推介:| 網頁寄存 | 網頁設計 | 開網店 | 電郵申請 | Wordpress Hosting | 外賣平台 | 英語課程推薦 | 風水屋 | 房間風水懷孕 | Timway Testimonial | Wedding Planner | Wedding MC |

48 12
發新話題

有線新聞首席女主播 - 劉紫鳳

潘太對鞋最少有 4寸高/厚

引用:
原帖由 overpowering 於 2012-9-5 11:01 發表
High Heel is her partner~
穿全台最高的高跟鞋
身型全台最矮!

黑裙, 黑腳, 黑鞋, 冇哂層次感, 反而顯得仲腳短!

引用:
原帖由 overpowering 於 2013-1-21 20:17 發表

佢係小腿肥only~
佢著對咁高既鞋, 緊係扯高左小腿D 肉啦!

引用:
原帖由 jacksonhon 於 2013-1-23 13:45 發表
即使冇著黑裙,黑腳加黑色高Z鞋,鬘V天已經係Kenix嚘D常打扮蟀[喇。
佢夏天都係咁打扮!

引用:
原帖由 無人地帶 於 2013-7-11 16:39 發表
應該係將d錢拎去搞高清208,209仲好,成日話冇咁嚝鳩鬫P資源.......有剩餘鼢N轉下個佈景或者幫d主播裝下身仲好啦
有線一直保持主開台水準, 就是3色線的解像度, 由29寸大牛電視睇到 49吋電視都係VCD 既解像度!

佢都係坐係度報新聞好 D!!

引用:
原帖由 TC1A5000 於 2015-4-20 01:04 發表
多謝0000000師兄!
又熱又濕的天氣穿上勁厚厚黑色絲襪...
除下來的腳和絲襪的味道.....妙不可言!
廿幾度啦, 希望佢唔好再做黑腳鳳!
傻仔賓芯粉屎日日扣人分!破壞論壇和諧!
終於被踢走!
大快人心!

駛唔駛日日都黑到咁呀!
終於被踢走!
大快人心!

引用:
原帖由 TC1A5000 於 2016-1-11 22:47 發表
多謝師兄!
帶來超厚勁黑色之腳!
真的很勁啊!
著咁黑既原因,應該唔駛剃腳毛!
終於被踢走!
大快人心!

引用:
原帖由 keith2012 於 2017-2-3 07:02 發表
佢果look咁似化死人妝
\

據說佢曾經整個容,

新年期間都要黑足全年,真係見到佢都要轉台。
終於被踢走!
大快人心!

引用:
原帖由 penalty_pick 於 2017-6-4 22:07 發表

Kenix 終於肯換鞋
坐底唔駛著咁高既鞋。
終於被踢走!
大快人心!

佢究竟有幾高呢? 好似5尺都冇.
終於被踢走!
大快人心!

引用:
原帖由 mum2815 於 2018-2-8 10:30 發表
佢d厚黑太厚啦. 唔好睇
根本係黑褲冇野睇....
終於被踢走!
大快人心!

佢落左妝應該嚇死人,大熱天時250D, 唔知佢想點。
終於被踢走!
大快人心!

佢對鞋應該有7寸高。
個妝又咁厚粉。
佢想點?
終於被踢走!
大快人心!

引用:
原帖由 nakgnof 於 2018-7-27 11:29 發表
睇佢對鞋真係戥佢辛苦.....

呢幾年佢化菛u係化到走火入魔咁,我以為珊翠絲轉報新聞.....
之前已經講過佢個妝係大酒店妝,農曆7月見地佢個心都離一離。

相關搜索目錄: 酒店
終於被踢走!
大快人心!

世界鳳個妝同鞋過哂火啦!
終於被踢走!
大快人心!

廿幾度就出超厚黑, 400D, 冬天著乜呢?
終於被踢走!
大快人心!

佢個世界妝咪有野睇囉,變面。
終於被踢走!
大快人心!

世界鳳,日日都係萬聖節
終於被踢走!
大快人心!

世界鳳OVER 哂啦!
終於被踢走!
大快人心!

正月都要見到世界鳳。
終於被踢走!
大快人心!

48 12
發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。