推介:| 懷孕輻射 | 頭暈輻射 | 失眠輻射 | 頭疼輻射 | 腦腫瘤輻射 | 記憶障礙輻射 | 耳損傷輻射 | 抑鬱輻射 | Celine Bags | 嬰兒用品 | Loewe Bag |

發新話題

第一次中招(新版開始)

引用:
原帖由 sunny1983mai 於 2009-1-16 11:20 發表
各位師兄好,本人是新手
一星期前找了囡囡後,成曰心慌怕中招
情況是有用套,但吹被她的舌碰到根部和袋數下,
暫是第9天,需沒變化,但心理pressure大,
虛心求教!!如怕中招,鷹注意dede的甚麼變化?
當冇事正常生活,疑神疑鬼會好似我o禁有情緒病
唔做都做咗,真係有事先去睇醫生!
有乜問題上來分享一下或者可以幫到你!

引用:
原帖由 sunny1983mai 於 2009-1-16 11:20 發表
各位師兄好,本人是新手
一星期前找了囡囡後,成曰心慌怕中招
情況是有用套,但吹被她的舌碰到根部和袋數下,
暫是第9天,需沒變化,但心理pressure大,
虛心求教!!如怕中招,鷹注意dede的甚麼變化?
感染愛滋病毒可能經過多年的潛伏期後才發病,不少病人根本不知道自己巳受感染,成為隱形感染者。愛滋病的潛伏期為十至十五年,而病人若在感染病毒的頭三個月內進行血液測試,是可能檢驗不到抗體的,稱為「空窗期」。故任何懷疑個案,必須在三個月後再進行測試,方可作準。

疱疹二型潛伏期大約5-6天,陰莖、尿道、陰唇等部位會感到痕癢,然後出現細小的水泡。至於肛交者,水泡會出現在肛門及附近位置。這些水泡 (如受其他細菌感染會變成膿泡) 破裂後成為小潰瘍,流出透明液體,令患者疼痛非常。

淋病-男性尿道有濃性分泌物流出 ,甚至排尿刺痛;女性陰道分泌可能增加,多數女患者無病徵。

椰菜花-患者在感染病毒後,性器官的皮膚或黏膜上會出現呈長尖型或扁平的肉色小粒。小粒會逐漸增加成簇,而且容易破損、流血和發炎。男性患者的受感染部位多在陰莖的包皮系帶、陰莖冠溝,或尿道出口。女性則多在陰道出口、陰唇、陰道及子宮頸。有肛交的男女,肉粒也有可能長在肛門或會陰。

梅毒-初期病徵是在性器官及附近地方出現無痛傷口 (硬下疳),之後出現皮膚疹 (尤其在手掌和腳掌)、口瘡、發熱、淋巴結腫脹,其後症狀慢慢消失,患者因進入隱性期而全無病徵只有驗血才可以知道自己染有梅毒。晚期的梅毒可在數年到數十年後出現,梅毒可影響心臟器官、血管及損害神經系統。

有病徵就去睇醫生,不用特別清潔JJ,只要用清水洗唔係過份清潔反而會發炎

相關搜索目錄: 清潔 物流

引用:
原帖由 k28keung 於 2009-1-17 13:04 發表
請問我女友有了hpv 6 ,11. 她是在大陸人.
她去看醫生, 說要打一星期的針.
是否可以打針根治嗎? 香港醫生說這病毒是沒有藥可醫的.
你不是懷疑佢對妳不忠咩?
還要醫佢?

引用:
原帖由 95555052 於 2009-1-18 22:49 發表
To mk0089

我早前看書, 話JJ炎的食物要留意

1/ 戒甜食(水果也p可太多甜的), 奶及奶類製品
2/ 多食有殼果, 如NUTS, 合桃etc.

三個月有效, 你試下
謝謝

引用:
原帖由 95555052 於 2009-1-18 22:49 發表
To mk0089

我早前看書, 話JJ炎的食物要留意

1/ 戒甜食(水果也p可太多甜的), 奶及奶類製品
2/ 多食有殼果, 如NUTS, 合桃etc.

三個月有效, 你試下
是什麼書?我也想睇吓作參考?

引用:
原帖由 k28keung 於 2009-1-19 18:05 發表

佢是大陸人, 有朋友帶左去打針, 要打一星期.
哎!佢才20歲便有性病. 我都是覺得她對我唔住.
咁你醫好自己先,佢害咗你還要你去醫佢,絕情些!唔好理佢啦!

引用:
原帖由 95555052 於 2009-1-21 01:46 發表

可以人工受孕嗎?
唔係不育或精子太少好難同你哋做人工受孕!
老老實實說吧啦!她愛你先想同你生仔,如果講咗接受唔到要離婚都要祝佢幸福!
錯只能怪自己當日出來玩而不珍惜眼前人!

to:95555052

三個有效即是點?完全戒甜食好像很困難!只能做到少糖少甜!
硬殼果食物有乜功效?杏仁我間中都有食,dr ho.又冇叫我介口!
現在飲咖啡也低脂微甜,有冇害?
我滾至今以十個月,除了JJ炎,一直害怕生疣,現在冇乜病徵是否已過潛伏期?
生疣會不會痛?情況是怎樣?
有病後連致愛也放棄追求,生不如死!現在好些又想找個伴結婚生兒育女但又怕有病潛伏未發,很苦腦!
精神科食了藥三個多月藥,心情時好時壞,JJ一有些痛(唔知是否我個人太敏感?)就怕有事!
有師兄話肛門都會生疣,現在久不久也會check吓!心理壓力很大!
男仕有冇方法驗到有冇HPV病毒?我想放心些先去找個伴生活下去!
人到三十先至明白家庭重要!尤其是見到同事結婚有兒有女自己就很恨當日做錯事。

相關搜索目錄: 結婚 咖啡

引用:
原帖由 NEW_MAN 於 2009-1-21 20:50 發表

mk0089 ~ 我睇你咁耐post 都忍唔住出聲~~ 你冇事冇幹~唔好成日o係到叫苦連天~
難為o的兄弟咁辛苦作戰緊~ 身在福中不知福 ~ 冇事就唔好e神e鬼la~
好容易攪到精神病架!
我係有精神病!現在巳睇了三個月精神科!
我都唔想疑神疑鬼,你以為我去睇病不要用錢!我每月支出很大食藥都食窮!

有得俾我簡,我都唔想在這喵ost=有病!
我有乜踩到你呀!你唔係我又點知我冇事冇幹係到叫苦連天?!
你有冇試過JJ好似俾針吉有痛到訓唔到呀?表面又冇生嘢!
一時又發炎發紅,食完藥好些但一停藥又紅過呀!

咁你又有乜病呀?我只是自9552兄請教啫,你唔鐘意可以唔睇!

引用:
原帖由 95555052 於 2009-1-22 00:50 發表
我重食緊藥, 一停就好似要發咁, 中醫無乜效, 但對JJ炎有幫助, 唉! 3個月了, 會否食至有抗藥性m未得?
咁你食乜嘢中藥?要斷症開藥定點?
我已盡量戒甜,努力中!謝謝!

引用:
原帖由 ∼∼屎∼∼ 於 2009-1-24 15:24 發表
大家好....請幫幫手解答我小小問題
我冇玩3個幾月了~但我今日JJ位個度有一粒好小既肉粒...整整佢點知就流血
~女朋友又係第一次比我所以佢應該都唔會出去偷食
但我又睇過D網過接觸到依D病毒就會有~例如去公廁
我同 ...
不如揾個家庭醫生睇吓先!菜花會越生越多的。

引用:
原帖由 95555052 於 2009-1-31 02:42 發表

老婆鬧了我2天, 現在沒有大反應, 希望可以原諒我.
相識到結婚是有很大緣份,希望你太太可以原諒你。

相關搜索目錄: 結婚

引用:
原帖由 叻仔 於 2009-1-30 23:48 發表
珍珠疣同性病疣一樣會野開.,只係唔同的病毒.,照樣冷凍醫拉
珍珠疣係咪只當是皮膚病,同性交沒關係?

引用:
原帖由 95555052 於 2009-1-31 02:45 發表

眼無事, 現在擔心人工受孕太貴, 成2皮一次, 有無C Hing 有料關於人工受孕可pass 比我?

TKS!!
有冇問dr.ho意見呀?可能有其他辦法呢!

引用:
原帖由 health222 於 2009-2-3 20:36 發表

多謝兄弟資訊.......因為我層經懷疑D花花係口交得來.............順帶一問,我搵到Dr. Ho既資料,但想問下駛唔駛電話預約?
要電話預約!有病可能同自身體抵抗有關,有人玩極都冇事有人玩一次就中招!都好睇彩數!唉.....真係出得嚟玩預咗要還!

想有兄弟去DR.HO時代問,HPV病毒會否帶菌一世又不病發但又會傳染俾人?

引用:
原帖由 叻仔 於 2009-2-3 13:05 發表
用套都防唔到花花架.,HPV帶菌者未必發出花花.,但生花花就一定係HPV帶菌者.,你其實先驗下己中邊隻hpv病毒(高危定低危).,你條女如果30張樓下.,叫佢去打加衛苗防子宮頸癌針拉.,高危hpv就唔好同條女做拉
咁男性冇病發又可以點驗有冇帶有HPV病毒?

以為可以脫離這....
又發炎.....
明日又要揾DR.HO....
有沒有brother得龜頭炎而好翻?

有些發紅
有些人會流濃
龜頭炎也有很多種!
我的是包皮長和敏感?
但陰莖太短割不到包皮、只能經常翻洗!
不知吃了什麼致敏定尿液致敏

引用:
原帖由 bigdog33 於 2009-4-1 00:37 發表
平時煲啲土茯苓薏米湯飲.又或者去街巿買啲新鮮車前草同薏米一齊煲水飲.會有改善.
包皮長.龟頭發炎係有關係.
不過...我之前春袋有啡色結焦小塊...驚到睇家庭醫生同DR.HO.
醫生都問過.我有冇( ...
謝謝bigdog33兄的意見

candy 小姐妳點呀?
估不到現在女仔咁開放?
DR.HO 話妳有乜病?現在用不用覆診?

看完DR.HO 話只是敏感,俾了抗生素,抗炎藥,抗敏藥物同藥膏
有冇brother有類似經驗?
現在有早洩情況w真抵死!

引用:
原帖由 candycandy 於 2009-4-1 15:26 發表
MK0089
我而家仲未去睇dr.ho, 我係睇緊一個"皮膚科及性病科"醫生,原先我個口入面有2個肉浮起左上黎我以為係疣,但我俾過醫生睇尋日,佢話唔係,,,, 我而家都係得個等字LOO
講真啊去玩,,冇分男/女係咪,,, 好多BAR個D ...
Sorry...我好像帶了有色眼鏡看妳
妳出去玩為何不用套?
雖然不是百分百安全,但有好過冇
我都只是玩過一次,心裡有陰影會有事
過了一年多什麼病也沒有
只是自己覺得自己污糟邋遢,洗到龜頭皮膚敏感

引用:
原帖由 candycandy 於 2009-4-1 16:19 發表
http://xocat.com/f/viewthread.php?tid=431&page=248&fromuid=397050#pid6561701

mk0089
講真啊我都係以為佢係單對單,,純出黎偷食only,,點知佢係大滾友,,唉,, 唔唸過真係有病有成,,開頭有用,後尾再出黎時冇用,, ...
唉......
希望妳冇事啦!

引用:
原帖由 candycandy 於 2009-3-31 13:56 發表
另外想問一下,每隔數月係去返個醫生到檢查? 自己自行檢查唔得嗎? 咁佢係會檢查埋陰道個D? 定係其實你檢查既意思係做柏氏???
為何妳不到婦科做柏氏檢查?

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。