推介:| 網頁寄存 | 網頁設計 | 開網店 | 電郵申請 | Wordpress Hosting | 外賣平台 | 英語課程推薦 | 風水屋 | 房間風水懷孕 | Timway Testimonial | Wedding Planner | Wedding MC |

發新話題

上海街上樓骨

引用:
原帖由 madinhj 於 2008-11-8 00:03 發表

今時今日咁既服務態度.... ML都仲要考慮?
but make love with her nice feel ge..
since she's young
and the report over there is good
i trust that's not a fake report.

引用:
原帖由 kfcook 於 2008-11-8 00:15 發表
BM 都求其,ML不知會不會求快D。
IF I GO, I MUST SLOW HER DOWN

引用:
原帖由 愛田由 於 2008-11-11 16:15 發表
不幸地... 有一日見她出來clear垃圾。
沒有紅色燈光下, 青春的她也現形。
who? 7h3?

引用:
原帖由 愛田由 於 2008-11-12 09:14 發表

南亞囡囡
face and body acceptable for me

引用:
原帖由 titslover 於 2008-11-13 00:39 發表
Dear Jimsi and Aida, do you think Apple like Lai Gi?
no.............

引用:
原帖由 Enjoy_Tonight 於 2008-11-14 20:43 發表

What?! WF 7H3 係南亞囡囡???
wanna have a try on 7h3?

引用:
原帖由 Im99917 於 2008-11-26 19:27 發表

點解咁耐先覆我? 好彩有師兄為民前鋒, 捨身引爆地雷, 慳番!
i am

引用:
原帖由 SCK1969 於 2008-11-27 09:26 發表

我就話新手,Jimsi哥你都唔早響俾大家!
i made the report long ago!
http://forum.timway.com/f/viewthread.php?tid=200433&page=19&fromuid=358285#pid5580515

引用:
原帖由 愛田由 於 2008-11-28 13:49 發表
wah~ 追番咁多, 原來係5J6
應該唔係主打dup骨, 主打扑扑扑, right?
maybe..

引用:
原帖由 Im99917 於 2008-11-28 22:07 發表

jimsi 兄, 用英文寫報告較易睇漏眼, 我建議用番中文寫反應會熱烈d.
ok.
sometimes really not in the mood to type in chinese.
and my chinese typing is really slow.

引用:
原帖由 Im99917 於 2008-11-28 23:56 發表

扑佢佢就反眼, 唔扑佢佢就反面!
you get the point!

引用:
原帖由 Im99917 於 2008-12-9 18:58 發表
其實有骨偒, 係唔係應該搵6H3醫下呢?
good idea
7H3 忠實小粉絲

引用:
原帖由 愛田由 於 2008-12-12 14:00 發表
http://sex141.com/big5/viewid.ph ... 1&stype=-1&keyword=
呢個女仔好型。

各位兄弟,
我終於忍不住了, 受傷都要出動....
如果我要去深水步or太子, 又或白加士or吳松。
有沒有什麼忠告or推介?

另外, 阿 ...
wanna try 141?
7H3 忠實小粉絲

就快到2009

祝願各位師兄響新既一年搵多啲,再搵多啲。

(前面係錢,後面自己諗)
7H3 忠實小粉絲

引用:
原帖由 ericsaintmartin 於 2009-1-9 18:09 發表

咁睇喜利應該係正確答案
我估"喜利YUKI"

(咁又出左YUKI呢組字啦!我係咪好茅呢 )
唔茅,係人都知你冇一日唔諗住yuki架啦
7H3 忠實小粉絲

引用:
原帖由 madinhj 於 2009-1-9 16:39 發表

華豐賢姐,小弟就唔止去過三次既.... 佢 hj 固然係好好,
但相比下,就未至於可以攪到要我有求饒的地步!
快啲開估啦,madinhj兄你唔係想收埋獨食呀?
7H3 忠實小粉絲

引用:
原帖由 madinhj 於 2009-1-11 00:40 發表

Yeah, that's her!
By the way, if there is really a gal I would like to "keep" for myself (actually, this is only psychological effect.  You cannot prohibit her to serve other men unless....), I wil ...
i'm just kidding, dont take that serious dude.
she's really fantastic, at least for me.
her hj skill is extraoridinary, and her figure is marvellous too, though her boobs are fake, and this is the only flaw.
TEO all the way is her label!
7H3 忠實小粉絲

引用:
原帖由 愛田由 於 2009-1-14 17:22 發表
Q : 廣告裡面無換衫?只得一套黑色?        NO
Q:  係咪OL打扮?     NO
Q:  TST?    No

各位兄弟, 我已經沈沈地.... 有d希望你地唔好估中。haha~
我可能會包起佢, 攞走。
臨走前, 我一係努力d找多一兩 ...
咁樣推自己個主題果然係高招

相關搜索目錄: 廣告
7H3 忠實小粉絲

引用:
原帖由 愛田由 於 2009-1-14 17:22 發表
Q : 廣告裡面無換衫?只得一套黑色?        NO
Q:  係咪OL打扮?     NO
Q:  TST?    No

各位兄弟, 我已經沈沈地.... 有d希望你地唔好估中。haha~
我可能會包起佢, 攞走。
臨走前, 我一係努力d找多一兩 ...
咁樣推自己個主題果然係高招

相關搜索目錄: 廣告
7H3 忠實小粉絲

引用:
原帖由 Im99917 於 2009-1-15 10:58 發表
其實很矛盾, 我們都希望囡囡早日上岸, 但把她們捧紅了, 豈不是讓她們更難下決心上岸?
紅左唔係可以早啲上岸咩?
佢地都有自己既故事,唔會為興趣架
真正既矛盾係希望囡囡早日上岸,但上左就少左個選擇
或者叫佢地出黎客串一陣囉(發夢中)
7H3 忠實小粉絲

引用:
原帖由 Im99917 於 2009-1-15 22:44 發表

紅左梗係唔上岸啦, 係冇生意拍烏蠅至會唔做轉行.
日日有錢收, 你話點轉行.
你間舖日日客似雲來你會唔會執左佢?
辛苦左一段時間搵夠可養活自己佢地就上岸架啦
其實紅左就實有人追,有個有錢佬追加條件適合既話你估佢仲會唔會賣身?
或者咁講,隨著時間增長,紅既usb應可以越dup越好,經驗豐富咪轉去正骨場搵銀.
7H3 忠實小粉絲

引用:
原帖由 madinhj 於 2009-1-23 11:09 發表

我會先視乎自己處境,方便咪微笑一下,睇下佢反應先再算
當係見到朋友咪得囉,唔駛顧慮咁多既
7H3 忠實小粉絲

引用:
原帖由 愛田由 於 2009-2-23 09:31 發表
剛剛有緣再遇7h3。
久久不見, 原來已非當年吳下阿蒙。
佳人已練成神功, Dup、R、HJ、Body各方面都有大進步。
難怪有咁多人著迷。
哈哈! 小弟真沒有看錯人。
thanks report
你週日搵佢?
7H3 忠實小粉絲

引用:
原帖由 愛田由 於 2009-2-23 14:30 發表

不是~~~
heehee~ 我知她周日應該休左息。
你意思係放女人例假~?
7H3 忠實小粉絲

引用:
原帖由 虫二 於 2009-2-23 23:05 發表

我教了她"九陰白骨爪"
well-done ching!

rpp 的確進步了不少

7H3 忠實小粉絲

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。