推介:| 調解員課程 | Makeup Course | Hypnosis course | English course | NLP training | cissp cisa cism | 營養學課程 |

發新話題

[上樓骨] 我想造訪的USB

引用:
原帖由 Im99917 於 2008-11-17 13:07 發表

同意, 在興奮狀態中叫停, 好難!
通常都係"死就死啦, 點都去埋呢一鋪啦!"
couldnt agree more, if i am in orgasm already, i won't ask to stop.

引用:
原帖由 摩人布歐 於 2008-11-17 16:10 發表

好似搬鬼左去,
香B 6/F,
詳細地部自己上去揾啦!
still there in OB!! not Champagne!
http://www.sex141.com/big5/viewid.php?uid=20749&region=11&building=29&territory=-1&age=-1&bsize=-1&height=-1&service=-1&nationality=&pd=-1&stype=-1&keyword=

As what I know, she normally rests on Sundays, so we guys couldnt find her.

引用:
原帖由 blm 於 2008-11-17 21:09 發表
Dup40分鐘左右啦,全程一個鐘多少少,$500落樓。我上去兩次都無人要我登記。商業大廈辦公時間,唔會要人登記的。辦公時間後就唔知。

我覺得亞 Zoe 係唔想比熟人知佢出黎做,所以好低調,亦走到無雷公咁遠開工,遠 ...
may try as here is quite near to me.thanks

引用:
原帖由 blm 於 2008-11-18 14:50 發表
據聞自從上星期頭開始,USB的生意大幅下滑,很多以前預約都入唔到閘的,都可以 walk-in 了。情況前所未見之壞(這是囡囡說的)!
其實呢個現象真係有啲怪
酒店囡囡冇價減,生意仍不俗(當然agent們都開始頭痛)
但usb平咁多生意都大幅下滑?
貴既仲有幫襯,反而平既就無人問津。
可惜

相關搜索目錄: 酒店

引用:
原帖由 Im99917 於 2008-11-18 15:40 發表

其實囡囡係唔係要向幫襯D師兄們派下代用卷呢? 派50元代用卷, 下次幫襯400元或以上可當足50元使用, 變相減下價.
尖沙咀的囡囡年頭都悄悄加價50元, 現在應該用各種方法促銷下.
家下咁0既環境, 要逆巿求生, 不做下 ...
嘩師兄印代用卷既成本都唔輕wor.
尖咀啲囡囡自己打個九五折咪更好
同埋ob婷婷應該執下個廣告啦..
我好耐之前幫襯都唔係果3個價錢啦

相關搜索目錄: 廣告

引用:
原帖由 Im99917 於 2008-11-18 20:24 發表

jimsi兄, 一d都唔奇怪, 如果你身家有500億, 而家縮水成100億, 有乜影響?
冇, 係唔係? 你可以照叫開價一千八百的酒店囡囡.
對我呢d打工仔, 而家分分鐘今日無知聽日仲有冇工開, 點敢大使呀!
扎炮又辛苦, 兼夾骨 ...
$300 with bm?
seems impossible even in ssp..

相關搜索目錄: 酒店

i dare not give a try until bros give a good report

引用:
原帖由 ericsaintmartin 於 2008-11-19 08:22 發表

果時(~大半年前)寶寧A有個Maybo(唔知搬左去邊度喇)dup得好好,睇得出後生時都係靚o既,唔肥有少車胎,$250dup+hj,不過睇樣應該有~45歲了,啃得落無?
45歲? NO WAY.

引用:
原帖由 foolishguy 於 2008-11-23 17:01 發表
Yuki真係正, 最頂引係佢會拖住你,應該係拖住你弟弟去沖涼。。

回復 656# 的帖子

lm99917 bro, $400 worth usb is always better than giving a brand new try on usb in ssp la

risk adventure ga

引用:
原帖由 qwaqwa 於 2008-11-24 15:02 發表
Just came back from Champaign B, AngelaBaby place. 588 Full She is around late 20 with lovely white skin but a bit soft. 5'4", Look above average, Slim body.C cup nice and soft breast. They feel real  ...
waiting to try her!!
thanks brief report!

last night went to 6h3 coco again and left very late
still the marvellous dup skill 300
with extra service

http://www.sex141.com/big5/viewi ... ype=-1&keyword=

天文臺道 2-4號婷婷
moved to 6室

連續兩回都出在breast之間是另一番體會啊~!

引用:
原帖由 madinhj 於 2008-11-28 16:00 發表
乳交?
暫未試過好的,可能要試下師兄的推介喎
she's my all-time favourite la

引用:
原帖由 ericsaintmartin 於 2008-11-28 17:27 發表

有好玩野都唔出包膠
你曳曳啦
記得準備救生艇呀

引用:
原帖由 madinhj 於 2008-11-28 18:09 發表

will consider her seriously
you mentioned that you didn't have any feel ge?
will consider re-visit?

引用:
原帖由 madinhj 於 2008-11-28 18:54 發表

I thinking we are talking about 天文台 婷婷 who I have not visited yet.
argh..i see..sorry.
her body is really attractive except fake boobs are the flaws.
massage skill is wonderful too

引用:
原帖由 madinhj 於 2008-11-28 19:59 發表

I love long legs and her photos in the ad really attractive.
How's her face, comparing with.....?
And how long for dup+bm and dup+full set?
Thank you.
her outlook with bikini are really gorgeous
face above average
dup+bm=60mins
haven't tried full yet

回復 698# 的帖子

from 141:

呢位coco我上月都試過
佢手骨絕對係一流
自問可以受力既bros要試下
相反小弟就唔多受力

佢可以準確指出閣下既痛症
好似睇緊中e咁  
佢同我講以前學過骨醫
睇佢都識幾多野

其他服務都唔錯,幾好玩,我呢個後生既都幾buy  (冇扑)
不過間房就亂左少少,同埋條腰粗左少少

回復 709# 的帖子

thanks 打到細佬抽筋 report!!

wanna try!

引用:
原帖由 love_raptor 於 2008-12-4 18:01 發表
Wish to thank Brother Yuyuau for giving me the numbers I requested.

After spending some time to read this thread, I have decided that Yuki would be my no.1 target.  So, upon obtaining her number, I ...
what a detailed and comprehensive report!!

阿賢brief report

幾好傾,好注重衛生,比埋拖鞋我著
dup得非常好,夠力夠技術,冇試踩背
rpp一流,指甲在股lar同大脾同背脊之間游走,如可以摔下條腸仔更好
hj 係最舒服既一環...果種手法好特別!提早出野
最後按下頭...幾乎訓左
7H3 忠實小粉絲

引用:
原帖由 hahadad 於 2008-12-15 02:35 發表

becareful , using the same slipper
果次都預左架啦,不過又唔係towel,唔驚lar
7H3 忠實小粉絲

引用:
原帖由 Im99917 於 2008-12-17 22:34 發表

我都係, 所以今日又去搵佢.
細節不必談, 總而言之係足堪回味.
今次做到激情處幾乎可以開大, 但知道7H3呢排冇想開大, 我就沒再繼續.
上去前我路經街巿順手買了盒士多啤梨畀佢, 佢好開心, 喂我食左兩粒.
但佢話 ...
you're genius man
7H3 忠實小粉絲

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。