推介:| 學英文 | Esse益生菌護膚品 | 駿寶燃氣工程 Chun Po Gas | 解夢分析師證書 | 銅鑼灣乾炒牛河 |

發新話題

過檔無線 83 台女主播 - 陳佩霞

尋日出左事,今日要坐返底。
傻仔賓芯粉屎日日扣人分!破壞論壇和諧!
終於被踢走!
大快人心!

短褲加厚黑200d,  
終於被踢走!
大快人心!

引用:
原帖由 batxhim00 於 2018-2-14 08:38 發表

今天穿褲......0分
唔負分已經係比臉。
終於被踢走!
大快人心!

引用:
原帖由 mum2815 於 2018-2-15 14:31 發表

咪就係, 學埋陳嘉欣, 關善茹d衰野
關善魚著乜都唔想睇,搞好個髮型先。陳褲欣一早熄左機。
終於被踢走!
大快人心!

今早8:30, 差d 仆係度
終於被踢走!
大快人心!

趺完,暫時唔企住了,睇住靜雯先。
終於被踢走!
大快人心!

唔想人睇出聲啦! 著褲又配個跨性別人士。
基寶早晨
終於被踢走!
大快人心!

9兩菜, 趕客。提早出門。
終於被踢走!
大快人心!

引用:
原帖由 creamonly1 於 2018-4-18 06:42 發表
坐完月,當場有媽媽feel,點都好過見翠絲都係果句
翠絲 好心就留返比d機會比後生女啦! 其實佢係唔係誇性別人性黎?
終於被踢走!
大快人心!

引用:
原帖由 creamonly1 於 2018-4-27 22:28 發表
明玩狗你地,吾洗企之後,日日都黑絲波鞋返工讀卡士
求照片一張!

相關搜索目錄: 波鞋
終於被踢走!
大快人心!

引用:
原帖由 creamonly1 於 2018-5-19 17:17 發表
信我素顔最惦青蛙,其他三個即跌wat
青蛙個咀型唔靚嘛,所以先叫佢做青蛙。
終於被踢走!
大快人心!

引用:
原帖由 phyphylam 於 2018-6-14 22:03 發表
挖唔到善姨,搵中女霞姐頂住當先
善姨? 咁有taste 呀?
終於被踢走!
大快人心!

呢張全日精華,只係有誇性別人士令構圖扣左分。
終於被踢走!
大快人心!

跳錯船,睇下現在台收唔收留佢啦
終於被踢走!
大快人心!

引用:
原帖由 Andrew999 於 2018-10-18 19:14 發表

再唔係去山雞台都得......全部大陸佬......鄉音係好好的武器
山雞要著裙,企係度報新聞都多, 可能佢唔制呢!
終於被踢走!
大快人心!

引用:
原帖由 Andrew999 於 2018-10-28 19:41 發表

你係阿mei的話....你會唔會咁大方??被人玩到咁盡又扭計....而家搵唔到著落食回頭草

加上cable主播組暫時都夠人.......
去76台扮新人, 替換肥婆
終於被踢走!
大快人心!

解凍了! Cctvb 應該唔夠人用。
終於被踢走!
大快人心!

引用:
原帖由 Pantech 於 2018-11-9 11:45 發表
唔係 高妹係新人 最後先出 出過圓面parttime主播先
高妹出過鏡未呀? 我估唔到係邊個。
終於被踢走!
大快人心!

引用:
原帖由 Pantech 於 2018-11-9 14:02 發表
唔洗估 亦都估唔到 未出過鏡 1米8左右巨人
1.8 高過香港男人哦,條腿咪好長?
終於被踢走!
大快人心!

冇進步,估計仲要返多半年凌晨!
終於被踢走!
大快人心!

引用:
原帖由 norfolkbb 於 2018-11-18 14:03 發表
霞妹不嬲靚女 大台快D搵埋青蛙過尼
清晨青蛙?
終於被踢走!
大快人心!

引用:
原帖由 hoche30 於 2018-11-19 13:38 發表
青蛙咪嚟83爭飯食,嚟TVB連唯一賣點都冇得睇
乜青蛙有賣點咩?
終於被踢走!
大快人心!

引用:
原帖由 hoche30 於 2018-11-19 14:31 發表
青蛙腿囉,好似係
唔駛過83, 現在就有了。
終於被踢走!
大快人心!

咁快上早晨, 咬字好似好左
終於被踢走!
大快人心!

可能放假咋,一個月唔見人先估佢去邊啦!
本帖最近評分記錄
  • Pantech 體力 -1 呃自己 2019-10-22 11:30
  • Pantech 威望 -1 呃自己 2019-10-22 11:30
  • Pantech 金錢 -1 呃自己 2019-10-22 11:30
  • lawminger 威望 -1 人都話走左 係妳唔信姐 2019-10-2 04:03
終於被踢走!
大快人心!

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。