推介:| 修理頂蓬布 | Mediator course | Hypnosis course | Dream Interpretation | NLP | English course |

發新話題

[上樓骨] 小妹係尖沙咀金巴利道開左一間足療按摩.

引用:
原帖由 n777 於 2009-10-19 23:25 發表

HAHA.   甘多隻GA咩你."? XD

我地係正骨來GA^^  .   只做得2隻腳GE 人GA JA".  HOHOHH
正骨有令女點刀好 d la

引用:
原帖由 memi.l 於 2009-10-19 23:37 發表

HI"..    又見到你了.^^
.

引用:
原帖由 memi.l 於 2009-10-19 23:51 發表

多謝好多c hing  ge 支持。 今日生意還算過得去。︿︿
小小意見,spa 得 100 ' 唔夠噃

引用:
原帖由 memi.l 於 2009-10-20 00:08 發表

hoho> 有好多時間choose ga︿︿ 。有d人中意100分鐘。 有d 中意125 or 多d。 等等︿︿
等等^^

引用:
原帖由 memi.l 於 2009-10-20 13:09 發表

haha".   5好太生氣"> haha' 不會ga了.^^
寫下報告就冇問題 law

引用:
原帖由 艾沙維 於 2009-10-20 13:35 發表
在討論區太hardsell 非是好事,只會令客討厭及不去,如果有口碑不用這樣買廣告,這個場一定有問題。上述照片只適宜放在141。
嬉戲人生又何必太認真,希望大家都体諒吓投資者一番心血,况且呢 d hardsell ,都唔會响冇軟件支持而生存到

相關搜索目錄: 投資 廣告

引用:
原帖由 longneck 於 2009-10-20 14:22 發表
我又唔覺得係度賣廣告喎
有交流先會有進步架 唔係大家只會各自盲仲仲...
好似我尋日做完 MEMI都有打黎問下個BG服務好唔好 有冇吹鐘 係其他場都未試過
sounds so good ,i think i should try ASAP

相關搜索目錄: 廣告

引用:
原帖由 longneck 於 2009-10-20 14:34 發表

你記得同佢MSN先喎...唔係佢唔知你係WHO就好難跟番
從不响朶

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。