推介:| 修理頂蓬布 | Mediator course | Hypnosis course | Dream Interpretation | NLP | English course |

發新話題

[上樓骨] 我想造訪的USB

引用:
原帖由 hh_123456789 於 2008-12-18 11:48 發表

我會小心.......
不過真係要小心......佢BM我時真係想同佢開大....是之前沒有USB 給我這feel的....
佢有feel時先俾開大架,自己把握啦
7H3 忠實小粉絲

引用:
原帖由 madinhj 於 2008-12-18 10:35 發表

你地個個黎緊都買車厘子,咁我要買其他特別的東西先得
發揮下創意啦
再去既話記住出報告
7H3 忠實小粉絲

回復 814# 的帖子

7H3 忠實小粉絲

引用:
原帖由 wantmakelove 於 2008-12-19 12:24 發表
我唔信。
I promised her i wont write.....
that's it.
7H3 忠實小粉絲

引用:
原帖由 wantmakelove 於 2008-12-19 12:37 發表

即係無啦!  
whatever you like.
integrity is of paramount importance.

7H3 忠實小粉絲

----------------------------

7H3 忠實小粉絲

回復 848# 的帖子

pm-ed
7H3 忠實小粉絲

回復 853# 的帖子

pm-ed..........
7H3 忠實小粉絲

回復 863# 的帖子

7h3 requested me to delete that statement, thus i followed.

and please do not discuss this issue again, (esp with 7h3)
she really DOESN'T LIKE AT ALL.
thanks for your cooperration.

anything else please pm me only.

7H3 忠實小粉絲

回復 865# 的帖子

heyman i didnt show off
what's the big deal with that? I really dont understand.
7H3 忠實小粉絲

引用:
原帖由 8-() 於 2008-12-24 22:40 發表

你講佢最多,又周圍宣傳佢,e 家至叫人唔講
喂,我無叫你地完全唔講波
宜家好似係你誤解我意思
7H3 忠實小粉絲

引用:
原帖由 8-() 於 2008-12-26 16:25 發表

see above, brother can ask her direct
你又黎,悶唔悶啲?
走去做調查,好醒!
7H3 忠實小粉絲

引用:
原帖由 ericsaintmartin 於 2008-12-25 15:11 發表

好似話25號會放假,26號番工
will you visit yuki before the end of 2008?

7H3 忠實小粉絲

回復 880# 的帖子

peace.......

7H3 忠實小粉絲

就快到2009

祝願各位師兄響新既一年搵多啲,再搵多啲。

(前面係錢,後面自己諗)
7H3 忠實小粉絲

引用:
原帖由 MillionDare 於 2009-1-8 13:22 發表

師兄可否pm電話予小弟??
check on the ad. la
7H3 忠實小粉絲

回復 931# 的帖子

very much agreed
7H3 忠實小粉絲

引用:
原帖由 calvinman 於 2009-1-12 17:38 發表
可否 PM 本人 7h3 的電話嗎 ? 謝謝你
done.
7H3 忠實小粉絲

引用:
原帖由 美斯仔 於 2009-1-13 21:36 發表
不過,如果下次仲想搵番佢,都好似比好d既...
service好咪俾囉.
7H3 忠實小粉絲

引用:
原帖由 Im99917 於 2009-1-15 18:03 發表
係4台見到有人讚華豐6E3 Apple, 有冇師兄試過?
我好耐以前試過...唔識dup架..(有份report)
7H3 忠實小粉絲

回復 965# 的帖子

幾個月前響隔離台報告

剛去試apple..22歲singapore靚女,佢話自己黎左幾年
dup冇評語
冇rpp
bm真係有等於冇
求其響前面磨算,背脊冇理過
2分鐘既bm ,叫佢錫lin先幫我抹走啲油,如果唔係就係咁響jj轉啲油去lin度

hj就比較快咁出左,因我鐘意apple身材,幾陽光~
不過我feel到佢好想我快啲出,因為佢全程dup低頭...

都係同樓主一樣勁短時間,<45分鐘

7H3 忠實小粉絲

引用:
原帖由 Im99917 於 2009-1-17 20:09 發表
四台的最新報告係咁0既, 哈, 真係判若兩人, 當然我係信jimsi兄啦:

華豐Apple (女友 feel)–再訪
哈哈,佢個樣同說話都實在幾純品,當正是女朋友看待囉…
名稱:Apple

基本資料
樣貌:4/5, 長髮清純女友Fee ...
先多謝lm99917兄既支持

或者人地真係鍾意佢..
各花入各眼啦...

7H3 忠實小粉絲

引用:
原帖由 Im99917 於 2009-1-17 22:39 發表
咁, "長髮清純女友Feel"有冇呢?
都叫做有既........咁young
7H3 忠實小粉絲

引用:
原帖由 Im99917 於 2009-1-18 16:17 發表

madinhj兄, 份報告係轉貼四台的報告, 唔係我寫的.
我就係覺得份報告好正面, 同jimsi的報告大不同, 所以貼出來求證下.
態度正確
7H3 忠實小粉絲

引用:
原帖由 gowentgone 於 2009-2-24 00:45 發表

以上全部屬實,歷史己經毫無意義
歷史?
7H3 忠實小粉絲

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。