推介:| 學英文 | Esse益生菌護膚品 | 駿寶燃氣工程 Chun Po Gas | 解夢分析師證書 | 銅鑼灣乾炒牛河 |

170 1234567
發新話題

尋........情!探........性!

花姐係咪今晚同太子北上?

引用:
原帖由 翠家嫂 於 2012-6-19 18:22 發表

唔話你知........換人唔得咩
好衰架你, 搞到人哋心思思添

就黎6點半啦, 仲未走?
好彩我唔係6點半啫, 嚇得我

Bye, 玩得開心D知冇

引用:
原帖由 飛哥 於 2012-6-20 00:53 發表

花姐有好多女會員加入左 風頭直逼你當年 哈哈
穩晚上黎同d師妹玩下 話晒你都係chat版大師姐喎 哈哈
各有喜好, 最緊要啱咀型, 大家上嚟都係想吹吹水, 暫時釋放一下壓力啫, 能暢所欲言最首要條件.

引用:
原帖由 翠家嫂 於 2012-6-21 09:17 發表

早晨...........
早晨, 花姐. 我今朝遲咗上嚟添

係喎, 又到12:30......

好多人等住花姐開飯

引用:
原帖由 Danny1997 於 2012-6-21 12:39 發表
好多人等住花姐開飯
講下笑啫, 唔準嬲人架

愛心飯盒只有一個, 不過我哋班衰佬都好愛.........護花姐嘅

引用:
原帖由 翠家嫂 於 2012-6-21 17:59 發表

睇拉丁情人c朗
第一時間對號入座先, 係唔係想睇我?

引用:
原帖由 翠家嫂 於 2012-6-21 18:13 發表

嗯..........咁都得
見係你啫, 你話乜都得

咁我又收工啦, 明天請請

引用:
原帖由 翠家嫂 於 2012-6-22 09:46 發表

此波不同彼波
一種用腳踢........一種用手打
早晨, 唔止可以用手打, 仲可以............

引用:
原帖由 翠家嫂 於 2012-6-22 10:07 發表

犯手球.........趕出場
都未開場就被趕出場, 唔制啊

引用:
原帖由 翠家嫂 於 2012-6-22 09:26 發表

是呀..........尋晚約左人,所以趕住坐的士走
莫非花姐尋晚又去曳曳?

引用:
原帖由 翠家嫂 於 2012-6-23 15:19 發表

端午節快樂...........
端午節愉快, 花姐有冇睇龍舟?

引用:
原帖由 翠家嫂 於 2012-6-25 09:05 發表
今朝會有些忙.........晏些見
早晨, 係咪通常周一會忙些?

天下無不散之延席, 沒有暫時的分離就不會有將來的相遇相聚, 祝生活美好, 後會有期!

現今科技發達, 花姐有時間可以常來吹吹風聊聊天, 相信冇邊個會反對呱?

170 1234567
發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。