推介:| Web Hosting | Cloud Server | Server Hosting | Server Colocation | Responsive Web design | Bob嫂Ur pnt瘦身三寶 | Email Hosting Service | English course |

發新話題

過檔無線新聞首席女主播 - 李文欣

想點啊...星期一到星期日都見到佢..

引用:
原帖由 0000000 於 2019-2-24 09:09 發表
24/2/2019 星期日香港早晨
星期日晨早留留見到佢兩個,咩心情都沒曬.

引用:
原帖由 ivanfung 於 2019-2-24 22:57 發表

認同星期日香港早晨應該比其他主播做,文采/文欣同詩敏/君芯已經輪流報平時的香港早晨,唔應該安排她們其中一個報星期日香港早晨,這樣唔太釵平
重點問題今個星期轉更,由星期日睇到星期六都係e兩條友喔

引用:
原帖由 ivanfung 於 2020-7-1 22:54 發表

如果明天看香港早晨,妳化妝仲係咁求其,唔著靚些打扮下,唔著短衫或薄長衫,仲係著埋套裝,妳等大投訴信,如果妳唔識化妝妳找人幫妳化,唔好妝都唔化就出來報新聞,完全唔識尊重觀眾的,本人強烈建議妳工餘時間報讀下著衫打 ...
To ivanfung:

平時你討論D女主播既衣著,我都唔會出警告話你,
今次真係講得過火左D, 如果閣下真係好討厭CCTVB衣著,
小弟提議閣下去通訊事務管理局作出投訴.

https://www.coms-auth.hk/tc/complaints/procedures/tv_radio/lodging/index.html

給閣下有關網址你直接投訴CCTVB, 佢地會好認真處理投訴的.

講真正題,本版的"新聞主播男郎女郎記者貼圖區版規"
- 請尊重各位男,女記者/主播,請用平常心討論。
- 嚴禁發表惡意攻擊,侮辱、過火言語成份等字句回應。

-此版是純粹供版友提供主播圖片的地方,請勿假借張貼相名義作出任何不當、不必要的言論、人生攻擊或犯法行為。

閤下言論真係過左火少少, 又話人化妝問題,又要人地進修等等...
(初犯者先警告提示,再犯者Block Account)

如果閤下覺得小弟有問題,可以直接向大版主投訴

相關搜索目錄: 化妝

回復 3567# 的帖子

小弟只係佢收歛D言論, 佢講衣著唔係問題,
不過人生攻擊、不必要的言論就係一個問題.

回復 3572# 的帖子

CCTVB邁向大陸新聞既主播一樣,
衣著同工衣沒分別。
晚晚睇住深沂衣著真係慘慘豬。

引用:
原帖由 ivanfung 於 2020-7-10 22:31 發表

文欣出外做節目都唔識著短衫,女性既上司應該強行同佢除咗件外套,叫她著其他衫打扮下
引用:
原帖由 ivanfung 於 2020-7-4 23:04 發表

起碼著短衫或者薄外套薄長衫看咁多年天氣報告女主播係未試過著套裝外套咁嚴肅
引用:
原帖由 ivanfung 於 2020-7-10 23:05 發表

其實無線唔應該連周未晚間新聞都安排用固定主描,如果係咁報午間新聞既惠宜同靖婷永遠都上唔到位,如果我係她們我會唔做,根本永遠都係報午間新聞做來為咩,無線越來越過份安排,以前係平日晚間新聞係固定,其他一至二個 ...
引用:
原帖由 ivanfung 於 2020-7-10 23:37 發表
心瑜要學習下什麼季節就著什麼合適衣服,唔好夏天著樽頸衫
To ivanfung:

本版的"新聞主播男郎女郎記者貼圖區版規"
- 請尊重各位男,女記者/主播,請用平常心討論。

-此版是純粹供版友提供主播圖片的地方,請勿假借張貼相名義作出任何不當、不必要的言論、人生攻擊或犯法行為。

閣下堅持要討論每位CCTVB女主播衣著,我唯有(Block Account)!!

因為我收到幾多報告閣下既言論,真係太九唔搭八,
連我都覺得沒討論空間既話,閣下點叫人討論呢?

*如果閣下繼續堅持講咩長衫咩外套,唯有(Block Account)!!

**因為收到太多報告指閣下太九唔搭八同死性不改, 小弟好心提示多次都知不悔改唯有Block Account!!

如果閣下覺得小弟有問題,可以直接向大版主投訴

引用:
原帖由 ALEX_YSL 於 2020-7-19 00:05 發表
可能有肺炎感染個案,人手有所調動。
定係想做德國采2.0? 自己控制更表多D出鏡率?

要唔要學某某去廣管局投訴

引用:
原帖由 ALEX_YSL 於 2020-8-11 17:10 發表

去悶欣個IG /FB 投訴下直接D。
你以為人地會彩佢咩
引用:
原帖由 ronno 於 2020-8-11 20:55 發表
可能佢想李文欣好似NOW D女主播咁可以著無袖衫露玉臂
引用:
原帖由 penalty_pick 於 2020-8-11 23:21 發表

啲玉臂都係見得人先會露嘛
沒肉不歡, 一係咁除非佢轉去明珠台啊! 合乎佢心水
引用:
原帖由 penalty_pick 於 2020-8-11 19:40 發表
堅持端莊又無話唔好既
人地有人去投訴可能係因愛成恨都唔出奇

引用:
原帖由 ALEX_YSL 於 2020-9-27 10:37 發表
著條睡褲出鏡佢想點
可能人地真係住西貢街坊呢...

佢好等錢洗?
新聞提要同7:30一小時新聞做曬

引用:
原帖由 0000000 於 2021-2-1 09:07 發表
連替更都係咁悶
好心佢直接轉做81台啦!
感覺上佢重衰過德國采
留係83台好難比新人上位

14/2/2021 新聞報道
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

10/4/2021 香港早晨

蝦LOOK 鏡頭
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

引用:
原帖由 batxhim00 於 2021-5-16 11:03 發表

拍左應該有一段時間, 因為當中的長髮已CUT短不少
應該都有兩年前喔

自行想像張圖對Yoyo佢有咩意思

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。