推介:| UGG | baby product | MD skinical | 環保袋訂造 | PROTOP | 鈙利亞阿勒頗手工古皂 | UGG Boots | Sheepskin Boots |

發新話題

無線新聞 83 台女主播 - 賴凱靖

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

回復 1226# 的帖子

有趣喔!睇得過.....

又一次是是但但 溫度和濕度攪錯左
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

如果香港早晨星期一至星期六都係依個組合,返工遲到都值得啊

引用:
原帖由 Pantech 於 2019-9-23 15:50 發表
block我囉 同咪睇我報啱d料 繼續輸打贏要就ok
中就當睇唔到 唔出聲
我認同一開始"疑似"唔代表係賴小姐本人, 一開始我都沒打算block人,
不過閣下既態度真係有少少火藥味, 我暫時記錄在案先 如果再有同樣事件發生,
小弟會認真處理
引用:
原帖由 Pantech 於 2019-9-23 15:58 發表
莫講話攝影角度 女人個鼻都一世唔會變 傻仔就最啱聽精神勝利萬歲
D圖, 睇左唔係太開胃,小弟Del左佢請見諒
都係果句本版一向都希望大家能和平討論的!唔想有任何罵戰!

引用:
原帖由 lawminger 於 2019-9-29 00:22 發表
有D圖片太SEX 請你貼去成人特區到

今個星期款式係白,粉紅,深綠,灰,紫

引用:
原帖由 Dragonhongkong 於 2020-4-10 12:47 發表
今日叫做冇咁單調
可能單色係文青style呢

引用:
原帖由 Powercar 於 2020-4-12 19:08 發表
晚間提要先慘,連續7日彭生連續7日蕭生甘去,
悶到呢,唔知幾耐無出過女主報晚間提要
E 7日來來去去都係....
李文欣+賴君蕊+賴凱靖+黎在山+彭建樺+蕭梓恆+何駿彥
齊齊放假得周可茵+麥詩敏+袁沅玉?

最過份星期六日都見到徐子瀅報午間新聞錯漏百出,可唔可以叫返黃靖婷報新聞

引用:
原帖由 0000000 於 2020-4-13 09:18 發表

成個更表都係悶,晚間(唔係提要)半年都冇轉人
咁都好過之前, 三個月都係連續睇德國采報香港早晨既
而家都有少少新意算好啦!

回復 1929# 的帖子

因為嚴禁在此區發三級圖片

回復 1931# 的帖子

人地係直接貼三級圖片, 唔係Rachel本人

八爪魚 Rachel

回復 1941# 的帖子

請注意言論

本版規則:
1.請尊重各男,女記者/主播。嚴禁發表惡意攻擊,侮辱,性騷擾,淫褻或過火言語!
本帖最近評分記錄
  • lawminger 體力 -1 違規內容 2020-4-25 17:36
  • lawminger 威望 -1 違規內容 2020-4-25 17:36
  • lawminger 金錢 -1 違規內容 2020-4-25 17:36

回復 1945# 的帖子

我意思係請尊重女主播。

咁你有咩証明/證據這位主播真係有拍AV?
如果冇她拍過AV, 點會受到職業歧視呢?
本帖最近評分記錄
  • ALEX_YSL 體力 +1 麻煩版主處理下, 呢個人仲要講哂粗口。 2020-4-27 10:10
  • ALEX_YSL 威望 +1 麻煩版主處理下, 呢個人仲要講哂粗口。 2020-4-27 10:10
  • ALEX_YSL 金錢 +1 麻煩版主處理下, 呢個人仲要講哂粗口。 2020-4-27 10:10

估下咩東東黎?

12/7/2020 探古尋源

Rachel 娘娘

點解要剪頭髮,因為....

19/7/2020 探古尋源

本帖隱藏的內容需要積分高於 200 才可瀏覽

紫色>灰色>白色> 之後係咩顏色

引用:
原帖由 Dragonhongkong 於 2020-8-15 13:01 發表
粉紅色
今日係淺灰色

5/9/2020 手語新聞報道

6/9/2020 無綫7:30 一小時新聞

啱啱睇真的Rachel眼袋顏色深左好多

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。