推介:| 觀塘外賣速遞 | 將軍澳外賣速遞 | Party 美食到會 | 汽車蓬頂維修翻身 | 雪地靴 | 羊毛鞋 | 羊毛鞋墊 | Online Food Ordering System | Pre Wedding Photographer |

發新話題

[桑拿浴室] 新溫泉

引用:
原帖由 mhz 於 2009-5-27 12:28 發表
呢間野只做機會唔會黑面架, 落樓價又係幾多
I'm sure that the BG must BLACK FACE, because I have very bad experience from AH MAN(新x街), I try no!^, after part 1, I think the girl was not good, so I only request for hj, she not happy & BLACK FACE, and the total only 50 min, she said finished and gone away . I will not go there again.
I think AH MAN will use some same girl for 新溫泉, so don't go there.

引用:
原帖由 吉野家1234 於 2009-5-28 07:47 發表
個經理係點…無理由收$都黑面,文哥都幾好吖,無理由會黑面,我今晚都有上去睇歐冠,仲好爆場一樣有招呼,文哥介紹左件@仔比我做都oK吖,早就搵Boinne,夜就搵文哥,都oK吖,個場有oK,係上落煩小小???????? ...
師兄梗係唔係阿文黑臉,係條女黑臉.

引用:
原帖由 吉野家1234 於 2009-5-29 23:08 發表
C兄…我都唔係講你段英文,我係講第二個C兄段信息,佢話收錢o既經理黑面,我話無理由係文哥吖,文哥招呼親客人都無問題,比女都算oK起碼無作大,你話條女黑面,,我諗條女唔係你心水掛,你話條女有問題,係唔係文哥介紹你 ...
係文哥介紹嘅,但條女真係好唔能俾面,照飛我鐘,我都叫熟客,一個星期上一次,你話唔能嬲就假!
我真係唔知文哥之後有冇做嘢,但有做嘢又點,都唔關我事,我都蝕咗,佢剎咗條女都冇意思!

引用:
原帖由 吉野家1234 於 2009-5-31 00:09 發表
C兄…你講得無錯,不過出去玩得就會有o甘o既事情發生,一次半次在所難勉,如果間間埸都無問題,我地就唔使問D經理主任有乜好野介紹,出得黎玩就算數啦,大方D…我都有你D經歷,不過我會比機會對方和間埸,再去都係o甘我就會過 ...
我覺得食豬排唔緊要,一次半次真係冇所謂,足鐘,做足嘢,冇嘢講,當自己唔好彩.但問題唔係噤,唔開大即黑面話夠鐘,仲即閃(只做咗50分鐘),噤既女都出得做,我諗管理都好有問題,我估真係冇邊個可以做到噤大方(除咗師兄你),希望師兄你明白,我都知出得嚟玩俾幾百蚊唔係大晒,但明買明賣,我俾得錢,至少呢90分鐘嘅時間要足啲,過程好唔好,技術好唔好一件事,但條女態度真係好有問題,仲有係呢度嘅討論區我出的報告唔多,但都係真實.遇到好或唔好嘅骨場都想同各位師兄分享,唔會一味話邊間好,仲知有個句講個句.
仲有,有時出去玩真係唔係錢嘅問題,好多師兄都係偷跳,唔係個個可以成日出嚟玩,有少少失望我諗都唔算過份.
希望其他師兄出嚟評吓,謝謝.

引用:
原帖由 cafe369 於 2009-5-30 17:30 發表
i think that girl is very bad service......never mine...try another girl la.....Ah Man and Bonnie often give me a good girl ka.....one time I complained to the girl of the girl bad bad service ....... ...
對唔住師兄,我唔係唔信你,但就我提及嘅呢件事,我專登等阿文返嚟先俾錢,佢諗一諗先減50蚊(我覺得佢嗰樣話俾我聽我屈佢),但我俾返60蚊貼士佢,以示不滿,所以我絕不相信會免費.其他師兄點睇

引用:
原帖由 sita 於 2009-7-7 19:27 發表

Ching, I have the same feeling as you....
the newbie is very aggressive to say something and even post continuously.  Sound very ad-normal.
Totally agree! ad-norma.

當每一次有人提及新溫泉或新廟街或文哥, cafe369 ching 就會好似超人噤,出嚟伸張正義同解答疑難 , 但其他post就唔見人,唔通文哥係佢情人,新溫泉係佢屋企.

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。