推介:| 網頁寄存 | 網頁設計 | 開網店 | 電郵申請 | Wordpress Hosting | 外賣平台 | 英語課程推薦 | 風水屋 | 房間風水懷孕 | Timway Testimonial | Wedding Planner | Wedding MC |

發新話題

[上樓骨] 華豐7H3

引用:
原帖由 madinhj 於 2008-12-11 14:23 發表

If you make appointment in advance, most of them are willing to work on time or even work a little bit earlier.  Actually, I always want to be the first customer of the gals.
我就係想話通常要早一晚預約架啦要食頭圍既話
尤其係7H3更加係啦

不過有時就咁上去傾下計都
7H3 忠實小粉絲

引用:
原帖由 hh_123456789 於 2008-12-11 12:26 發表

原本佢2點先開工....如果我想12點, 係唔係可以前一日同佢講........
當然啦,想12點係可以既!
7H3 忠實小粉絲

引用:
原帖由 無淚 於 2008-12-11 21:07 發表
小弟呢幾日返工長時間要巡邏或企 , 腰既部份十分酸痛 , 1545時想搵
阿賢 , 但佢話要成7點先得閒 , 於是我就碰運氣打俾婷婷 , 好彩佢話1700
有空 , 1710入閘 , 佢當然以熱情的擁抱歡迎我 , 跟住佢背著我企我就
搓了 ...
thanks report
i agree that she has the heart to serve you, even though her skills is not among the best.
and i believe that it can be improved as time passes
7H3 忠實小粉絲

引用:
原帖由 無淚 於 2008-12-11 23:10 發表

婷婷同我講 , 佢仲識踩背架 , 不過我唔受力 , 就無試到
just chatted with 婷婷
actually not advisable as there's no solid frame installed there

7H3 忠實小粉絲

引用:
原帖由 無淚 於 2008-12-11 23:30 發表

但係佢間房有鋼架咩 ?? 我真係冇留意wor
no 鋼架 ...
please refer to #154

7H3 忠實小粉絲

引用:
原帖由 ollover 於 2008-12-12 00:58 發表
Too many girls, too little time !  My first target is 7H3
WAIT YOUR REPORT!
7H3 忠實小粉絲

引用:
原帖由 hh_123456789 於 2008-12-12 15:12 發表

今日, 你可能要找另一個...我12點打想book 已經要去到5:00pm.....所以join 左13K2....
wow
stats: 5/6 bros booked today as of last night 0000 UTC
7H3 忠實小粉絲

引用:
原帖由 hh_123456789 於 2008-12-12 18:17 發表

唔係...我係今日打....突然有時間, 所以試下book 佢.....點知......真係好多人搵~~~~
I mean there were about 6 bros made appointment last night for today's service.
she told me that ~

thus it would be late for today's trial

7H3 忠實小粉絲

引用:
原帖由 bangle1 於 2008-12-13 10:16 發表
婷婷嘅part 2絕對係現時USB可以玩得最放嘅首選,大家一定要試下開大!
引用:
原帖由 Im99917 於 2008-12-7 13:44 發表 [url=redirect.php?goto=findpost&pid=5683230&ptid=223046][/url]
其實7H3唔係咁想係唔係都開大, 佢想有feel才開, 所以佢有feel想同師兄開時就好好把握, 佢唔想開時就唔好勉強佢
..
7H3 忠實小粉絲

引用:
原帖由 ronaldo0120 於 2008-12-14 04:06 發表

received, thx !!!

Do you know she will on work on the coming week ???
yes she will .........
7H3 忠實小粉絲

回復 202# 的帖子

pm-ed...
7H3 忠實小粉絲

引用:
原帖由 madinhj 於 2008-12-15 10:21 發表

收入大概是金融海嘨前的1/2至2/3? 都幾多喎!
連Yuki都這樣,其他的咪仲....
講價,小弟就唔係好忍心,始終青春有限,時間祗有咁多,佢用左相同時間,但賺少左,都好慘啫
當然我也是客,我也身 ...
7h3反而好左
希望可以保持落去啦

madinhj兄唔好浪費自己青春呀
人生短暫,有好嘢唔好左度右度
或者專一少少都好架

7H3 忠實小粉絲

回復 205# 的帖子

done........
7H3 忠實小粉絲

引用:
原帖由 rickyboy 於 2008-12-16 20:15 發表
Can a Ching please send me the tel.no of 7H3? Thank you.
check pm..
7H3 忠實小粉絲

引用:
原帖由 hh_123456789 於 2008-12-16 18:07 發表
7H3 真係唔講得笑...試左...好正~~~~
所有師兄都冇講大話~~~

相頭: 8/10
身材: 10/10
Dup: 8/10 (個人喜好, 自己最like dup 反而係佢, 可能同佢用心有關)
RPP: 6.5/10 (佢話佢剛cut 了指甲, 可能有D 影響)
...
we guys never tell lies ga
7H3 忠實小粉絲

引用:
原帖由 ollover 於 2008-12-17 21:56 發表
I visited her today !  
係囉,份報告呢?
7H3 忠實小粉絲

回復 243# 的帖子

pmed...........
7H3 忠實小粉絲

引用:
原帖由 xxchan 於 2008-12-23 18:20 發表
成年冇出動過,師兄可否 PM 7H3 個電話比我 THanks
done.
7H3 忠實小粉絲

引用:
原帖由 kingkong07 於 2008-12-27 12:26 發表
有無師兄可以PM 7H3 個電話比我?

Many THX!!

今日想出`門試下
pm-ed
7H3 忠實小粉絲

引用:
原帖由 8-() 於 2008-12-27 15:13 發表

control youself, pls
i am not allowed to do so?
7H3 忠實小粉絲

引用:
原帖由 8-() 於 2008-12-27 18:16 發表

yes u can, everyone here know u are her agent
隨便你....話知你認定係寫手都好
7H3 忠實小粉絲

引用:
原帖由 yugaoxia 於 2008-12-29 15:26 發表
Today came back today I was too 7h3 miss tomorrow to meet her.
she's too good to miss!
7H3 忠實小粉絲

7h3 is back.

7H3 忠實小粉絲

引用:
原帖由 IFCTOWERII 於 2009-1-8 12:44 發表
巴打請pm婷婷個電話no.thx
pm-ed
7H3 忠實小粉絲

引用:
原帖由 mhz 於 2009-1-9 19:55 發表
ching, please pm tel
pm-ed
7H3 忠實小粉絲

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。