推介:| 網頁寄存 | 網頁設計 | 開網店 | 電郵申請 | Wordpress Hosting | 外賣平台 | 英語課程推薦 | 風水屋 | 房間風水懷孕 | Timway Testimonial | Wedding Planner | Wedding MC |

發新話題

[原創] 天地毛限 - 最新消息

本主題被作者加入到個人文集中
引用:
原帖由 robertchan 於 2009-4-19 00:15 發表

長就係長,可惜太窄,訓唔到兩個人。  
係WO...天地果度可惜張椅真係好窄

順帶一提...天地都要性感採耳妹

白色上衣 好似係POLO 唔暴露的 無詳細留意
下身就黑色迷你裙
不知是制服還是便服
可惜是中囡,  唔好攪.

引用:
原帖由 robertchan 於 2009-4-20 00:00 發表

有用架,如果技師好{^(oo)^},你可以用黎擋住佢副豬容,專心按腳。  
我係軍月成日用呢招喎

引用:
原帖由 jjchan218 於 2009-4-20 23:49 發表

边個有果处主任tel
send SMS去問下便知啦
我有個客戶主任喎

個名同創世紀羅嘉良條女(蔡少芬)一樣

你地要就PM我啦

引用:
原帖由 robertchan 於 2009-4-22 21:31 發表
一個壞消息:天地水療部而家唔係 24-hour 開放了!

水療部開放時間:11:00am - 4:00am (next day),冇得 overnight

4:00am 後會踏你走,你唔去推拿桑拿就要訓街!
去推拿桑拿都要忍受無冷氣

相關搜索目錄: 水療

引用:
原帖由 bambooman 於 2009-4-24 01:10 發表

個地圖我仍然睇得不太明......
如果由銀蛇島行過去天地會係咪比由長青路出發會易行D?
銀蛇島行去近好多

引用:
原帖由 bonego 於 2009-4-26 01:10 發表
2. 2:00pm 做沐足雙鐘,再加多一.、兩個鐘然後過夜??

咁早就得? 早知我去過夜......我豬左係明豬過夜, 大家千萬不要學我
明豬閣d房好殘,  又要加錢
試過1次冇去過
而家裝修左唔知有冇改善

相關搜索目錄: 裝修

唔會掛 ca好多地方過夜都好好呀
差在你想點玩姐

引用:
原帖由 robertchan 於 2009-5-20 23:28 發表

平而安全,有邊度較好?
在我心目中很安全
不過在你們心目中很高風險

引用:
原帖由 bambooman 於 2009-5-20 23:45 發表

師兄,咁即係咩地方啊?
果d平價酒店 好多1舊水可以過夜

入面張床我打橫訓成個身體都仲係床內

日用品所有野都齊.....

相關搜索目錄: 酒店

引用:
原帖由 robertchan 於 2009-5-21 00:00 發表

例如邊間呢?最好近龍島的。
師兄指點下可以嗎?
沼巴士線黃金一直行落去10分鍾唔洗有間FL
前2個鋪有間紅保酒店 幾好的
係以前一個黃金推拿囡囡帶我去爆房介紹我的

引用:
原帖由 robertchan 於 2009-5-21 00:07 發表

邊條街?

係未一龍路(行去太屏羊果條街) ,有溫記果度?
唔係果間FL

係好多巴士果條路
龍島轉出黎行去黃金果條路, 經過黃金,酒站再行10分鍾會有間FL
入面D囡都不錯
再行前10秒2個鋪位就係酒店

如果你搭巴士經過應該會見到有條天喬的 就係喬底

引用:
原帖由 robertchan 於 2009-5-21 22:55 發表

你應該係指推拿。
有師兄也說過,¥168 起機,可過夜。但要12:00am 後進場。

桑拿過夜,12:00am 後,加¥400,囡囡可以攬到第二天 12:00pm
囡囡唔會陪到12點掛?
好似6點左右就閃人

引用:
原帖由 robertchan 於 2009-5-22 00:31 發表

有探子回報,話可以攬到 12:00pm。無論咩價錢既囡,都一律只需加¥400。
攬住訓盞攪到大家訓唔著.....
不如訓小d去沐足場攬住母豬囡囡訓到夠皮仲好

話時話攬住母豬囡囡有feel過sn囡囡好多

引用:
原帖由 bambooman 於 2009-5-22 00:41 發表

師兄你就正啦!
我好耐無攬過囡囡一齊訓了!
係咩.....我成日母豬我完全唔想訓 但係d囡囡好想我同佢一齊訓........
食煙妹係其中一個 可能我份人太悶

引用:
原帖由 robertchan 於 2009-5-22 00:48 發表

真係啵,我從未試過做沐足冇攬過囡囡一齊訓,無論時間長或短,都有攬過,只有一個係冇攬住訓過的....................

佢就係 !X*

食煙妹一推完背就意圖或企圖扮樹熊啦,咁樣可以唔洗按腳嘛!  
係呀 係按完背時就縮左係我背後爬下爬下 將我對腳不當一回事
我縮返對腳上黎佢水都懶得放, 係順便起身時先放

不過我上佢2次鍾 佢2次D SMS都多到乜咁

引用:
原帖由 bambooman 於 2009-5-22 00:47 發表

師兄生得咁型,比我係囡囡都想攬住你訓啦!
我與捉淫CHING你比簡直 完全不算什麼
我本身也只是小混混一名
又唔識講野喎 D囡囡全部比我悶到黑眼訓

引用:
原帖由 robertchan 於 2009-6-9 20:17 發表
天地又有優惠,做沐足有免費沐足加鐘卷送,就算做單鐘都有,好似派到六月中。
等我有空又回歸一下先......

引用:
原帖由 superman88 於 2009-6-16 14:23 發表
記唔記得有一師兄在舊天紅差點俾公安捉倒 .

在上月中 ,
中午去到金三角 ,
步行去到舊天紅 ,
但大門一個囡囡沒有 ,
收銀部有一個囡囡 ,
不對路 ,
馬上轉去第二個 ...
講緊果個唔會係我掛?

上個月去新天虹 可能生意好得制 D知客全部陪晒客人上樓 所以門口無晒人

引用:
原帖由 robertchan 於 2009-6-22 23:08 發表

幾個人一齊 share 黎做炮房都抵。  
搵間屋黎開返個通燒seminar

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。