推介:| 英語課程 | Causeway Bay order food | 職業英語 | 化妝課程 | Wedding Photography | 天窗卷布更換維修 |

發新話題

兩個小報告

引用:
原帖由 Dr.Evil 於 2010-2-26 02:26 發表
頭場:西瓜都

想轉過一個陀地但大班話出面既陀地會差過我呢位幾多........咁即係叫我唔好換啦 ...
呢個係我呢幾年每次去西瓜刀既經歷…搞到而家冇心機再去…

x街仁方面,如果使成二千都只可以坐普通女…似乎現今香港地夜場,好難再搵到好地方可去…

至於大陸 ,雖然坐到靚女機會較多,但好的態度亦係可遇不可求…

所以由前年起,已開始預 budget 同時間,每年飛去東京搵架妹坐檯,盼能重拾昔日玩 nc 之樂趣…

引用:
原帖由 Dr.Evil 於 2010-3-20 03:31 發表
之後都有再去多次西爪都,都係唔夠陀地要等.......

不過等左陣入左頭part,樣子一般但就熱情奔放好好玩,但都係想睇多轉....

part2就樣子幾好,初初比較離身但玩落就可以有多d身體接觸,小車也可.....

總結:香港夜場真係唔係以前咁好玩...... ...
我反而去了一次旺龜茶仔。例牌先坐扒,後俾女寸…第 3 part 美少女進場,已冇心機坐,於是埋單。

2 part 散鐘 $352.  

1月份去過晚舞;3 part 散鐘 $769, 為 $512 / hr.

比以前玩開的,價錢似乎貴了不少…但服務態度則沒有與時並進…

不過一直以來,此場不少本地囡囡,外型上真係幾得,亦唔會像花仔般唔俾換女,應該還會有很多巴打感到滿意吧…

相關搜索目錄: 美少女

我又報告下。地點係旺輝。閒日夜晚。頭 round 例牌扒。2nd round 小可愛。超短裙, 黐身。氣份好。可惜坐到尾段佢要收工了。3rd round & 4th round 一般但尚算ok.
是晚囡囡主要都係玩正經,沒有太激既經歷。
以往既感覺,係場多索野,但我經常早段就俾人串走,捱唔到坐索女果part.
最近呢次,則女nice的,但整體就覺間場少女左,亦唔見標青既。媽咪亦同我講冇乜女。
較有趣係,今年1月份張單,3 part 散中, 成七舊幾,為過五舊一粒鐘。我曾向場查詢,佢地話冇收貴我,咁我當係佢加價囉。
但呢次我玩了 5.5hr. 除開只係 $344/hr. 當中五小時係晚舞。我覺得真係好海鮮價。
不過貴果次個肥媽咪,我曾因為俾女玩而教訓過佢,亦可能係張單咁貴既原因。
相對我在大6玩開既主場,則明碼實價好多,坐令妹亦唔駛玩得咁斯文。HK 玩可以話係索下陀地香,偶一為之則無妨。
本帖最近評分記錄
  • Dr.Evil 體力 +25 多謝分享 2010-6-5 23:23
  • Dr.Evil 威望 +25 多謝分享 2010-6-5 23:23
  • Dr.Evil 金錢 +25 多謝分享 2010-6-5 23:23
  • auriga00 體力 +25 多謝報告 2010-6-5 20:15
  • auriga00 威望 +25 多謝報告 2010-6-5 20:15
  • auriga00 金錢 +25 多謝報告 2010-6-5 20:15

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。