推介:| 學英文 | Esse益生菌護膚品 | 駿寶燃氣工程 Chun Po Gas | 解夢分析師證書 | 銅鑼灣乾炒牛河 |

148 123456
發新話題

第一次中招(新版開始)

回復 5613# 的帖子

black sarena,.你好.,
係度打個招呼先.,
我係22/08/08係旺角馬槛載套玩完.,條女同我含乳.,.,9月中發玩細佬有一點點水泡.,.,即係陰勁中間:包皮處: `.,睇西醫內科劉醫生話疱疹.,開左的阿昔洛偉藥膏.,後來同事介紹石板街李醫生.,話傷口埋左一半.,百份百係疱疹.,於是去睇正苦油醫生.,油醫生話係皮下油脂增生.,只肯驗愛滋梅毒.,9月尾第一次驗血無事.,而家等緊三個月空鎗期.,,因心理壓力太大.,狂生唇瘡.,再睇油醫生話熱瘡唔係性病.,叫我睇街症.,
同個舊同事傾.,佢 話 我的屋企人係無辜.,叫我一個人搬出去住.,.(我同我老母一齊住),因瘡同分泌物係一間屋好易傅染.,如果我無錢可返大陸租1000元屋.,
?
我應該搬走嗎?(失業中.,愈窮愈見鬼)

大陸好多網站都呃人架

引用:
原帖由 95555052 於 2008-11-20 01:28 發表
在大陸綱站, 有介紹皰疹及疣可斷尾(針對細胞的療程), 可信?
口 無病弄到你生疣.,生疱疹.,有的病人比的庸醫用針插壞小弟弟.......小心,,,,,,

報告一下

報告一下.,上了15樓睇醫生.,剛過了 空鎗期,22/08/2008-25/11/2008抽血驗愛滋梅毒疱疹.,過兩日就派彩.............

回復 5723# 的帖子

公司醫生睇性病?你話呢?

回復 5730# 的帖子

但公司醫生一定有你病歷簿.,開乜野藥.,同比現金同claim 保險無關?

相關搜索目錄: 保險

回復 5732# 的帖子

你當時有無用身份証填份資料比姑娘?好閞鍵

咁又唔會

咁又唔會.,保險公司會主動向旗下醫生及衛生處羅料即...........,不過,,,,,,,除非保險知道你睇過呢個醫生.,而醫生又寫低你生椰仔.,.......出事機會不大.......但........唔係無...........

回復 5738# 的帖子

愛滋加梅毒加疱疹15樓800大元/,.

引用:
原帖由 henryhkwui 於 2008-11-25 23:12 發表
抽血驗愛滋幾多錢丫?
我驗梅毒疱疹 就要 480!!! 疱疹 我就中了呢! 唉
未驗愛滋吾知幾錢呢?
愛滋去正苦驗唔使錢架e

引用:
原帖由 bad-man 於 2008-11-25 23:33 發表

但如果我冇claim錢而保險主動向醫生攞料既話, 呢次病歷唔係應該屬於我既私隱咩?
咁都可以俾保險知??
假如你轉工或轉保險.,實有人要做野..............,不過你又唔使太驚.....保 險未必查你果個醫生.,醫生未必寫你生椰仔...........

回復 5706# 的帖子

口水好似會中疱疹一型........

女人唔同仔.,生疣可以係內陰.,陰道.,子宮.,除非生到出外陰

引用:
原帖由 ending 於 2008-11-26 17:41 發表
各位巴打大家好....
我在早幾個月前發現自己的尿道口對下連接包皮的地方,多了一個小洞,但唔係損口,都損到,無濃無留血的...所以一直都無理,近抳一個月到發現有了小肉粒,因為開頭唔知係咩野,所以(妰)過下,自己( ...
女人唔同仔.,生疣可以係內陰.,陰道.,子宮.,除非生到出外陰.,驗血查唔到疣架

驗血報告出左

驗血報告出左.,24/11/08去左睇15樓醫生.,醫生話陰莖傷口埋左.,只好抽血......
唯有驗血.,愛滋,梅毒.,疱疹二型.........
26,11,08打電話比中心姑娘.,姑娘話一陣有姑娘覆我.........
幾個字後........姑娘比電話我.........後尾15/樓醫生話我愛滋梅毒疱疹二型三樣都無事............醫生話如果係疱疹一型好少返發.,唔使覆診..............
想羅報告最好預先通知.........

各位師兄.,小弟想問..........驗血咪有假陽性.,假陰性既???
我係咪真係甩難呢
?????

過左空鎗期去正苦驗愛滋.,抽血得架拉

過左空鎗期去正苦驗愛滋.,抽血得架拉

唉.,唔好比太大壓力自已

唉.,唔好比太大壓力自已.,龜頭炎我無.,但始終唔同愛滋疱疹.,唔斷尾又野到人.............有好多人有左淋巴癌諸如此類.,為左屋企人.,佢地每月使幾萬買新藥都想生存多一刻.,你努力醫吧.........

愛心提示.,15樓醫生20/12/08-26/12/08/08放假

愛心提示.,15樓醫生20/12/08-26/12/08/08放假.,仲有cd-rom兄弟唔好要我p.m.15/樓醫生資料.,自已找.,由100頁之後搵.,一定搵到..............

唔開心對身體無好處架.,無論精神同肉體

引用:
原帖由 mk0089 於 2008-11-28 19:47 發表

多謝你!不過醫唔好都唔開心!唉.............!
唔開心對身體無好處架.,無論精神同肉體.,好似我最近壓力太大.,狂生唇瘡........
小心鑽入牛角尖,.,成世人有精神病就大件事..........

你講得岩.,壓力大訓唔著即爆發

引用:
原帖由 BLACK_SARENA 於 2008-11-29 00:28 發表

生唇瘡多數係因不夠睡.
我都係咁.
你講得岩.,壓力大訓唔著即爆發

皮膚打得多會愈來愈溥

引用:
原帖由 bigdog33 於 2008-11-29 00:53 發表
我條JJ頭..一打完飛機.就有好多紅點...好似熱菲甘.但又唔痕唔養...第二朝又無甘紅..呢輪見JJ頭好似皺咗皮..成日都紅紅....近JJ頭邊位..仲有幾粒.特別紅/深色既..但又唔凸起個.種.只係好明顯係紅點.
請問各立巴 ...
皮膚打得多會愈來愈溥.,仲有加埋的皂液.,可能係敏感.,驚既又有閒錢咪睇下專科羅

同醫生要講真話

引用:
原帖由 95555052 於 2008-12-1 22:21 發表

有家人支持, 真好! 比心機醫好佢.

我看中醫也不敢話中招, 開了行氣活血的
同醫生要講真話.,唔係醫生點對症下藥?

愛心提示.,15樓醫生20/12/08-26/12/08/08放假

引用:
原帖由 Majissuka1006 於 2008-12-4 13:17 發表
各位大大、
請問可否PM我Dr.Ho的詳細?
我Found過Old Post都Found吾到D資料。
吾好意思、Pls Help
愛心提示.,15樓醫生20/12/08-26/12/08/08放假.,仲有cd-rom兄弟唔好要我p.m.15/樓醫生資料.,自已找.,由100頁之後搵.,一定搵到......

我未做過冷凍.,但十幾年前生過椰仔

引用:
原帖由 garamon 於 2008-12-4 14:09 發表
請問各位,電灼和冷凍比較,手那種會痛些?
我未做過冷凍.,但十幾年前生過椰仔.,一生就搵西醫劉醫生係陰莖打針電灼加藥水.,打針好痛.,電灼好恐怖.,藥水好似火燒.,但椰仔一野搞掂.,但尿道口有疤=.=.........

梗係唔好拉

引用:
原帖由 garamon 於 2008-12-4 17:58 發表
Black sarena , 電灼和冷凍比較,會否痛些?麻醉針是否打在患處?你有沒有在 Dr Ho 處做過電灼?如冷凍多次仍有翲發,好不好主動問 Dr 轉用電灼?
梗係唔好拉.,因為你唔係初生椰仔.,又生係句包皮.,生得又散.,電灼會有疤.,冷凍係對你最好.,我另外比的愛心提示.,你隔兩至三星期覆診得架拉.,因青年人免疫力強.,一至兩年後.,機體會發現疣的存在 .,會消除的疣體架拉(細粒既話).,梗係唔係叫你唔睇醫生拉^^

聽過拉.,好似有人用完去跟.,腫得好犀利=.=.

引用:
原帖由 garamon 於 2008-12-4 18:00 發表
另外請問有沒有師兄聽聞或用過 Wartover 這產品?不是賣廣告!
聽過拉.,好似有人用完去跟.,腫得好犀利=.=.  你不如用返三m拉

相關搜索目錄: 廣告

一粒變兩粒點解唔做電灼 ?

引用:
原帖由 reallypoor 於 2008-12-5 16:59 發表
各位師兄
我新黎報到....有了warts.......最慘係我一開始唔知係咩黎.....又一粒變兩粒先去睇醫生, 做左冷凍, 而家要等1至2星期睇下會唔會kill到d warts
由於我開頭唔知係咩, 重同gf ml....重要唔用condom, 而家好後 ...
一粒變兩粒點解唔做電灼 ?比冷凍會徹底的.,..................

148 123456
發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。