推介:| 英語課程 | Causeway Bay order food | 職業英語 | 化妝課程 | Wedding Photography | 天窗卷布更換維修 |

發新話題

第一次中招(新版開始)

各位大哥, 我係新仔,中左珍珠疣.... 好驚.... 但係多謝你地依度既兄弟. 我個心定番少少... 我去左衛生科睇,只係每次同我搽d"拿拿"地既藥水同埋有d求其... 請問係唔係應該睇私家?? 睇衛生科係唔係有排都唔好?? 中左珍珠疣係唔係唔好同女朋友做? 可唔可以打飛機?? 依家等空窗期好似等死咁..... 無用套口交,但做就有用,中AIDS既機會大唔大?? 真係好驚....

我本來心情一直好down,但一路睇一路有信心... 真係好感激

希望你地全部人好番, 唔駛日日上黎update.

引用:
原帖由 BLACK_SARENA 於 2008-9-17 18:32 發表

你想野埋佢你就同佢做..

你睇完d舊post就知應不應該睇私家...
知道.. 所以今日即刻搵dr.ho冷凍,(冷凍$1000 + 診金$500)..... keep住睇都幾金...唉,冇計健康無價..... 都唔記得問dr. 可唔可以跑步,怕唔怕d汗"up"住...

BLACK_SARENA,多謝你,希望你快d好番...

引用:
原帖由 gooddog 於 2008-9-17 13:46 發表
各位帥兄你們好, 小弟有事請教. 事原數日前回國內開會. 初試無套口交後十分擔心. 現一切安好無病徵.
1. 如中招多少天後病徵會出現?
2. 未有病徵可否check到有否中招?
3. 到香港的桑拿打jj會否中招?
我已知自己不 ...
我諗無病徵就唔好自己驚定先...

引用:
原帖由 小肥t 於 2008-9-18 00:26 發表

一句
驚就唔好玩
通常玩完先識驚中既機會大 (因為玩得多會50%知邊d囡囡有野)
你一定有呢個機會,大唔大睇彩數
有人淨飛機仲要用自己毛巾都中疱疹
想請教點睇...唔該大哥教路...

引用:
原帖由 chiyau2008 於 2008-9-18 11:00 發表

有消炎膏比你嗎? 可以查d在所有肉貼肉的地方, 防止磨損及殺菌,
有俾,多謝你意見,但係未見有水泡...可能要等多幾日...  

多謝你,希望你快d好番!!

引用:
原帖由 hktony 於 2008-9-18 23:57 發表

我都一路有運動,
只要你跑完即刻沖涼,
就會干爽。唔使怕。
多謝哂... 冷凍左四日....紅左..好痕...正常嗎??

相關搜索目錄: 運動

引用:
原帖由 chiyau2008 於 2008-9-22 15:35 發表
pckh123:

可以叫dr 比d 消腫藥, 可以止痕的, 如果一星期之後傷口埋左7,8成, 但都一直痕便可能疣再生, 要再做凍, 兩三次都唔ok便要做電燒. 希望表皮d菌一獲熟. 冷凍其實傷口好得慢d, 如果粒野係比較奈, 又大的, 我 ...
知道!  但係我唔知d珍珠疣既冷凍反應係唔係唔同d, 我只係紅左,腫左...  都係等下個星期問問DR. HO 先...

十萬個Thank you.... All the best to you.

一星期了... d 藥膏都就快用哂.... 下星期三先見dr.ho...  

大家快d好番...

回復 5440# 的帖子

我都係中左珍珠, 做左兩次冷凍,都仲係有時會細細粒出下... 好煩.  條女知道佢會有機會中,冇怪我(可能我話佢聽識佢之前野落,唉..過到骨就算,以後真係唔玩,真係忍唔住最多叫佢打過飛機算..).  希望快d好,同埋真係希望佢唔會中...

之前我成個人慌哂,好彩有依度d兄弟....

希望各位快d好番

引用:
原帖由 pckh123 於 2008-10-9 14:44 發表
我都係中左珍珠, 做左兩次冷凍,都仲係有時會細細粒出下... 好煩.  條女知道佢會有機會中,冇怪我(可能我話佢聽識佢之前野落,唉..過到骨就算,以後真係唔玩,真係忍唔住最多叫佢打過飛機算..).  希望快d好,同埋真係希望佢 ...
星期五冷凍第三次,今日星期一都仲會有粒新珍珠起jj莖部...好x煩, 我諗好大原因禽晚成兩點先上床.....今日又7點起身...  真係要多d休息先得...

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。