推介:| 調解員課程 | Makeup Course | Hypnosis course | English course | NLP training | cissp cisa cism | 營養學課程 |

98 1234
發新話題

[上樓骨] 華豐7H3

very objective, dude.

引用:
原帖由 ericsaintmartin 於 2008-11-1 08:58 發表
madinhj師兄精彩的report只得聊聊回應,奈何!
可能是大家的關注分得太散了
建議眾師兄以後將report都放在"我想造訪的USB"和"上海街上樓骨"兩個post內集中討論
yea..
if these two posts can be combined even better

引用:
原帖由 afatboy 於 2008-11-16 17:29 發表
7H3 TODAY LEAVE
really?!

引用:
原帖由 afatboy 於 2008-11-16 22:58 發表

I mean she is on holiday today.
yea i get your meaning.
but i m asking why you always report her status recently..even in 1x1 ...
also, have you tried her?

引用:
原帖由 uknowwo 於 2008-11-17 13:52 發表
都可以pm 電話號碼我嗎?uknowwo@gmail.com
check pm please.

引用:
原帖由 kfcook 於 2008-11-26 23:32 發表
有C-HING 說 lock 華豐大甲 ? 是不是?
福樂 , not 華豐
refer  #20

引用:
原帖由 looooomi 於 2008-11-27 23:11 發表
我今晚至去過,冇鎖大閘,
不過亞婷婷...
she's too busy right?couldn't welcome you?
left already?

回復 36# 的帖子

have you tried ah ching.?

引用:
原帖由 madinhj 於 2008-11-28 22:45 發表
唔預約都幾難入!

引用:
原帖由 afatboy 於 2008-11-29 01:53 發表

Tried a few times.
seems that you have only tried her..haha.

引用:
原帖由 looooomi 於 2008-11-30 20:44 發表
我就係比佢reject左我開大既要求
唔緊要啦...當佢好想要既話就俾閣下開既
例如某啲時間

話時話,番食左4次我都冇開

回復 43# 的帖子

一隻手就「自摸二筒」

我玩果陣摸單邊: 「er....好痕啊...er..」

引用:
原帖由 無淚 於 2008-12-2 21:12 發表
今日大約5點時想搵婷婷 , 於是打電話俾佢 , 電話響了一陣佢才接聽 ,
第一次聽她電話的聲音 , 都幾好聽wor  (當然上到去聽佢
真人把聲更加正 , 可能我喜歡比較低沉的聲音) , 於是問好價後上去
佢架步 ...
thanks for your detailed report
you're welcome

引用:
原帖由 baby0795 於 2008-12-3 21:50 發表
十分吸引的report,ching可否pm7H3個電話比我呢,睇report已好想試下.thx a lot
pm-ed!

7h3今天休息

剛拿到電話既師兄唔好意思啦要等下!

回復 83# 的帖子

she will go during her rest

做乜事1個2個都想開大咁?
7H3 忠實小粉絲

引用:
原帖由 Im99917 於 2008-12-7 13:44 發表
其實7H3唔係咁想係唔係都開大, 佢想有feel才開, 所以佢有feel想同師兄開時就好好把握, 佢唔想開時就唔好勉強佢
you get the point.
7H3 忠實小粉絲

引用:
原帖由 ilikeblowjob 於 2008-12-8 17:33 發表
補充..我話唔係之後就走左..冇入去...頂..香港叫雞合法架嗎....點解俾人阻頭阻勢...
learnt from the experience,
next time do what you want!!!
7H3 忠實小粉絲

引用:
原帖由 yugaoxia 於 2008-12-8 18:28 發表
其實我都番食左6次都冇開大.
超級忠實粉絲, I am still waiting the opportunity !
7H3 忠實小粉絲

引用:
原帖由 insatiable 於 2008-12-9 09:20 發表
我都想要婷婷電話...
pm me please
pm-ed
7H3 忠實小粉絲

引用:
原帖由 Penfriend 於 2008-12-11 00:48 發表
Simon Brother , can you pm me the number , thanks
pm-ed
7H3 忠實小粉絲

all pm-ed, enjoy yourself bros.
7H3 忠實小粉絲

引用:
原帖由 hh_123456789 於 2008-12-11 11:36 發表

係law...其實婷婷幾點開工ga...如果要約早上係唔係要前一天call 佢......
usually at around 2pm..
morning still not in office,
if you want to be the first customer, better make an appointment at night before.
7H3 忠實小粉絲

引用:
原帖由 afatboy 於 2008-12-11 02:45 發表

都係打個電話預約好些,因為好多時囡囡未必咁早開工,不過你點幾兩點碰到食頭圍或約到既機會會比較高。
不過你點幾兩點碰到食頭圍或約到既機會會比較高
>>>>well, not really.
7H3 忠實小粉絲

98 1234
發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。