推介:| UGG | baby product | MD skinical | 環保袋訂造 | PROTOP | 鈙利亞阿勒頗手工古皂 | UGG Boots | Sheepskin Boots |

發新話題

Hi 我第一次

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-1-25 10:11 發表

多謝.....................
真係好誘惑........
我依家日日都好期待幾時先有機會見到你呢?
抽下你水 , 俾你見識我的JJ 同埋 用我兩隻粗大的手指抽插你

引用:
原帖由 hkpspman 於 2011-1-25 10:14 發表

胸圍要lace先sexy
你屋企有幾多個胸圍呢
起碼 三十幾四十個啦
幾多套性感睡衣先正呀

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-1-25 10:19 發表

你唔好引誘我啦....陰道裡開始有些痕癢感啦
我的手指慢慢走入你濕潤的陰道內....
個口就啜實你豐滿的乳頭...啜啜啜啜
插插插插插......要你的西水長流

女神 , 莫非你入左洗手間自慰?  

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-1-26 08:27 發表
今日又有樣野想請教你們,我用小畫家可否做到樣子不是擦去,而是像好大霧一樣蓋著我的樣子??????有冇邊位男仕可以教我
早晨呀
我教你啦
用枝鉛筆下面既噴槍呀
左手邊數落第4個

到我又同你講聲good morning 啦
睇返篇野
你老爺一定入廁所狂索你d底底出火啦

其實係邊個網呀?
大家見過嗎?

真係好開心 女神回歸呀

陣間我都去海運行街啵
你今日衣著係點呀?
睇下撞唔撞到你?
(如果你見到一個男仔對住你摸鼻可能就係我撞到你呢   )

我都pm左你喇
又用返你幫我改既 林先生

我都收到了
真係想由頭啜到落乳頭再啜到腳指

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-2-2 11:43 發表

鐘意嗎..............想不想揸下
日晚都想.....
,一面渣一面啜又一面奶

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-2-2 11:45 發表

今天特別敏感....因為沒有著褲仔....給絲襪磨兩磨兩片陰唇已經好有感覺
今天老公接 or 自己搭車呀?

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-2-2 11:46 發表

好鐘意你條脷....好熱好濕........
點止熱同濕咁簡單
仲開埋盡摩打脷係咁你陰核上打圈

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-2-2 11:47 發表

老公........唔好停呀...........
老婆 ...... 插死你!!!!!
俾好多好多高潮你!!!!!

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-2-2 11:50 發表

我的陰蒂已給你搞到慢慢變大.....
我要你潮吹 , 係咁噴水
幫我洗面  

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-2-2 12:00 發表

已經插了兩隻手指入陰道啦........好舒服呀
等我既強壯的兩指送高潮俾你

我係廁所等你  

女神 , 首先我同你拜過年先
祝你一年正過一年 , 今日床上得意啦

你今晚同姐妹團拜 , 唔知有冇機會係到搵幾個兄弟
一齊搞返個party 呢 or 今晚係邊頭大家撞撞你們 搭下散
你可以同佢地提出下

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-2-9 10:58 發表

今晚就只限女性..............
除左今晚....
可以同佢地提出搞個sex party 嘛
呢到搵幾個兄弟去打下頭陣

如果你唔想對唔住老公既,  咪去觀下戰 or 含下JJ 飲下熱豆漿都得架

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-2-9 11:05 發表

問問她們先啦.......我驚睇到我忍唔住要找JJ抽插我.......4個女人應該要找12個男人先舒服....唔知有冇這麼多男人喎
如果佢地ok 無問題 , 我就做統籌
搞好呢個Party

等你明天好消息

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-2-9 11:11 發表

有冇12個男人呀????
絕對不是問題

有Supply 就有 Demand

我用7人車 , 車你地啦
舒服d

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-2-9 11:32 發表

你PM你的電話給我先.......如果JAME沒有車就CALL你,好嗎?可能會12點幾喎....但如果要車我會約會7:00先CALL你.....唔該你先
pm 左你啦 , 期待也

女神 , 早晨呀 !!
尋日有冇同姐妹商量搞Party 事宜呀?

我昨晚都好期待電話嚮
希望IRIS 女神會打電話俾我用車
唔知幾時再有機會呢

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。