推介:| 英語課程 | Causeway Bay order food | 職業英語 | 化妝課程 | Wedding Photography | 天窗卷布更換維修 |

發新話題

逢來賭

引用:
原帖由 天使藍 於 2007-9-15 17:08 發表

係呀,值情跪o向度服侍你,
o甘o既服務態度確係一流!
10/F"休休走"係越南妹o黎o架咩?
多得各Ching介紹,我都去了這sauna試,#*身材、樣不錯,床邊K又好,說話又嗲,有幾分似徐子琪,成日問你好唔好.....我錫你好唔好、我蹝你好唔好,按完第一part,佢問"咁我地而家做嘜呀?"......我說你想做嘜.?...咁就自動變大
孤舟簑笠翁,獨釣寒江雪。

引用:
原帖由 天使藍 於 2007-10-15 17:42 發表

想試大波,
我推介!^,
大得o黎堅,
相頭都唔錯o架,
不過唔係成日返工。
多謝推介
日前到場,一心試大波!^,有胸者沒空,主任推薦Louis,幾好,大而不墮,有球型,女上男下時感覺良好,忍唔住又搓又錫,無咋型。說話風趣,Part 2全程教路如何如何就可長氣一點,最搞笑是賽後給我打分:
硬度...∞
長度...∞
粗度...∞
持久度...∞
技術....
...
..
..
總分都係得85....下次來教你如取得高分

引用:
原帖由 天使藍 於 2007-10-23 01:09 發表

o甘頂癮,掉返轉頭俾我o地分?!
o甘你又俾佢幾多分呢?
我都給她84分......少過我

引用:
原帖由 pb716 於 2007-10-23 13:11 發表
佢俾你的入不重要
最重要你的自信分有多少??
自信分? ....要看當時做了幾多秒......再除以60.......

引用:
原帖由 天使藍 於 2007-11-5 17:38 發表
『實錄』報告:
囡囡同我上次(第二次)冰火次後,就一路休息,
o甘o岩當日返工就俾我mark到佢,唔知算唔算係一種緣份呢?
囡囡骨技有d進步,但係仲未入流,有待磨練。
不過無相干,醉翁之意不在酒嘛!
囡囡依 ...
<<開始正式埋牙,囡囡話我係第2個客同佢開大,>>

我咪第一個-我10月尾去第一次試她就要大。她又不說是"處"成日話佢個波咁大唔多摸就蝕低,摸得多獸性大發所以粗魯D。saujai:

<<係陰道淺至o岩>>

真係好淺,下下船頭撞到野咁,真擔心船頭保護套穿左

引用:
原帖由 天使藍 於 2007-11-15 01:12 發表

你講緊..食堂o既16?
逢來賭

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。