推介:| 學英文 | Esse益生菌護膚品 | 駿寶燃氣工程 Chun Po Gas | 解夢分析師證書 | 銅鑼灣乾炒牛河 |

發新話題

第一次中招(新版開始)

各位兄弟....我都中左招.....初頭以為係中花....
但好好彩去左睇醫生...醫生話係珍珠疣....
我即時叫佢刮走哂...total 9 粒....好鬼痛....
個醫生比左一樽藥同藥糕...加多排DICLOXACILLIN .....
話睇住如果唔返發就唔駛再睇...嚇死....各位兄弟加油...
我以後真係唔敢再搵女喇.......幾靚都唔好搞.......

我九月頭中過珍珠疣....初頭去左睇醫生...做刮除手術.整過9粒....早兩個拜又生過....跟住去左睇第二個醫生...cfm都係珍珠疣....都冇咁驚....今次做左冷凍....佢話安全d...似係既都幫我做埋.做左1x個傷口...一個星期前....生多左3粒仔係根部....去睇又做多次冷凍....做完幾日後既今日...又見到生多左一粒......依家塗住醫生d水楊酸先....星期一又要去睇過...真係好煩....我都真係好黑仔...8月尾岩岩識到新女朋友......我好愛佢....9月初就知中左珍疣....我希望cfm無曬d珍珠疣起碼3個月先會有sex..我唔想惹到佢...好大壓力...我都好怕有sex後比佢見到我有疤痕既細佬...希望大家都早日康復....真係唔好再去玩喇....我大半年前玩ons中左非淋..好彩食約大約兩個星期就好番哂....結果都係唔識死....又去濫交.....結果半年後又中多獲....
唉......依次我都真係醒....依d病令人好有無助感.....35識7條女幾靚都唔好搞...自已既女朋友/老婆先係最靚.....你都唔想令佢受傷...
各位兄弟保重.珍惜自已.珍惜你地既親人/愛人

引用:
原帖由 紫亞 於 2011-10-1 18:29 發表 但Aids 10個月驗都冇就準架啦? 紅點係大脾我唔驚, 但好似愈黎愈多, 我驚成身都係~
我大脾都有有d 細粒有d大粒..因為我有珍珠疣.我都驚惹成身都係.比醫生睇完話唔係.係普通皮膚敏感.

引用:
原帖由 markchan2323 於 2011-10-1 22:59 發表 Ching ,你係去滾定係去ONS ? ONS 都咁易中嫁咩? (我無去過,無知所以問下)
ons ar.....珍珠疣就係去玩

引用:
原帖由 strange 於 2011-10-1 22:55 發表 珍珠疣(molluscum contagiosum), 只是小小皮膚病, 它自己會慢慢消失的.  祝早日康復 !
我上網都check過都知就算唔醫唔理佢如果你免疫力好大約6-12個月都會好.....但我真係唔想由佢自已好.我唔想等........我本身生活都唔太健康.免疫力亦都相信唔會好.煙酒通宵.依家依一個月已經戒左.一個月睇左3次醫生.已經用左4千蚊.冷凍真係好貴.一次千6,一千2.

引用:
原帖由 markchan2323 於 2011-10-1 23:09 發表 去玩咩人都有,好易中,真係唔好試。ONS......都......好危
係.可能惹我果條女惹完我已經又惹到其它人.
師兄我睇番post你都好似以前中非淋?

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。