推介:| 英語課程 | Causeway Bay order food | 職業英語 | 化妝課程 | Wedding Photography | 天窗卷布更換維修 |

49 12
發新話題

NowTv新聞及財經台女主播記者 - 饒慧珊

呢個節目仲要有返D 氣息!

搞到我晚晚追睇!
傻仔賓芯粉屎日日扣人分!破壞論壇和諧!
終於被踢走!
大快人心!

引用:
原帖由 penalty_pick 於 2016-5-9 23:33 發表

多謝支持!
最緊要係小Sandy會繼續騷腳
一改332呢個保守打扮
昨晚休息
不過佢主持都好過HEDI
終於被踢走!
大快人心!

引用:
原帖由 Powercar 於 2016-5-11 09:20 發表

恕我直言,Heidi把牛聲都幾極品下
HEIDI 太瘦啦, 頭髮又短, 似病人多D,,,,,,,,
終於被踢走!
大快人心!

引用:
原帖由 penalty_pick 於 2016-5-16 23:13 發表
又有新鞋登場
But I announce this Monday Jenny & Mimi won
鬼叫 小Sandy 三連富!
PK 兄
Mimi 臨門一shot, 出高叉裙,點會唔"ko" Sandy!
終於被踢走!
大快人心!

回復 1793# 的帖子

終於發力表演啦! 讚!
終於被踢走!
大快人心!

引用:
原帖由 jacksonhon 於 2016-5-26 23:56 發表
26-5-2016 環球金融快線
忍唔住, CAP CAP SANDY!
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.
終於被踢走!
大快人心!

引用:
原帖由 jacksonhon 於 2016-5-26 01:25 發表
25-5-2016 環球金融快線
希望大家鐘意
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.
終於被踢走!
大快人心!

引用:
原帖由 jacksonhon 於 2016-5-25 20:10 發表
24-5-2016 環球金融快線
24-5 一開始的畫面, 點樣可以壓返細張圖?
終於被踢走!
大快人心!

比返CANDY 媽做環球金融快線
終於被踢走!
大快人心!

回歸金融快線著褲!!!

唔知係主持一日定一段時間呢?
終於被踢走!
大快人心!

睇333 現場, 個報價表, 覆蓋左SANDY 下半身.... 應要改善下。
或者同嘉賓調位。
終於被踢走!
大快人心!

今個星期頭3日都識做啦!!
現在台 覺得佢最靚
終於被踢走!
大快人心!

引用:
原帖由 penalty_pick 於 2016-12-17 23:39 發表

讚壞左小Sandy添
之後嗰兩日都著褲
真係唔讚得既......
終於被踢走!
大快人心!

希望快D返333 10:30 金融快線
終於被踢走!
大快人心!

終於返去環金啦! 10:30 有野睇了!
終於被踢走!
大快人心!

冬天D 貼身衫,顯實力!
終於被踢走!
大快人心!

尋日趕唔切返屋企睇SANDY 7點果節,可惜呀!
終於被踢走!
大快人心!

NOW 女神!
終於被踢走!
大快人心!

5月19日件衫真正
終於被踢走!
大快人心!

快D 返環金啦! 唔想睇肥鄭
終於被踢走!
大快人心!

引用:
原帖由 penalty_pick 於 2017-6-6 20:42 發表

有鄭瑩BB 晚晚短裙冇得輸
鄭瑩? 間中有短裙咋,不過同睇金華火腿一樣...
終於被踢走!
大快人心!

YEAH, 返左環金, 每晚有好節目了!
終於被踢走!
大快人心!

2個星期著褲啦! 環金想點呀?
一係candy 媽, 一係肥婆。
叫人睇85 陳生呀?
終於被踢走!
大快人心!

引用:
原帖由 penalty_pick 於 2018-4-11 22:02 發表

說真的,85一搞十點財經,333及208夜晚已經唔見左大半班觀眾
昨晚又上映環球金融褲線。 台即轉。

見山雞台10:30
終於被踢走!
大快人心!

星期五晚終於交功課了!

相關搜索目錄: 功課
終於被踢走!
大快人心!

49 12
發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。