推介:| UGG | baby product | MD skinical | 環保袋訂造 | PROTOP | 鈙利亞阿勒頗手工古皂 | UGG Boots | Sheepskin Boots |

發新話題

炒菜日記 - 好人壞人?

我也有類似既經驗都是在樟記K場, 做了一次有少少血, 應該係M到, 跟住條女怪怪地看電視不睡, 跟住話想早走. 我就講比$400, 擾攘了一輪佢打比狼狗, 又話唔比CALL人上來喊打喊殺, 佢想收足過夜錢早走, 我叫佢吹爆一次就佢走, 佢又話唔識唔肯吹, 再僵持一陣佢就妥協帶套幫我吹, 最後我醒個螺旋紋套比佢訓練一下口技才放人.

依家D女真係好難攪一代不如一代好.

引用:
原帖由 simonkok 於 2009-7-14 17:42 發表

以前比較單...囡囡屋企窮..咪出黎做野..搵夠錢就離開...一個買一個賣...兩不拖欠....

而家越黎越多囡出黎做為左養件咬老軟....複雜得多....(起碼以前住係鄉下個亞媽唔會教亞囡屈客人錢...但狼狗一定會)....
絕對同意, 太多職業牧羊狼狗.

引用:
原帖由 7-siu 於 2009-7-14 17:45 發表

所以話:靚雞易得h:" /> ,好囡難求!
我都主力轉戰SN玩煩少一樣.

引用:
原帖由 denny2000 於 2009-7-14 17:55 發表

but if there are not so many prof. wolf dogs, there will not be so many girls (in particularly those young ones) who are willing to work in this industry.  
舉個例我對上一次在CP絆倒食了件剛下海妹妹仔, 隻狼狗7點就打電話叫佢走, 妹妹仔話7點前走係呢行既規舉來的. 唔可以留太晏走.

其實沒有狼狗教有媽咪教, 而且新姊妹好傾都會教佢古惑野. 工廠妹對住呢D人點會唔有樣學樣呀.

引用:
原帖由 joe98 於 2009-7-14 18:21 發表
依家D女真係好難攪一代不如一代好!!
totally agreed...
依家玩 D feel 吾同以前...
所以自己同好多朋友係落K 前, 心裡都有數,
岩 feel 岩玩先 ON, 吾係就去SN
K場玩擺抵$200轉去SN場訓都算係現代部份去玩既人既玩法了.

引用:
原帖由 simonkok 於 2009-7-15 01:21 發表

我0既經驗啱啱有D唔同。。。。。
同樣係絆倒。。。搵左件第一日下海(不過唔係小妹妹)。。。。
不知幾好feel....第二朝真係唔叫佢都唔肯走(佢話陪到我下午3∼4點都得!!!)。。。
仲唔係死訓 ...
SIMON兄講既女都有遇過, 佢仲同我攬住一齊起張床碌來碌去添, 也有D趕佢都唔起身, 依家遇到條女係點都好講運氣啦.

當然亦唔會所有女都是如我所說的, 不過我相信越來越多好似我講咁樣.

引用:
原帖由 denny2000 於 2009-7-15 14:29 發表

I agree this is the most economical way of playing but I do not enjoy it as sna girls would have served 4-5 customers that day when you visit them at midnight.THey must be very tired already. I tr ...
12pm后除了你講普遍mm已接過幾個客既問題, 而且呢個時間難找到好野添, 好多時要求會低一點, 要找好d既就要好耐性等mm2-3點下鐘啦咁就易等到好野, 如果唔係k女唔掂都唔會行呢一步找sn mm, 我都試過k女執一q唔對路叫佢走, 再call sn mm 上房再溫馨一下. anyway k or sn 都會睇到你個日係好唔好運.  

但家教差問題依家都好普遍.

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。