推介:| 網頁寄存 | 網頁設計 | 開網店 | 電郵申請 | Wordpress Hosting | 外賣平台 | 英語課程推薦 | 風水屋 | 房間風水懷孕 | Timway Testimonial | Wedding Planner | Wedding MC |

發新話題

第一次中招(新版開始)

引用:
原帖由 ric 於 2006-8-22 13:57 發表
kariyui 兄

好後悔~
以後都吾會去滾啦
唉....我都係甘話.....頭先dr 話我有珍珠疣, 即場做埋冷凍, 抽埋血驗梅毒同aids (要兩日先有結果, 好擔心 ), 仲有就係唔g點同老婆講 好鬼心煩

回復 5205# 的帖子

就係唔g點同拒講, 有無c hing 可以分享下

回復 5209# 的帖子

最驚係就算好番,戴套,都會野到拒,因為我每次去玩都有戴, 但都中(係jj ge 根部). 同埋請教下,小弟生珍珠疣, 但dr又無比藥我食/"查" ge?

各位 c hing,
不幸中之大幸, 小弟梅毒同hiv 都係 -ve, 但星期三凍完d珍珠疣, 今日又出番兩粒 點搞呀......

引用:
原帖由 urgent 於 2008-9-5 18:06 發表
各位 c hing,
不幸中之大幸, 小弟梅毒同hiv 都係 -ve, 但星期三凍完d珍珠疣, 今日又出番兩粒h:" /> 點搞呀......
其實第一次冷凍完,隔兩三天又再生正常嗎?

引用:
原帖由 chiyau2008 於 2008-9-5 21:51 發表

我經驗係冷凍完兩日內個位置呈灰色, 皮內組織已死, 兩三日內損口, 一星期內甩皮, 二星期內埋口, 冷凍兩星期後表面已回復原來樣子, 再過7-8日後左右同位番發, 見有粒狀物再現及痕癢,  再過6日去再冷凍, 所以我的經 ...
同一位置無問題, 係附近ge位置出左兩三粒新野, 唔通d病毒係咩好似cancer甘會走位

引用:
原帖由 BLACK_SARENA 於 2008-9-5 19:16 發表

urgent兄:
如果凍得死個粒野, 應該不會咁快再生.
你係不係好不夠睡?
Black Sarena兄,
可能剛戒左酒, 睡眠質素差左? 多謝你的p.m.

引用:
原帖由 BLACK_SARENA 於 2008-9-7 18:14 發表

urgent:
係, d椰仔會野開.
好麻煩.
個dr 同我講係珍珠咋wor..... 都係去15樓check下 (已找到inf. thanks)

引用:
原帖由 BLACK_SARENA 於 2008-9-7 18:29 發表

珍珠疣都會野開...

宜家(見dr后大約一星期),酒,coffee都戒左, 煙就真係好難,但都食小左一半, 都ok wor, 感覺係精神左, 上樓梯無甘喘氣. 祝大家早日康服

引用:
原帖由 urgent 於 2008-9-7 18:40 發表

宜家(見dr后大約一星期),酒,coffee都戒左, 煙就真係好難,但都食小左一半, 都ok wor, 感覺係精神左, 上樓梯無甘喘氣. 祝大家早日康服
15/F是惠x中心?

引用:
原帖由 080517regret 於 2008-9-8 15:59 發表

我中左招好返之後,只係去過飛機場桑拿,但係有ching話呢D都唔安全,我都想戒埋...

雖然我都未成功,但係要戒呢味野,一定要開拓新的興趣。我自己就愛上左行街,唔係行商場o個種,而係行o的郊區或低密度的市鎮 ...
真係街都無心情去, 不過都有得著, 起馬重拾多年前ge興趣(e.g. 跑步, 行山), 食野清淡左, 健康d, 好似有位c hing話, 除左sex同去"浦", 人生仲有好多樂趣ge.

不過d粒粒真係好煩

引用:
原帖由 KK2534 於 2008-9-8 02:11 發表

重未戒到,,,,,,, >  
2534兄,
我有食戒煙香口膠, 有用wor
祝大家戒煙成功, 我ge目標係9月內ko d 煙

引用:
原帖由 BLACK_SARENA 於 2008-9-8 20:42 發表

其實:
1)飲食均衡, 不煙酒.
2)有運動.
3)充足睡眠.
4)不去玩.
5)開心d.

可以做齊lee 5樣應該最好.
其實好似不難.
我近排返工好累, 所以少運動...
其餘4樣都做到.
佩服佩服 要學

相關搜索目錄: 飲食 運動

引用:
原帖由 KK2534 於 2008-9-10 22:38 發表

你食咩牌子戒煙膠??  可介紹一下嗎??  師兄
係nicorette, 萬x同屈x氏有得賣, 30幾蚊一包, 有15粒, 我以前一日一包, 宜加減到一日6, 7支 不過最緊要有缺心, add oil 呀c hing

回復 5357# 的帖子

hi bro,
唔好太down, 同你一樣, 每次都好小心, 但一個月前發現中左"珍珠"(之前兩個月無玩), 見左doctor, 做左treatment, 戒左酒,(煙戒緊) 每天運動, 現在已有明顯好轉, 所以don't be too worry, 唔會死人ge  add oil!!大家都add oil!!!

*特別鳴謝"黑百合"及"CHIYAU" c hing

相關搜索目錄: 運動

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。