推介:| UGG | baby product | MD skinical | 環保袋訂造 | PROTOP | 鈙利亞阿勒頗手工古皂 | UGG Boots | Sheepskin Boots |

84 1234
發新話題

過檔無線新聞首席女主播 - 李文欣

報天氣都唔除外套?!
傻仔賓芯粉屎日日扣人分!破壞論壇和諧!
終於被踢走!
大快人心!

引用:
原帖由 penalty_pick 於 2015-11-28 22:04 發表

但報天氣似乎有望令Yoyo的出鏡衣著有所突破

Agree!
終於除左套!
全黑都幾好睇!
終於被踢走!
大快人心!

除左外套報天氣,正! 有進步
終於被踢走!
大快人心!

引用:
原帖由 penalty_pick 於 2015-12-14 22:06 發表

著裙仲緊要
..

都睇唔到下半身, 著唔著都唔知啦!
終於被踢走!
大快人心!

引用:
原帖由 penalty_pick 於 2015-12-15 22:46 發表

《時事通識》咪有機囉
唉, 機會好微
到做果時, 又唔知影唔影全身!

乜尋日又著白色外套報天氣!
終於被踢走!
大快人心!

回復 517# 的帖子

呢日既衫,太夏天FEEL 了!
終於被踢走!
大快人心!

回復 606# 的帖子

4月3日早晨時段太貼身,中午時間應該比人叫左去換衫!
終於被踢走!
大快人心!

報新聞拉底左件衫, 見到黑色
終於被踢走!
大快人心!

回復 1038# 的帖子

報天氣,顯實力,唔錯唔錯
終於被踢走!
大快人心!

難得有全身........... 好貼身既長褲。
終於被踢走!
大快人心!

引用:
原帖由 YIUN 於 2017-6-5 23:10 發表
文欣又失了蹤。
終於返黎了,YEAH!
終於被踢走!
大快人心!

佢d 衫有d 悶, 唔知係唔係著私伙為主,套套差不多一樣既。
終於被踢走!
大快人心!

引用:
原帖由 norfolkbb 於 2018-3-25 09:26 發表
李文欣執極都唔靚
佢一定著外套出鏡, 冇著下通花衫。 悶😪
終於被踢走!
大快人心!

佢著衫可唔可以唔好咁保守同悶😪, 又係耶人?
終於被踢走!
大快人心!

尋日佢生日, 祝佢今年冇咁保守。 否則又要轉台。
終於被踢走!
大快人心!

引用:
原帖由 norfolkbb 於 2018-4-23 11:29 發表
唉... TVB 不如高價換入李淑欣入尼啦
人地樣靚聲甜 呢件大嬸粗聲粗氣...
希望做埋4月,5月就換人。
佢著衫太保守,太單調, 又悶。
終於被踢走!
大快人心!

引用:
原帖由 penalty_pick 於 2018-4-30 09:30 發表

偏見王作怪
只有辭工先會滿意
我都唔覺有乜問題,每人風格唔同。
比極品皇TRACY 你咪介眼火爆。
終於被踢走!
大快人心!

引用:
原帖由 ivanfung 於 2018-5-2 23:02 發表

李文欣在香港早晨財經預告環節講轉頭返嚟有詳細既報導,而不是轉頭返嚟會有詳細既報導,加多一個字都咁懶,人地香港早晨財經主播龔偉怡/林小珍/陳聞賢/陳嘉倩/梁凱寧在財經預告一向都係一陣間返嚟會 ...
表達到意思就得啦! 每人有每人風格,不可強求。

如果你有睇5月1日既遊行由打工仔變左做公仔,咁袁花係唔係要午門斬首?
終於被踢走!
大快人心!

引用:
原帖由 0000000 於 2018-5-31 15:12 發表
31/5/2018 新聞報道
著衫太悶,太保守,改為李大審吧!
終於被踢走!
大快人心!

佢著衫太悶啦,而且又保守,趕客。
終於被踢走!
大快人心!

引用:
原帖由 ivanfung 於 2018-7-4 23:04 發表

文欣太懶就真,叫佢講轉頭返嚟會有詳細既報導,好像叫佢去死咁,十分懶惰,如果佢明天仲係咁,寫投訴信比無線新聞部比文欣,今次最後一次提醒她,如果文欣明天仲係唔講轉頭返嚟會有詳細既報導,仲講返轉頭返&# ...
佢個人喜好, 又唔係好大問題,你點搞,點講都冇好。
終於被踢走!
大快人心!

佢著D衫可唔可以唔好咁單調,死板,保守。
永遠一件單色ONE PC, 佢唔著到悶,我都見到悶。
終於被踢走!
大快人心!

佢係唔係耶人,所以著衫咁悶咁保守?
終於被踢走!
大快人心!

搵形象拍導執執佢啦!
終於被踢走!
大快人心!

好悶呀! 李大審!
終於被踢走!
大快人心!

84 1234
發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。