推介:| 調解員課程 | Makeup Course | Hypnosis course | English course | NLP training | cissp cisa cism | 營養學課程 |

156 1234567
發新話題

第一次中招(新版開始)

引用:
原帖由 candycandy 於 2009-3-31 14:44 發表
但如果我和一個冇感染過既人做,, 而我係有,,, (冇復發情況下),, 咁唔帶套做會存染嗎?
應該會傳染

有冇兄台在陰囊生過疣?

在陰囊底在兩粒白點硬硬地,很擔心!

DR.Ho 又放假!不能求證!

引用:
原帖由 stanleysex 於 2009-7-10 00:05 發表

有之前好多c hing都有
去玩完年多先懷疑有事,終日提心吊膽
左check 右check
睡又睡不到,真是玩一次害一世
有幾多兄台過了一年先發現有花,是怎發現呢?
我每日都有check, 起初以為那白點之暗瘡但又沒有走米又有d硬就開始擔心
看了很多花的圖片又不似,以為不是
但後來又多了一點....唉
昨日手多多又攪下粒野,抓損了但皮還有點硬
是不是花呢?

相關搜索目錄: 暗瘡

引用:
原帖由 bad-man 於 2009-7-11 02:27 發表

以我既case為例, 我肯定我係中左招超過半年先至發出黎...
同埋我前度女友都中左, 經過計算, 佢應該係超過一年先至病發...
花會自動退嗎?
我嗰兩粒白點現在冇咗但兄台話前女友超過一年先病發
搞到我個心好唔舒服

引用:
原帖由 Joker6688 於 2009-7-25 00:03 發表
大家好!我也是在四月證實中了花,至今已覆發了二次,但好彩覆發的都是同一個位置,和都是一小點,我一直都是用Wartec,是醫生開給我的,效果也不錯,三日就把花弄掉,但一個多月就會再發,現在醫生叫我用完Wartec之 ...
花不是越生越多咩?師兄是怎樣發現的?玩完幾耐發現?

有冇師兄試過陰囊至肛門附近有皮膚有灼熱感
而陰囊有白點?

唔知明早先預約dr.ho 可唔可以即日睇呢?

156 1234567
發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。