推介:| 修理頂蓬布 | Mediator course | Hypnosis course | Dream Interpretation | NLP | English course |

發新話題

朝鮮開火了!

朝鮮開火了!

朝鮮半島又開火了?
會否像北越一統南越;還是南韓統一北朝鮮呢?

老人希望快點打,最好這趟是俄羅絲積極參予!它派志願軍渡過豆滿江支援朝鮮人民軍打足三年,把南朝鮮的三星、樂金、現代、大宇等工廠及人材全部炸個稀巴爛,亦把美國第七艦隊全體船員連人帶艇送入黃海,為美國製造更多的孤兒寡婦,朝鮮半島人口由5,000萬減輕至500萬,戰後由聯合國指派中國代管原有的北朝鮮包括獨島,改成朝鮮自治區,金正男為自治區主席;香港政府負責接管原有的南韓,拓展成香港第19區:朝鮮區,發展成香港的工業及觀光地區。
朝鮮高麗航空併入中國北方航空公司;大韓的併入國泰;韓亞併入港龍。
自始切底解決朝鮮半島問題。

相關搜索目錄: 航空公司

引用:
原帖由 mtpen 於 2010-11-24 06:27 AM 發表

捉埋李多海嚟香港勞軍!  
索性重開塘西,把李多海等朝鮮靚女,安置到「XX寨」、「XX院」,慰問安撫港九的慾海飢民吧!

引用:
原帖由 mtpen 於 2010-11-24 10:08 AM 發表

Albert兄,其實我哋咁做法,係咪過份咗啲呢?

鶽家係金生發神經發砲打李多海祖家,我哋仲捉佢嚟香港勞軍,又話賣佢去「乜乜寨」、「物物院」,咁做似乎冇乜人性噃! ...
亦可,老人願意免費做臨記。

引用:
原帖由 mtpen 於 2010-11-24 10:08 AM 發表

Albert兄,其實我哋咁做法,係咪過份咗啲呢?

鶽家係金生發神經發砲打李多海祖家,我哋仲捉佢嚟香港勞軍,又話賣佢去「乜乜寨」、「物物院」,咁做似乎冇乜人性噃! ...
並非金先生錯,是共和國南部的民族敗類李明博的傀儡政府引豺狼入黃海軍演,嚴重影響共和國及友幫中共的安全,所以要發砲示警。警戒那頭睡夢中的黑豺狼,朝鮮不可欺!

引用:
原帖由 mtpen 於 2010-11-27 01:23 PM 發表

Albert兄,小弟想訪問吓你,因何要將南韓拓展成香港第19區呢?

點解唔係18或20區呢?

是否老兄當年係蔣生麾下第19軍區做軍師,因而對19區產生不便告人之情意結咁呢?   
香港已有18個區,若把共和國的南部併入當然是19區啦!
若要加入第20區,相信要等共軍有足夠軍力震壓美軍才成事,那時海軍陸軍齊南下,解決南沙群島問題,並一舉把安南、暹羅、馬來亞、石叻、呂宋等蠻夷小國全部收歸天朝,啟迪教化變成安南省、暹羅省、馬來亞省、呂宋省;石叻太小,被劃成香港的第20區可也。

引用:
原帖由 mtpen 於 2010-11-27 02:04 PM 發表

嘩,玩到咁大,怕call番成吉思汗同埋鄭和歸隊先至夠班喎。  
21世紀先取南方諸侯,因為有石油及橡膠;北進取回沙俄霸佔的土地及收回外蒙相信已是22世紀的任務。

引用:
原帖由 mtpen 於 2010-11-27 01:23 PM 發表

Albert兄,小弟想訪問吓你,因何要將南韓拓展成香港第19區呢?

點解唔係18或20區呢?

是否老兄當年係蔣生麾下第19軍區做軍師,因而對19區產生不便告人之情意結咁呢?   
香港工業當年被內奸老懵董連根拔起,送給上海。若南朝鮮的三星、現代、大宇、樂金、鮮京併入香港,仍能有作為也!

引用:
原帖由 mtpen 於 2010-11-28 03:25 AM 發表

咁吖,橫掂落開南洋,過多少少問亞差攞幾隻大笨象返中原吖!

順風嘅話,再過少少去埋波斯問教主送幾隻波斯猫玩吓亦無妨!

大食國即係邊鬼度唧?聽講好多駱駝 ...
尚需研究一些能滅族大屠殺的生化武器,才能進攻摩囉差,必須把摩囉差、以色列、馬拉鬼、俄羅絲及倭寇等族像袋狼段切底消滅!

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。