡叫操

引用:
原帖由 robertchan 於 2009-4-27 19:15 發表

你呢個行程平淡過平淡,去左等如冇去。

乜你冇搵龍賭靚女部長幫你 mark 沐足妹咩?

明珠抽煙妹有冇同你 r 雀?我唔敢搵佢,因為上次臨走果時佢吩咐我:「你下次來記住帶一包香港制造的煙比我!」.. ...
只可以比香港腳同香港雀佢揀

以前頭號殺手試過叫埋佢個妹黎...
之後話叫我一齊去行街...
睬佢都隻
佢個妹個樣普普通通 工廠妹 不過都起碼3個月前既事了

引用:
原帖由 bambooman 於 2009-4-30 23:19 發表

佢個妹而家仲有無響度做?
佢應該唔會帶佢個妹來做 佢個妹係ca做工廠的

係好既家姐點會咁帶壞個妹..佢自己都好大洗 買化妝品用好多錢
佢搵皮幾野一個

相關搜索目錄: 化妝 化妝品

引用:
原帖由 rayso333 於 2009-5-11 17:29 發表

師兄,吾洗愁,我一次都無搵過5朵皇牌豬花,我咪仲大鄉里
CHING我咪仲衰

5朵花我只有試到最豬果個

引用:
原帖由 lomondsam 於 2009-5-11 21:44 發表

係啦,.....我地d又唔夠人地靚仔, 銀兩又唔夠d大陸佬/台灣佬黎

而且个幾位小花/氣質美人又比robert兄同竹人兄玩到...............

我地再去搵佢地好似追人地寶尾咁........
CHING多D去自己開發麻!!!

CHING們都係經過無數次食豬先修成正果

引用:
原帖由 rayso333 於 2009-5-11 23:06 發表

最豬果個......吾錯啦,已經可以威威囉
去到王甘係班豬入面可以做皇牌

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。