推介:| UGG | baby product | MD skinical | 環保袋訂造 | PROTOP | 鈙利亞阿勒頗手工古皂 | UGG Boots | Sheepskin Boots |

發新話題

第一次中招(新版開始)

我都睇哂190版,我未有事,不過睇完知道用左套都有中既可能後,真係心都寒一寒
我想講既係1.首先各不幸的c hing一得要努力,打低d病,一定可以好返架
                 2. 冇事既c hing 睇到之後都唔好去玩la,諗下家人,女友,男友......
                 3. 小弟之前都有去過,宜家成日都怕會唔知幾時生出黎(唉!!!)我想問一下,出之前有冇咩先兆

引用:
原帖由 95555052 於 2008-11-23 12:07 發表

一般第一個月無病徵就OK, 但AIDS及梅就耍三個月, 即空窗期, 疣就話2年都有.
首先多謝c hing你既回覆....想問清楚小小野

一般第一個月無病徵就OK------是指一性病
疣就話2年都可能唔知佢幾時出!?

我主要係想知道d 疣出之前有冇d咩察覺到,因為睇到d c hing話首3個月(係指出左既頭3個月)係最易醫好
thanks you

引用:
原帖由 95555052 於 2008-11-23 16:23 發表

Yes!
我出疣時係無感覺, 你沖涼時check check
係好似肉粒咁,定點架.....唔好意思!!我唔係想各c hing諗返d唔開心既野,只係我真係唔知道
怕察覺唔到,如果咁問令到有c hing唔中意,我講聲對唔住先!!
thanks you

引用:
原帖由 henryhkwui 於 2008-11-23 18:32 發表
我就覺得應該會知知地既..
因為你會覺得好累...
下邊有小小吾對路咁樣!!

可以剪短些毛...方便看既!!
吾知咁樣對不對... 但我就咁樣做的!
有dd累....唔對路係唔係有d痛痛地,好似有野想x(x唔識打,係惡人x)出黎咁架
thanks you

引用:
原帖由 legobibi 於 2008-11-23 23:10 發表

有dd累....唔對路係唔係有d痛痛地,好似有野想x(x唔識打,係惡人x)出黎咁架
thanks you
咁就p la.....我想我都中左....聽日去睇e生 check下

引用:
原帖由 95555052 於 2009-1-17 01:08 發表

同老婆講, 佢會原諒我嗎? 會唔會同我離婚?

我好驚!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
其實我覺得要講,佢有權知道..如果你愛佢都唔會希望佢受到感染..

我想請教下各位!小弟尋日飲完酒,好不理性去左馬檻!我口交同性交都有用套,套係果到提供,口交完冇換套就做!最後冇出到就走左,因為當時我好醉,冇留意佢下面有冇異常!我睇左好多post,我怕會有花等性病同梅毒,愛滋!我本身有一個好好既女朋友,我知道錯啦,宜家好驚!我想問下各位我既風險同分享下,真係唔好去玩!玩左有咩事就一世!我知道自己去冇得賴任何野,希望你地唔好怪我問既野,我真的很迷茫!最後希望各位身體健康!
問題係佢比既套會唔會好唔安全?
空窗係咪2-8正常都check到,我想快驗,好大壓力!
我中咩可能性高?
Thanks all

回復 14379# 的帖子

首先好多謝你的回復,我想問多少少!不幸中花幾時到會出!我發生後到宜家都瞓唔到,好內疚對住女朋友

引用:
原帖由 strange 於 2012-12-20 23:25 發表 師兄, 如果你只玩了一次有套做+環保吹的話, 如果兩星期內JJ無發炎和流出液體, 就不需要擔心患上尿道炎或淋病.至於梅毒方面, 如果一個月內JJ無出現潰瘍, 就不要擔心, 但可以兩個月後驗血, 以保安心.但不驗也無 ...
Ching想請教一下,花潛藏不是三至八個月嗎?意思是三個月先出,為何三個月沒出就沒有?
我去左打飛機,怕小姐手有會染到,因為皮膚磿(冊)!

引用:
原帖由 strange 於 2012-12-22 23:42 發表 正常來說, 菜花平均潛伏期是三個月左右. 打飛機跟本不會染上任何性病!  除非小姐的手生鰷优.
首先多謝Ching 你回覆,我當然希望好似你咁講冇事,但我追左好多post,花好似好可怕,毛巾又有可能,小姐手冇疣但都可以有細菌,冇病徵都會傳染,不是嗎?定我有誤解,請只教!

引用:
原帖由 strange 於 2012-12-28 21:46 發表 師兄請放心, 毛巾,公眾浴室, 廁板只有極低機會傳染菜花.菜花是經性交傳柒的性病, 戴與不戴安全套都有機會傳柒!  打飛機絕無可能受傳染! 因為這些性病細菌, 離開人體即快速死亡, 就算小姐手上留有細菌, 都不足 ...
Ching,我睇左好多文章同post,知道機會低,但不是冇,我真心想係到同各ching講幾句:首先呢到好多ching都好好心,用自己既經歷同新人分享,上得黎既都係擔心或不幸中招了的,各位我宜家連去打飛機都驚餐死,想身體健康既話,大家都唔去再玩了,珍惜身邊的人和事,最後新一年祝願不幸既ching早日康復,其他的大步攬過!個個身體健康!

引用:
原帖由 ansontcl 於 2013-1-13 22:26 發表 Tony 兄,我做laser. 之前去搉油感染到花。。 不建議你咁做,咁樣會焗住個傷口。建議呢期都係著鬆d既底,最好係透氣抗菌既,我兩個月前都開始著,係Uni_l_o 度買,幾好的。同著番d無咁slim 既褲。 ...
Ching,你推油中招,想問你有傷口嗎?同中左幾耐出

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。