推介:| 觀塘外賣速遞 | 將軍澳外賣速遞 | Party 美食到會 | 汽車蓬頂維修翻身 | 雪地靴 | 羊毛鞋 | 羊毛鞋墊 | Online Food Ordering System | Pre Wedding Photographer |

發新話題

無奈!!USB質素

引用:
原帖由 kfcook 於 2008-10-22 23:39 發表

So sorry, 唯有每次上去 7/F 都看看有沒有機會。
Anyway, KING 101 C Hing, thank you.
其他人唔肯俾阿J電話,可以問四哥同盟會,麥迪文話佢地將阿J電話俾人,係幫阿J搵多啲生意,但阿J唔止冇句多謝,重叫佢地唔好咁做,佢地話阿J過橋抽板。

引用:
原帖由 麥迪文 於 2008-10-27 10:17 發表

阿毛生早晨 ~~ 記得我冇正式見過阿J,你時不時提起阿J, 係幫阿J搵多啲生意 or 打算引起我興趣 or what? 我真的不會找阿J的, 多多少少我敬重你痴心一片, 你介意見阿J 報告, 我咪唔去 lor. As you know 我食了 ...
麥迪文話佢地將阿J電話俾人,係幫阿J搵多啲生意,但阿J唔止冇句多謝,重叫佢地唔好咁做,佢地話阿J過橋抽板。

事實係你曾在執咗既161網上講過以上既說話,唔到你個大話精否認。

引用:
原帖由 KING101 於 2008-10-27 19:26 發表
毛生何必咬住同盟會吾放呢出呢玩求開心姐.
麥迪文話佢地將阿J電話俾人,係幫阿J搵多啲生意,但阿J唔止冇句多謝,重叫佢地唔好咁做,佢地話阿J過橋抽板。

你話麥迪文有冇講過以上既說話?四哥同盟會呢班懦夫,十幾個人去「恰」阿J一個女人。

我只係講事實,等多啲人去知,四哥同盟會點解咁大反應?要咁多人來圍我。

引用:
原帖由 魔鈴娘 於 2008-10-28 09:28 發表

真係笑大人個口,
你作故你都做下 research 先啦....
你想屈同盟會o的人, 如果你話果句野係出自我個口, 都應該有人信,
你話出自三哥呢個咁彬彬有禮o既人, 真係會有人信咩? 好老實, 你o的小動作真係司馬 ...
唔係問你呀,擦鞋仔,關你x事呀!

引用:
原帖由 麥迪文 於 2008-10-28 10:02 發表

唉....簡單 d 啦, 如果我有講過 "將阿J電話俾人,係幫阿J搵多啲生意,但阿J唔止冇句多謝,重叫我地唔好咁做,我話阿J過橋抽板!", 我以後沒得打車輪 la.

But 請注意我對於以上說話既事實抱什麼態度 ...
你喺以前既161網講以上既野,好多人都睇到,唔係你誓神劈願就可以話你無講過。

四哥同盟會先後三次俾三個網站驅逐出境,信用全無,有三次,自然就有第四次、第五次、.....................................。

你地個底咁花,係受監視既目標。

引用:
原帖由 jimmy_lee 於 2008-10-29 06:05 發表

毛生, 我覺得你的"擦鞋仔"一詞好唔恰當, 亦唔客觀. 坦白講, 我唔相信有人會認為擦麥迪文鞋係有著數, 咁擦嚟做乜呢?

另外, 我覺得你有不滿的話, 點解唔去"大樹堂"條thread講呢? 我都見過你嚮其他的threa ...
係唔係擦鞋仔,自有公論,講到人身攻擊,你地班友比我多好多,真係一百步笑五十步。

我就係要多啲人知道四哥同盟會既衰野,大樹堂同你地個自己友網一樣,好少外人睇,你們自己玩埋佢啦。

引用:
原帖由 KING101 於 2008-10-30 15:20 發表
毛生如果你話四哥同盟會既衰野我"林"同所有男人都會犯嘅錯都一樣(出去滾) 重有我就未見過同盟會主動人身攻擊0羅吾通比人打都吾還拖0羊?你話好少外人睇咁你係吾係想睇呢
出去滖係唔係錯,各人既價值觀唔同,我所講既四哥同盟會衰野,當然唔係指呢啲,我講既係:

(一) 冇問過囡囡就將人地個冇喺廣告登既電話俾人,重講大話,話事前有問過阿J,人地叫佢唔好咁做,佢就話幫咗人都冇句多謝,阿J過橋抽板。
(二) 我同四哥同盟會喺以前既161網開戰,佢地話要每人寫一篇衰report,寫衰阿J,通街貼;我鬧佢地,咪對付我,點解要十幾個人去「哈」阿J一個女人,正一懦夫。
(三) 當年俾X4X網dat走,四哥同盟會話唔會再返來,但161網執咗之後,又走返去,講過既野唔算數。
(四) 喺人地提供免費討論區既網站,搞咗有一樓一賽後報告、搵囡手冊既論壇,講咸野冇問題,但係佢地事先應承過人地,論壇唔會有色情成份,結果先後俾兩個網站驅逐出境。

你問我係唔係想睇佢地個網,大樹堂就冇料到,我諗嗰個自己友網都係差唔多。

相關搜索目錄: 廣告

引用:
原帖由 一一大師 於 2008-10-31 18:53 發表
原本我都唔想出聲...但我想只出是從來無人想跟你嘈交...可能大家之前有少許誤會...因為阿J聽聞是口碑不錯...所以有人問過她的電話,有人出個報告,可能你看過之後不滿意,但有什麼意見,你自己問阿J吧,老實說,四哥同盟會 ...
其實你地一直都冇就事論事,只係集中在因為我鍾意阿J,因為當初我不滿你地啲阿J報告,所以我之後講你地既衰野,全部都係無理取鬧,而你地既回應大部分都係嘲諷我同阿J既關係,你地嗰啲阿J報告,其實喺阿J叫你地唔好將佢既電話俾人之前兩個月,已有幾個,當時我說呢啲報告不盡不實,其實是阿J叫我寫的。

我從來冇公開講過阿J不滿你地,佢要搵食,點敢得罪你地幾個咸網板主,你同阿J咁熟,你試吓問佢係咪不滿你地,唔通佢會答係,當然私底下有鬧過你地。

關於我所講你地衰野既第一點,四哥喺161網答我,話有問過阿J,但係阿J話你地冇問過佢,而幾乎所有喺網上問阿J電話既人都遭拒絕,唔通嗰位仁兄會例外?正如好多人都講既一句說話,唔通做賊既會認自己做賊咩?

第二點係我同你地喺161網開戰時你地講過既,我當時既回應係睇吓到時邊個出醜。

麥迪文對第三點既回應是狡辯,x4x網停咗重開仍然係x4x網。

你地喺人地個網站開論壇時,唔係有Agreement既咩,Agree不會有色情,咁咪係不守承諾。

一一大師你咁有智慧,對於一個以孔明為名既四哥,只能用我同阿J既關係,對阿J生意既影響,來反擊我,有咩感想?如果我對阿J既一切已不在意,又如何?

從舊年4月尾我同你地開戰到現在,每一次你地大部分時間都係人身攻擊,邊個講道理,旁觀者心裡有數。

引用:
原帖由 一一大師 於 2008-11-1 09:57 發表

其實你自己回想一下,點解你要同阿J出報告呢,別人的報告你又回應無此服務,如果你鍾意阿J,應該在背後黙黙支持她,不要理會其他客人寫什麼,避免引起公憤,你要知道喜歡一個囡囡,自己要承受的壓力好大,別人的 ...
回應嗰個報告係阿J叫我做既。

我鍾意阿J,只是鍾意她的服務,並不是男女之間嗰種鍾意,很多人都以為我咁撐阿J,就一定係沉船,其實我只是阿J一個以前的熟客,我現在針對四哥同盟會,已經唔係為咗阿J。

出來玩雖然唔係好人,但亦要有品,十幾個男人去「哈」一個女人,呢啲懦夫我就睇唔過眼。

既然四哥同盟會只是談囡囡,我講乜野對佢地都唔會有影響,咪當我透明囉。

P.S. 雖然講過暫時不說此事,但有一點補充:
別人的報告你又回應無此服務,避免引起公憤,
不同意此強盜邏輯,既然囡囡都要澄清,點解會引起公憤?

引用:
原帖由 pb716 於 2008-11-1 10:26 發表
希望大家是討論囡囡的服務
但服務是沒有可量的標準
我認同大師此句
大家在網上不要再吵了..和諧相處吧...說真句...上得這樣的網,說什麼好男人..全是想找服務ok的囡囡來開心,
對不對
我明白我喺呢度講呢啲野係唔恰當,非常抱歉,此事就告一段落吧。

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。