推介:| UGG | baby product | MD skinical | 環保袋訂造 | PROTOP | 鈙利亞阿勒頗手工古皂 | UGG Boots | Sheepskin Boots |

發新話題

加勤比海桑拿

去新場有好有唔好,好就容易成為熟客,得到比較好的招呼.唔好之處就是被當試驗品,所以有免費試水之舉,另外經常查牌也是掃興之處.金融風暴下開業,生不逢時,真有過人之勇,佩服.

引用:
原帖由 虎次郎 於 2008-11-16 16:11 發表
Do you have a price list yet?
沒有幫襯過,尼羅河原班人馬,今時今日,應該平過以前.

引用:
原帖由 Newnam 於 2008-11-23 19:49 發表

今日去領教過,完全無服務,經理(主任)話無囡,(跟住仲好笑)又話 d 囡質素差!我今天註定要失望咁講;

(真係未見過有咁既對白,我幾乎想問番佢轉頭,咁你係咪暗示我剩俾沖涼錢,跟住可以走人過去浪濤莎或 ...
嘩,真唔真呀, 差成咁? 我老友去過,話o.k.,$1180HJ,$1880ML,技師質數O.K.

引用:
原帖由 Newnam 於 2008-11-23 20:50 發表
?)
當然是真的啦,我做乜要唱衰佢?總之出房後,全部員工當我透明人魔扮。

$1880我都比得起(我有帶現金,找數時都取了二千幾蚊出黎比收銀處睇,)但佢呢個價豈非同 尖東 Kobe有貴之而無不及?

請睇我的估計 ...
真可憐, 揾枝鎗指住都唔 再幫襯, 希望Dave會O到你的投訴.

引用:
原帖由 arbuzzi 於 2008-12-20 01:14 發表
  is that bad ???

Tonight I was in King's Hotel, then I was parking in the meter around this sauna, it's seem to be alot of big boss going in......when I was going to fill in the meter....
1 ...
Not bad at all. Why some C hings could not get good service from this sauna, maybe C hings are not rich enough to impress the sauna management to prove good service.  Go there by RR, sure get top service.

引用:
原帖由 hktigerwoods 於 2009-1-22 18:07 發表
等摺埋
好難摺埋,你們唔鐘意幫 襯,重有其他有錢佬幫襯,經常有靚女排隊等入場返工揾錢,因為香港區只有這個高檔場.O開點吧.

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。