推介:| 懷孕輻射 | 頭暈輻射 | 失眠輻射 | 頭疼輻射 | 腦腫瘤輻射 | 記憶障礙輻射 | 耳損傷輻射 | 抑鬱輻射 | Celine Bags | 嬰兒用品 | Loewe Bag |

31 12
發新話題

[原創] CA 甘四海試場報告

本主題被作者加入到個人文集中
引用:
原帖由 hk_buys 於 2010-5-17 01:25 發表

點只丫, 我見仲有 歐式 添.
前兩日, 係 ca 剛剛洗完個泰式頭, 行行街見有 "歐式洗頭+按魔+洗面+.." 25 人仔, 再行多一條街, 另一間 15 人仔, 最衰岩岩洗完頭, 否則一定試試.

唔知有無 ching 試過
我都唔知歐式係乜東東...
不過好多都會有所謂"套餐" 即係洗完頭再洗面再按全身(除左中間隻腳)
一般加35 up  包洗頭

洗面間唔中真係幾c服架......囡囡溫柔既手指係你面上打轉..

引用:
原帖由 hk_buys 於 2010-5-17 22:00 發表

終於有樣野係 ching 無知, 好野
等我試試先 ..

唔係好明   ... 15 人仔已經包洗頭, 仲要 加 35
洗臉+按全身 攪多成個鍾的

引用:
原帖由 hongdonald 於 2010-5-17 22:22 發表

ching, this one is in蔡家圍?
不是, 不過以我所知ca間間如果有套餐的都大同小異

引用:
原帖由 hongdonald 於 2010-5-17 22:28 發表

大馬路沿線有這樣的服務嗎?
恐怕沒有...

引用:
原帖由 hk_buys 於 2010-5-21 19:05 發表

唔好意思, 近排忙, 無上來這里幾日 ....

你講個條應該係 國度G107 或者係 省道 S358, 兩條路好似重叠左, 唔識分
不過肯定唔係 CA 最大的馬路. 很多條同佢差唔多振安路、興五路、中南路 丫 ...

小弟覺 ...
用黎中場回氣很不錯的!

引用:
原帖由 robertchan 於 2010-5-22 00:52 發表

其實,金 4 sea 的兩種牌,世博與亞運,各有特色。

世博 80%賣藝不賣身,亞運 80% 賣身不賣藝。

如要升空,黑友懞頭(你自已果個 ),將就將就,也可以的。  
今4凱其實唯一一個selling point就係夠平, 連呢個都冇埋唔洗去啦..
d operation咁亂,

31 12
發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。