推介:| 開蓬車頂維修翻身 | Email Hosting | Online Shop System | makeup course | Wedding Photography Tip | Bordeaux Red | English learning | 銅鑼灣乾炒牛河 |

發新話題

[上樓骨] 華豐7H3

知唔知7H3開工沒有???

引用:
原帖由 yugaoxia 於 2008-12-8 18:01 發表

今日已經開工.我已打了电話.
Thank you, 我諗緊試Yuki 先定係7h3先~~
哈哈, 不過最後兩個都會試~~

之後Report~

有冇帥兄可以pm 我多一次7H3的電話, 今日12:20打去唔通...唔知冇開工定開緊工, 定我個電話錯左...哈哈!!

引用:
原帖由 simonchung 於 2008-12-11 09:34 發表

婷婷呢期好紅,如果你唔預約,相信都幾難入閘,
至於電話號碼,相信其他師兄可以幫到你.
係law...其實婷婷幾點開工ga...如果要約早上係唔係要前一天call 佢......

引用:
原帖由 jimsi 於 2008-12-11 11:48 發表

usually at around 2pm..
morning still not in office,
if you want to be the first customer, better make an appointment at night before.
原本佢2點先開工....如果我想12點, 係唔係可以前一日同佢講........

引用:
原帖由 madinhj 於 2008-12-11 12:27 發表

Should make appointment in advance especially if you want to be the first customer!
果日12點幾想約佢..不過唔通....之後搵左Yuki....

Yuki 都好好...不過我覺得佢唔夠靚同個波真係細D...不過Dup同RPP + BM 真係好正~~

引用:
原帖由 madinhj 於 2008-12-11 13:53 發表

世界真係無十全十美,我知以下所講的是超出現實,但如果有一日去揾囡....一開門條囡有

豆豆的樣貌
7H3的身材
豆豆的擁抱
Yuki的入閘熱情款待細佬
Yuki的侍浴
阿賢的dup及踩背
Yuki的bm+rpp
阿賢 ...
真係諗起都high high 地~~~

引用:
原帖由 jimsi 於 2008-12-11 18:11 發表

當然啦,想12點係可以既!
Thank you very much~~~

引用:
原帖由 hk848 於 2008-12-12 14:17 發表
有冇兄弟pm婷婷电话,想今日下午出动。事後必提供报告。
今日, 你可能要找另一個...我12點打想book 已經要去到5:00pm.....所以join 左13K2....

引用:
原帖由 jimsi 於 2008-12-12 17:21 發表

wow
stats: 5/6 bros booked today as of last night 0000 UTC
唔係...我係今日打....突然有時間, 所以試下book 佢.....點知......真係好多人搵~~~~

引用:
原帖由 yugaoxia 於 2008-12-12 18:33 發表
婷婷呢期好紅如果要揾佢要提前一日電話.
真係要~~~

7H3 真係唔講得笑...試左...好正~~~~
所有師兄都冇講大話~~~

相頭: 8/10
身材: 10/10
Dup: 8/10 (個人喜好, 自己最like dup 反而係佢, 可能同佢用心有關)
RPP: 6.5/10 (佢話佢剛cut 了指甲, 可能有D 影響)
BM: 10/10 (個人喜好, 正)
services: 佢係好用心...耐可佢真係太紅, 好多電話同SMS搵佢.......但時間好足, 我12:30入, 2:00出)

只有RPP 一般..但果種女友feel 真係.....好得!!

我已經試左Yuki, 13K2同7H3....只有7H3俾我有想番卓的心~~~~

引用:
原帖由 madinhj 於 2008-12-17 01:34 發表

似乎你的經驗唔錯喎
冇錯~~~

引用:
原帖由 wantmakelove 於 2008-12-17 12:43 發表
看到各位師兄講到咁好咁紅,真係要試試啦!
有無師兄可以PM 7H3個聯絡電話給我啊?不過最怕好難BOOK。
講真都真係好難book...不過你好想試的話就一定book到ga la!!

引用:
原帖由 jimsi 於 2008-12-18 01:20 發表

we guys never tell lies ga
做得好~~~

最近好多人要電話, 不過冇人出Report....

引用:
原帖由 bangle1 於 2008-12-30 13:51 發表

唔知以為呢度係攞電話熱線
哈哈~~係wow~~~

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。