推介:| 學英文 | Esse益生菌護膚品 | 駿寶燃氣工程 Chun Po Gas | 解夢分析師證書 | 銅鑼灣乾炒牛河 |

48 12
發新話題

有線新聞首席女主播 - 劉紫鳳

今晚打風有佢呀.................

駛5駛日日都著厚黑C? 都唔親衫既顏色既

成個星期都係果度絲襪,
有冇換既呢?

引用:
原帖由 kwchan 於 2009-10-6 14:52 發表
**** 本內容被作者隱藏 *****
5知道呀......................

回復 562# 的帖子

NOTHING  TO SEE???

THE C IS TOO BLACK, NOT MATCH TO HER WHITE COAT!

日日都好黑, 佢悶5悶?

係電視睇成日都好黑, 唔知點解睇唔到

日日都好黑, 點解唔著西褲呢?

回復 965# 的帖子

但太黑了
似冬天著的!

新衫來的,之前未見過!!

昨晚她病左了
本來主持11點最前線
支持到11:59pm 就換人了

隻襪太黑, 似唔見左對腳

引用:
原帖由 jacksonhon 於 2012-2-23 14:57 發表
咁就係喎,次次見親Kenix著親啲黑色絲襪都係唔透,見唔到膝頭哥嘅。
唔好話膝頭, 連鞋都睇唔到

引用:
原帖由 jay88 於 2012-3-20 11:18 發表
佢對腳靚左~

SUPPORT~
咁黑, 你咁都睇到?

佢究竟有幾高? 次次出鏡對鞋都有4寸厚底以上

引用:
原帖由 jacksonhon 於 2012-5-30 15:49 發表
仲成日著斗零踭添。

至於Kenix嘅身高方面,你預佢五呎三至五呎五左右啦。
我估佢冇5尺5..........

160cm

引用:
原帖由 風也燒燒 於 2012-6-8 14:17 發表

所以我話佢係a貨,a貨當然唔係正貨啦.
cable早晨最少人睇o既組合應該係關善茹+吳嘉佩

關善茹+吳嘉佩 可以唔駛睇, 即刻反工!
至fit 都因為 吳小姐, 所以我都唔睇!

引用:
原帖由 陳志雲 於 2012-6-20 12:30 發表
紫鳳唔企真係有d浪費
算把啦, 多數係超黑腳, 著超高鞋

等有線變左 16:9 標清時, 先會睇到。

引用:
原帖由 jacksonhon 於 2012-6-20 14:58 發表
呢個就係劉小姐嘅「特色」—黑色絲襪加黑色斗零踭。

16:9 標清?唔係16:9 高清咩?
現在有線是 4:3
有線新聞不是 16:9, 更唔係標清!
感覺比dvd 的解像還要差!

引用:
原帖由 keith2012 於 2012-6-21 16:31 發表
睇黎..有線d錢都用哂去買足球播映權

又或者

有一日, 如果新聞台 轉左"高清"之後
要睇既話,要開個"209"台, 每個月又要俾多$20
207, 高清重點新聞台
208, 高清財經資訊台
209 , 高清新聞台
210, 高清直播台

高清新聞資訊組合, hk$38/月!

變做16:9 製作應該會好好多! 幾年之前又話新聞台變做數碼化, 但冇換16:9 cam!

相關搜索目錄: 財經資訊

引用:
原帖由 陳志雲 於 2012-6-21 18:16 發表

老實講,我覺得標清都好矇…
但現在有線提供既訊號標清都不如!

引用:
原帖由 陳志雲 於 2012-6-21 18:18 發表

多得有線、now等收費台,現在電視根本唔駛旨意睇波…要睇波,等住畀人當水魚
睇波既人係補貼緊全部有線既節目!

引用:
原帖由 keith2012 於 2012-6-22 13:13 發表

兩年前212,241台promote收多$x0/pre month (..不記得幾多), 我當時已經覺得係一種奇聞及心裡爆粗.
所以, 我都唔會伸請!

241 廣告多, 播舊戲, 而且中間插播廣告。

212 節目普通, 但now 100-104, 高清用戶都唔駛加錢睇! 睇高清無線好過!

相關搜索目錄: 廣告

引用:
原帖由 陳志雲 於 2012-6-26 17:23 發表

無綫都轉高清,有線要加把勁了
最小都要轉做 16:9 製作, 近83的解象就差不多
現在, 係屋企睇既畫面, 要拉闊來睇, 好失真

48 12
發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。