推介:| 調解員課程 | Makeup Course | Hypnosis course | English course | NLP training | cissp cisa cism | 營養學課程 |

發新話題

紫荊

James.Ko 的至愛,唔使問都知係那一位啦 !

引用:
原帖由 James.Ko 於 2013-2-21 19:26 發表
wewa師兄,你好似好了解小弟咁喎!哈哈哈!
James.Ko C-hing 大名頂頂,你我曾有數面之緣. 哈哈哈 !

lvlv兄,你昨日幾點去 ? 樂兒有返工喎. 我仲有幸遇到三位 C-hings齊齊開大餐, James兄風釆依然.

引用:
原帖由 James.Ko 於 2013-4-12 19:46 發表
原來今天這裡那麼熱鬧! :)

Ken兄,很高興昨晚跟你見面! 師兄見笑了,我只是想多多珍惜見紅兒的每個機會!  Btw, LIKE 你的新相! :)

wewa兄,你是否八時多離開找秋兒那位師兄呢?

lyly師兄,下次一起吧 ...
no, 我係找樂兒那一位阿伯.

引用:
原帖由 James.Ko 於 2013-4-15 12:46 發表
哦! 原來八時多進來那位才是wewa兄! 失敬、失敬! : )
C-hing 何需客氣.

紫荊飯堂其實幾吊腳,次次都要坐 Taxi,坐 MTR就兩頭唔到岸,要行餐死,天氣漸熱又或如昨天落大雨,更加不方便.

阿伯D品味要求冇 James兄咁高,唔難搵到食既.

James兄係 VIP,又得紅兒悉心服侍,D毛巾點會有問題.  雖則我唔算係熟客,但從未感覺D毛巾有問題喎 ! 點都好,衛生係好重要,有勞 James兄向主特人反影一聲,提醒女女要留心D毛巾是否清潔. Thanks !

相關搜索目錄: 清潔

引用:
原帖由 James.Ko 於 2013-4-23 20:56 發表
wewa兄,我今日尊誠上去check啲毛巾,結果如常的乾淨! 我仲順便揾紅兒按咗個靚骨潻! 哈哈哈! :)
James兄效率驚人,感激萬分.

我都要上去會一會我的知己,多日不見,甚念.

好欽佩 James兄對紅兒的專一,令我汗顏 !

水流柴兄,我汗顏係因為我唔夠專一,樂兒都話我好花,鬼咩,有 James兄珠玉在前,我依D人更係人渣啦 !

樂兒話我個心好花. 因為我每週去4~5間場玩,

星期五上紫荊和至愛一聚,走時係接待處見到5個 BG排排坐係接待處,陣容頂盛.令我想起曼谷金魚缸. 可惜有至愛在我只好目不斜視.

引用:
原帖由 SCWT 於 2013-5-14 14:46 發表
Be honest, i met couple new BG, NMCOT   So wanna see any surprise from CHing
紫荊最 hot 果幾位BG,可能SCWT c-hing 早己認識.

James兄真係專一,紅兒知道肯定 lum 死. 怪不知我的至愛常常話我好花,

光陰似箭,話咁快又過左一年,有勞 James兄代向紅兒補說一句生日快樂 !

引用:
原帖由 william01 於 2013-11-30 00:18 發表
正在發白日夢,婷婷急call,說已如我所願,替我約了高挑美女糖糖。我與糖糖有一面之緣,外型當然合心意。
一試之下,穴位準確,手勢十分舒服,非初出道的技師可比,而且真誠親切、開朗健談,服務態度excellent。
傾 ...
william C-hing, 咁多糖糖,真係唔知點揀,食得糖多又怕影響健康,

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。