推介:| 開蓬車頂維修翻身 | Email Hosting | Online Shop System | makeup course | Wedding Photography Tip | Bordeaux Red | English learning | 銅鑼灣乾炒牛河 |

發新話題

Hi 我第一次

哎呀....依家先睇到
有冇 c兄 去一親香澤呀?

唔知幾時再有好似 森巴 哥哥既機會呢

真係好期待呀.................................

如果iris 得閒一定捨命陪美女啦!!

引用:
原帖由 IRISC9 於 2010-12-24 11:34 發表

我已送了聖誕禮物給你.你睇下鐘不鐘意
我又要.....
不如我地交換禮物呀

我又要聖誕禮物....

引用:
原帖由 IRISC9 於 2010-12-24 11:48 發表

我已經給了你啦......不要這樣貪心啦
我都想要呀....
我都會介紹返一個好用既野俾你呀
包你滿意

多謝哂 , 收到了
真係超正呀 , 我起飛喇....................

我好期待新一次的暗中密會呀
好似上次係尖沙咀電梯咁呢
唔知幾時再有呢

我又奶呀~~~~~~
奶濕濕既小IRIS
真係好期待....

多謝哂 , 我都收到喇!!
真係好正呀 , 正如你所講 放我條大JJ 上去就正喇 , 腸仔包

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-1-14 11:57 發表
明天換個新頭像先......你們鐘意睇乜野相片
性感睡衣

當然想睇到妳的濕濕既底褲仔和魚網絲襪啦
所以pm左你喇

我部車都係紅色架,  扮的士 可以嗎?

靚女 , 分享下過程呀

你咪會好掛住你老公既JJ
餓死你LU~~~~~

引用:
原帖由 牛仔褲 於 2011-1-22 11:48 發表
女人.....妳boss點解不會的....佢5得?
C兄 , 你真係留心 同 唔係 女神Fans 啵
佢講過幾次啦
佢老闆同佢老爺好熟架...

我又要呀
俾埋我得嗎?  

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-1-24 15:07 發表

你pm左我未?????
5mins 前 pm 了
期待中....

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-1-24 15:16 發表

收到嗎??????????
收到喇
真係超正
我好想用我雙手緊緊的捉實 , 不斷地愛撫住你偉大的乳房

女神女神 , 唔知我有冇記錯呢
呢一輯相係咪上次你去尖沙咀果間酒樓之前影既呢?
我記得你要大家認住件褸嘛
你老公送既

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-1-24 15:30 發表

你兩隻手都揸不晒喎
未試過 唔知既
渣唔哂用埋個口 啜囉

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-1-24 15:32 發表

yes.......你有留心聽書.但上次只有兩張
yeah....你一舉一動我都有留意架
但平時做野未必好似今日咁得閒咁 回應得咁密囉
希望你唔好介意
但願你記得我吧!  

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-1-24 15:37 發表

你加個頭像我會是較容易記得你
現在易認嗎 ?  

今日難得咁得閒 , 而且女神今日又未走啵
真係幸運

女神 , 你換左張頭像
好誘惑呀
好想由下摸到上 , 由上又摸到腳  

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。