推介:| 修理頂蓬布 | Mediator course | Hypnosis course | Dream Interpretation | NLP | English course |

發新話題

[上樓骨] 凱盟簡單report

如果想去dup, 有那一個最好(最近)

引用:
原帖由 jimmy_lee 於 2008-11-5 14:19 發表

網上評價似乎係Amy同琳琳, 不過我暫時都未試到佢兩個.
咁唔知AMY 定琳琳個樣好d.......
想搵日去試下....

only dup($270) 同 spa ($4xx) 其實有什麼不同??

相關搜索目錄: SPA

引用:
原帖由 jimmy_lee 於 2008-11-5 14:52 發表

樣我就兩個都見過, 我肯定揀琳琳, 雖則Amy都唔算太差.

$270 dup係齋dup九十分鐘, 但Spa就除咗dup骨之外, 就多咗全身磨沙同浸浴, 不過dup骨果part就未必有九十分鐘了.
如果兩個樣都ok, 就要睇下邊個dup 得好D~~~

引用:
原帖由 jimmy_lee 於 2008-11-5 15:05 發表

不過要有心理準備, 兩個都係中女.
都沒有問題~~~最緊要Dup 得好~~~
不過如果想要後生D, 有沒有推介~~~

引用:
原帖由 jimmy_lee 於 2008-11-5 15:05 發表

不過要有心理準備, 兩個都係中女.
如果以你試過的, 你會推介那一個???

其實我是新人......沒有試過dup 骨...哈哈~~
有什麼要注意, 唔好見怪, 我問D 咁低B 的問題~~

琳琳 is the first choice.
珍珍 will be second~~哈哈

Jimmy 兄, thank you for your help!!
但好像有D 人說嘉彤好like 講野....我自己就唔like law......

引用:
原帖由 jimmy_lee 於 2008-11-5 16:15 發表

1) 帶夠錢
2) Dup骨過程覺得痛的話, 要出聲唔好死頂.
係唔係270, 沒有其他收費~~~

引用:
原帖由 jimmy_lee 於 2008-11-5 19:07 發表

其實我覺得琳琳的樣子都ok, 可能我自己年紀都唔細啦, 所以開始識得欣賞中女 (我估琳琳三十中), 個人意見覺得佢的樣子比年輕的阿Yan同珍珍更吸引.

不過如果客觀d講, 我相信多數人會覺得阿Yan最靚.
不過我覺得好個人~~都係要自己去試~~

引用:
原帖由 Doer 於 2008-11-9 09:49 發表

like any other sauna, they will provide disposable underwear.
諗起都High High 地...不過我沒試...有機會立即試~~~

引用:
原帖由 Doer 於 2008-11-10 17:14 發表

哈哈,紙底褲有咩咁high,你係咪想多左?

今日剛剛去了做Spa,$498,今日試了新來的小玉,無論磨砂還是按摩都非常專業的,讓我好好享受!!
哈哈, 都冇話想多左~~總之我知佢地係正經骨場la~~
小玉--- 佢個樣Ok 嗎???

要上去試多幾次~~~

其實係唔係Spa 正多D? Spa 係唔係都有按摩ga la?

引用:
原帖由 無淚 於 2008-11-10 18:51 發表

小玉 , 樣ok順眼 , 短頭髮 , 有點高身材幾silm , 廣東話說得很好 , 有機會的話要試她的跪背 , 非常舒服 !!
咁小玉係果度係唔係都叫後生個D??

我可能這星期去試~~

要試她的跪背, 是不是要叫她做的....定是指定會做的~~~

試左彤彤la....好正~~

遲d 俾Report.....

我都要report一下先~~
首先要讚下Man Man, 我一上到佢, 冇位 (真係最好要book), 佢已經係咁唔好意思前,唔好意思後, 後尾我咳左幾下, 佢立即俾D 侯糖我食~~

跟住到彤彤, 靚就唔係話好靚, 30到......不過好舒服~~~Dup 完真係好relax~~~正!!!

下次要試小玉同珍珍~~

引用:
原帖由 bigdog173 於 2008-11-17 14:04 發表
Put on paper underwear - that's it.

I tried Amy and 100% sure. Bone skill good and place is clean. Considering the price, good value.
Yes, the place really very Clean~~
Bone skill is also very good~~

係唔係有個技師叫嘉嘉??有冇兄弟試過?

引用:
原帖由 jimmy_lee 於 2008-11-17 20:53 發表

我試過了, 本來我仲想pm你......

骨技平平, 但樣子在凱盟算唔錯, 年約廿七八, 不過未必再有機會見到佢.

另外, 今日試過阿詩, 年約三十三, 樣子一般, 但骨技唔錯.
係wow, 我昨天上去本來約小玉...但後來Man Man call 我話小玉可能唔得, 話介紹個報後生靚女叫嘉嘉的給我...我心想都沒有問題LA~~~

不過上到去Man Man 話小玉而家ok, 可以幫我...,,,不過我都心思思想見下嘉嘉, 不過都俾我見到, 真係幾靚, 幾後生~~~

有機會要試~~~

引用:
原帖由 retire07 於 2008-11-18 16:10 發表
Tung Tung did spa for me yesterday. Really relax and comfortable.
When you go there yesterday? arround 9:00pm????

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。