推介:| 懷孕輻射 | 頭暈輻射 | 失眠輻射 | 頭疼輻射 | 腦腫瘤輻射 | 記憶障礙輻射 | 耳損傷輻射 | 抑鬱輻射 | Celine Bags | 嬰兒用品 | Loewe Bag |

發新話題

第一次中招(新版開始)

引用:
原帖由 95555052 於 2010-5-2 02:40 發表

有戒煙, 放心, 但真係好煩.

Garamon近況如何??
疣停了10個月,如夠一年沒問題,而太太檢查又正常的話,考慮生 bb。

引用:
原帖由 95555052 於 2010-5-6 02:11 發表

我想要bb, 疣有1年無出, 但

皰又返發(而家JJ炎未凊), 無工做, 老婆三十到尾, 真係好煩
955, 我覺得先問醫生沒有問題才生bb。

引用:
原帖由 dontplayla 於 2010-5-6 11:25 發表
無錯,係一厘米,原本係1MM到.
朋友,那只是冷涷完的效果,表皮漲大了,不是那粒疣大了,過數天會脫皮,我最初冷涷都是這樣。

引用:
原帖由 LEN88 於 2010-5-24 16:10 發表
candycandy
呢排心情心d未?

我今次大穫啦
冷靜點,有甚麼問題呀?

引用:
原帖由 LEN88 於 2010-5-24 16:10 發表
candycandy
呢排心情心d未?

我今次大穫啦
Len , 我太太都有 hpv 病毒,所以我也想知妳現在有甚麼大件事?

引用:
原帖由 candycandy 於 2010-7-2 09:26 發表
多謝你地~~~

當初冇呢個地方share下,真係會好辛苦~~

多謝晒咁多ching,,,
Candy, 最近看網頁說,有 50% 感染高危 hpv 的人,能在3年內將病毒清除,即轉回陰性,妳近況如何?我太太8月會再檢查,如沒有問題,想考慮生 bb。

引用:
原帖由 BLACK_SARENA 於 2010-7-18 23:54 發表

KK:
我就無乜野啦.
好似已經有一年半.
但有時沖涼望下舊凍位, 個d皮膚好似有d圓形既印.
成日形住不知係不係想返發...

你仲有返發? 咁情況點?
之前不係好返一排?

不過現在我開始處理緊頭髮問題.
...
Black Sarena , 有一生活習慣想問你,你現在洗澡、去完小便,接觸了那器官後,會不會即要洗手,怕會觸摸其他物件?

引用:
原帖由 BLACK_SARENA 於 2010-7-19 20:30 發表

好似我返地盤, 通常有廁所去廁所.
無廁所周圍all(大/細都係).
咁周圍all, 有水咪洗下手.
無咪無計.
但無得洗手, 之後就一定不會再周圍摸(面/眼).
其他野我照摸(工具), 如果其他人咁都"奶野"真係天 ...
我想問你,會不會如手沒有用皂液洗,就覺得不清潔,怕掂到自己衣服,我現在就洗手太多有主婦手,很煩,不洗又覺不干淨。

相關搜索目錄: 清潔

引用:
原帖由 95555052 於 2010-7-22 09:49 發表

Ha Ha!!

我也一定用皂液, 不然會唔安樂
955 , 現在因洗手太多,有主婦手。

引用:
原帖由 TTTT1 於 2010-7-27 18:57 發表
其實大家覺得左左花仔係唔係好大件事???
我覺得係心理上造成好大打擊,成日都驚唔知幾時返發
就算過左1,2年都見有師兄返發過,又怕人老左,免疫力無咁好時,又會發
日日提心吊膽,點解做人要做到咁辛苦
我想問你年紀多大?如果告訴你 50 歲的身體都沒問題,你還會怕嗎?

引用:
原帖由 Ho2010 於 2010-7-29 12:12 發表

係呀巴打,係政府度做抹片,但果時乜都唔識,就冇問佢地係衣原定支原,佢又冇講,所以我自己都唔知.....我係咪應該番去再問下?
粒肉仔就唔係應該驗抹片整損既,我都唔知係本身有但之前冇留意定係突然有
其實而 ...
旺角地鐵站對面15/F

引用:
原帖由 Ho2010 於 2010-7-30 09:30 發表

係咪要預約? 介唔介意 pm 我佢個電話
好心你有病就積極點哪!給了你地址又要電話,自己想想辦法吧!

引用:
原帖由 Ho2010 於 2010-7-30 09:59 發表

我都唔想係咁煩住你地
但因為今日星期五喇....唔係要等下 week 先可以去...
所以希望你有時間既話幫幫手,check check 我 send 果個 pm 丫...
是第一個的地方!

引用:
原帖由 BLACK_SARENA 於 2010-8-3 22:32 發表
今日睇報紙睇到有個大陸廣告.
佢講到用不知咩新技術(吹到好堅 )
不過入面有"包疹"同"花"既資料同治療資訊.
都值得比大家參考下.
但頭版己有"恐怖圖片", 無人先好去睇.

http://www.mn7777.com/
大陸廣告不要信,如果做到連諾貝爾獎都給了哪!

相關搜索目錄: 廣告 報紙

引用:
原帖由 TTTT1 於 2010-8-17 18:25 發表
經過多日黎,搜集資料,相信以下呢條link可以解答晒大家既問題

http://www.medhelp.org/posts/Human-Papillomavirus-HPV/IMPORTANT-HPV-Q-AND-A-WORTH-THE-READ/show/1148786

總結係90%既人會係2年內清除晒hpv ...
年紀大少沒有關系。

引用:
原帖由 chiyau2008 於 2010-8-17 12:16 發表
大家好啊, 我都沒上來成年了, 講下我情況比大家參考下吧. 我只是中花, 自去年8,9月, JJ 冠, 比那沒有再出現花, 會陰近肛口也沒問題, 肛門入面自dr ho 幫我清晒後我沒去打干擾素. 但半年後左右肛門內開始痕, 情況同當 ...
Chiyau 兄,你說鼻內的疣感染的途徑是你估計或是 Dr Ho 說給你聽?因為其他地方生的疣和生殖器生的不同。

引用:
原帖由 TTTT1 於 2010-8-17 18:25 發表
經過多日黎,搜集資料,相信以下呢條link可以解答晒大家既問題

http://www.medhelp.org/posts/Human-Papillomavirus-HPV/IMPORTANT-HPV-Q-AND-A-WORTH-THE-READ/show/1148786

總結係90%既人會係2年內清除晒hpv ...
請問你的意思是否說,有些人會持續 3-5 年或10 年仍會不停出疣?你在那裡看見這些資料?

引用:
原帖由 stanleysex 於 2010-8-23 11:46 發表

係, 機會係可能有, 但係應該係5%左右, 跟據醫生講除左再去玩, 基本上再翻發既機會好好低, 就算話抵抗力低時, 如果係多既話而家都6年黎緊, 由舊POST到而家超過應該係700000POST既5年前既兄弟, 只有我一條友係度,  ...
近況好嗎?有否改善?

Candy, 近況如何?做了檢查嗎?

引用:
原帖由 DHBCD 於 2010-8-26 19:40 發表
睇返d舊post , 見到伙記1 , tony1都好返晒 , 真係好開心 ,stanleysex 兄弟加油啦 .... 伙記1仲結埋婚添,恭喜晒.
見到有同病的人好番晒 , 心靈真係好左好多

睇了一個星期 , 今日才註冊 , 都是想傾訴下 , 一個人真 ...
就算出疣,醫數個月應該會停,我醫了 9 個月,現沒有出疣已 15個月。太太方面,如發現有感染 hpv,半年檢查一次。醫生不當出疣是一回事,只當皮膚病,我太太的婦科醫生也說 hpv 不是甚麼大問題。

引用:
原帖由 candycandy 於 2010-8-27 16:54 發表

GARAMON兄,

做了,,不過唔多好,又細胞有問題   不過我學會面對,, 擔心都冇用, 有病醫好去就係了,, 係咪
Candy, 妳上次檢查說細胞已變回正常,現在有變,醫生怎樣處理?是否仍觀察數個月後再檢查?現在有沒有需要做陰道鏡檢查?

引用:
原帖由 candycandy 於 2010-8-28 10:18 發表

garamon你真係有心,,咁好記性,,無錯之前唔正常後正常,而家又唔正常,, 醫生會點我都唔清楚,因為佢都未覆我,應該下星期/今日先有回覆

一般對醫生黎講hpv係小事,只要你自己有問題就去搞,佢地唔覺得係乜野大病,係 ...
Candy, 應該沒有大問題,我太太將會預約檢查。

引用:
原帖由 ifeelsad 於 2010-9-2 10:11 發表
唉 講真..我個日一玩完就已經好後悔..真係好驚好驚..

覺得自己成個人dirty曬.......有左e一次之後..我覺得我真係無可能再去玩....

唔應該有既第一次..也是最後一次....

e排成個人都好灰......e個幾星期日日 ...
去家計會吧!項目檢查 $ 200 , 看醫生$ 200,  共$400。

引用:
原帖由 DHBCD 於 2010-9-3 17:52 發表
garamon師兄 , 你好像都是感染了hpv16高危果只 , 我現在hpv dna test到我有hpv18 , 有d問題想請教下你.
1.由感染開始計幾耐才有疣出.
2.你的疣體是不是一小點白色,仲沒有花出的.
3.你太太有沒有疣體出過.
十分感 ...
1) 不清楚,因發現時是見有小粒粒。 2) 不是小白點,是很小的凸點。3)已過了2年,太太沒有出疣,但是感染了 hpv 16,將會再做婦科檢查,她的婦科醫生叫不要當一會事,也沒有任何可做,就算有出疣也可生BB,沒有問題,而醫生也說一般人會在2 年內清了 HPV,我看外國資料也說,如停了出疣半年以上,就是痊癒,可以不用告訴新的性伴侶。4) 不過我覺得叫你太太做HPV DNA TEST 吧,會比較準確。

引用:
原帖由 DHBCD 於 2010-9-3 17:52 發表
garamon師兄 , 你好像都是感染了hpv16高危果只 , 我現在hpv dna test到我有hpv18 , 有d問題想請教下你.
1.由感染開始計幾耐才有疣出.
2.你的疣體是不是一小點白色,仲沒有花出的.
3.你太太有沒有疣體出過.
十分感 ...
其實好像高危或低危也可能出疣。不要胡思亂想吧!早期我也和你的感覺一樣,但如沒有出疣,心情就開始好些,有時會想,這病好像一個金鋼圈,叫你永遠不再敢行差踏錯,永遠要對太太好。因再感染另類 HPV ,就算現沒出疣也會有可能出。

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。