推介:| 調解員課程 | Makeup Course | Hypnosis course | English course | NLP training | cissp cisa cism | 營養學課程 |

發新話題

過檔信報財經新聞的吳晨茜

引用:
原帖由 Dragonhongkong 於 2013-8-20 19:02 發表
無出面鶗韞禰
太性感, 晨晨未必會敢咁樣著

引用:
原帖由 Dragonhongkong 於 2013-8-20 19:01 發表
今日晨晨著ge衫同2012年4月13日佢係now tv最後一日報新聞ge衫一樣

http://attachment8.timway.com/month_1204/20120413 ...
師兄, 你對晨晨真係好留意喎, 咁快都被你搵到佢幾時著過邊件衫

引用:
原帖由 Dragonhongkong 於 2013-8-20 19:36 發表
佢ge洇琱@定記得,尤其佢離開now tv※}我好傷心,所以我冇可能忘記
明白你感受既

引用:
原帖由 Dragonhongkong 於 2013-8-21 18:59 發表
今日晨晨又show玉臂,佢皮膚又白又滑,真係好正 http://www2.hkej.com/multimedia/view/id/97037?%2Fmultimedia%2Flist%3Fsection%3Dmultimedia-market%26page%3D1
真係好少可見到佢響NOW台會著得唔好話好sexy, 少少sexy都好少見
依家又show玉臂, show肩, 又show膊頭

引用:
原帖由 Dragonhongkong 於 2013-8-21 19:10 發表
幾時show埋身材?
著下緊身, 貼身衫/ 裙

引用:
原帖由 Dragonhongkong 於 2013-8-21 19:19 發表
好啊,我都想睇
後生女, 有本錢係應該趁青春show下既
唔好成日著得密實, 浪費晒

引用:
原帖由 keith2012 於 2013-8-21 20:17 發表
21-8-2013
今日咁樣著咪幾好睇
後生女應該著多d鮮色衫, 著多d貼身衫, 咁先係架麻

引用:
原帖由 Dragonhongkong 於 2013-8-22 09:48 發表
晨茜好正,又靚,又高,皮膚又白又滑,眼睛又明亮,個嘴又性感,囗材又好,又聰明,又可愛
師兄你形容得真係好
尤其係皮膚又白又滑,眼睛又明亮,個嘴又性感

仲有皮膚白裹透紅

引用:
原帖由 keith2012 於 2013-8-21 23:33 發表

簡單就是美 靚少少既貼身衫
靚女著得簡單加少少sexy已很美

引用:
原帖由 Dragonhongkong 於 2013-8-22 17:30 發表
愈著愈低,多謝晨晨
http://www2.hkej.com/multimedia/view/id/97198?%2Fmultimedia%2Flist%3Fsection%3Dmultimedia-market%26page%3D1
好靚女

支持晨晨, 加油 !!!

引用:
原帖由 Dragonhongkong 於 2013-8-26 18:48 發表
Me2
我日日都有聽佢既收市匯報架

引用:
原帖由 Dragonhongkong 於 2013-8-26 19:19 發表
我日日都想知佢著咩新衫
me 2

引用:
原帖由 keith2012 於 2013-8-27 02:43 發表
26-8-2013
thanks

引用:
原帖由 Dragonhongkong 於 2013-8-27 08:18 發表
Sexy Sandy
sexy Sandy 好似比以前響now台靚左

引用:
原帖由 keith2012 於 2013-8-27 17:45 發表
27-8-2013
斯文look一樣咁得

引用:
原帖由 Dragonhongkong 於 2013-8-27 19:13 發表
Really?
really
可能關衣著打扮事, 以前響now雖然係大台, 但衣著好似老成左少少
依家唔同晒

引用:
原帖由 Dragonhongkong 於 2013-8-27 19:31 發表
係now鶧}sexy唔到
又係既, 可能台規比較嚴

今日SANDY件衫又透透地

引用:
原帖由 keith2012 於 2013-8-28 19:32 發表
因為呢個節目既內容 其實真係好悶  日日都差唔多

難得Sandy都仲笑得出
所以要搵靚女做, 如果唔係無乜人睇

引用:
原帖由 Dragonhongkong 於 2013-8-28 20:08 發表
REally?
外面個件

今日天氣太熱, 又有機會比晨晨show下玉臂喔

引用:
原帖由 Dragonhongkong 於 2013-8-29 17:42 發表
好正,靚女加白滑鴷祧
http://www2.hkej.com/multimedia/view/id/98097?%2Fmultimedia%2Flist%3Fsection%3Dmultimedia-all%26page%3D1
正呢
每次見到佢雙玉臂,我真係好想一啖咬落去

引用:
原帖由 Dragonhongkong 於 2013-8-29 18:29 發表
我都好想擰下摸下
kaka....kaka......kaka, 大家咁話

引用:
原帖由 keith2012 於 2013-9-2 01:10 發表
29-8-2013
lovely

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。