推介:| 開蓬車頂維修翻身 | Email Hosting | Online Shop System | makeup course | Wedding Photography Tip | Bordeaux Red | English learning | 銅鑼灣乾炒牛河 |

發新話題

過檔ViuTV《智富通》女主播 - 林小珍

引用:
原帖由 Dragonhongkong 於 2013-9-26 14:16 發表
咁晨晨如果係你另一半你會點?
我好鍾意小珍同埋晨晨, 不過如果只可以選一, 我諗都係會選.............小珍

引用:
原帖由 overpowering 於 2013-10-8 11:07 發表
She always in Sexy, especially TODAY!!!
入面個件黑色厘士衫

引用:
原帖由 CAB 於 2013-10-17 13:21 發表
小珍 is extremely sexy today...
直頭正啦

小珍好靚, 愈睇愈迷人

自從小珍無再出鏡, 我已經好耐無睇過香港早晨了

小珍返來, 好靚

小珍D新衫好靚

引用:
原帖由 ivanfung 於 2013-12-3 11:59 發表

每次放大假小珍都買新衫的,佢同嘉儀傾返一二句啦扮和好都可以呀
尋日個件仲靚, 今日呢件幾靚, 似係貴野黎, 小珍睇黎幾有米

引用:
原帖由 ivanfung 於 2013-12-3 14:40 發表

其實看到小珍交戲好好,同嘉儀說早晨有親切笑容,但嘉儀無笑容仲要不屑的樣子
算啦, 和定有無不和都唔係好關我地事

引用:
原帖由 jacksonhon 於 2013-12-3 15:43 發表
之但係佢太著緊呢樣洬O。
relax d 啦, 人地當時人都係咁出鏡做節目, 邊到我地理得咁多野
對於我地, 都係想睇到鍾意既主播有出鏡, 咁咪得咯

引用:
原帖由 overpowering 於 2013-12-5 10:24 發表
好似"肥"齏~
可能係件衫太緊有關係

引用:
原帖由 overpowering 於 2013-12-5 10:23 發表
she is gorgeous!!!
每朝睇香港早晨都係為左睇佢報財經

引用:
原帖由 pkdonald 於 2013-12-8 19:32 發表

我也是~
希望多D 小珍
朝朝早一路睇佢, 一路食早餐  

pretty women

可人兒, 真係見到都心動
本帖最近評分記錄
  • chob 體力 +15 我很認同 2013-12-16 11:05
  • chob 威望 +15 我很認同 2013-12-16 11:05
  • chob 金錢 +15 我很認同 2013-12-16 11:05

引用:
原帖由 overpowering 於 2013-12-23 11:56 發表
she becomes more & more sharp now!! suPPort~
真係0答得杯落架

兩位靚女著到紅卜卜同歡眾拜年

小珍第二春 ?

引用:
原帖由 keith2012 於 2014-2-4 13:33 發表

Congrats to 小珍
咁佢無人追又先出奇既
唔怪得肥左, 有愛情滋潤特別開心

Congrats to 小珍

引用:
原帖由 solar3210 於 2014-2-7 22:35 發表
睇過佢bf 張相都幾大年紀鵀n似拍左都冇一年
年紀較大男人比較成熟穩重, 照顧到女伴
希望小珍幸福啦

又真係同雯雯拍住做, 開心過同嘉儀做好多喎

發緊夢咁喎, 咩事 ?

係咪去左結婚 ?

相關搜索目錄: 結婚

正呀, 小珍

引用:
原帖由 CAB 於 2014-4-15 05:33 發表
小珍 is in good shape,  she's attractive in wearing white
小珍身裁雖然唔算好突出, 不過尚算標準, 加上有個靚樣撘夠

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。