推介:| 網頁寄存 | 網頁設計 | 開網店 | 電郵申請 | Wordpress Hosting | 外賣平台 | 英語課程推薦 | 風水屋 | 房間風水懷孕 | Timway Testimonial | Wedding Planner | Wedding MC |

發新話題

第一次中招(新版開始)

用張紙寫低症狀比醫生咪得羅

引用:
原帖由 95555052 於 2008-12-10 20:52 發表

我今天準備同中醫講話中招, 但一坐低, 左邊1尺有2個執藥, 後面有對男女靠覑, 結果講了JJ炎, 有無那個中醫有高私隱度?
用張紙寫低症狀比醫生咪得羅

咁咪重痛苦過割包皮?仲遲的又再冷凍過=.=.,

引用:
原帖由 stanleysex 於 2008-12-10 23:25 發表
多謝各位兄弟, 真係好似我地咁無得同人講或friend(驚講哂出去, 多數口多), 只有係度, 所以黎到依度就好似翻左屋企咁, 大家互相支持, 講翻而家病況, 真係未試過咁誇, 我睇無一個月都唔會退d腫, 真係好虧張, 大家有無見 ...
咁咪重痛苦過割包皮?仲遲的又再冷凍過=.=.,

快的睇醫生.,檢查埋肛門入便拉.,

引用:
原帖由 KK2534 於 2008-12-11 01:26 發表
係牙  因為近排公司忙.....少左上黎同大家報告.....情況上一題講了   岩岩發現的

而家驚緊......唉
快的睇醫生.,檢查埋肛門入便拉.,入便同JJ口係最易返發及難醫架

快的搵醫生殺左粒瘡先拉

引用:
原帖由 小肥t 於 2008-12-11 23:01 發表
我在好易生果個位出了粒大毒瘡........熱氣果隻
希望唔好返發喇
快的搵醫生殺左粒瘡先拉.,有殺錯無放過.,何況係果個位

紅色瘡,有膿流出既好有機會係疱疹

引用:
原帖由 bad-man 於 2008-12-12 09:17 發表

我做左手術已經超過三個星期, 好似一切正常
而我既新生活其實=舊生活, 冇乜點變, 因為醫生叫我當番自己係正常人咁樣得架啦...
但早兩日响大脾la生左粒野, 好似係暗瘡定酒米咁, 幾日都整唔走, 雖然直覺上 ...
紅色瘡,有膿流出既好有機會係疱疹 .,快 去睇醫生

相關搜索目錄: 暗瘡

不可吻半歲以下嬰兒.,會致命或變植物人......

引用:
原帖由 95555052 於 2008-12-12 21:27 發表

TKS!!!
請問皰疹重有無其他野留意.
不可吻半歲以下嬰兒.,會致命或變植物人......疱疹二型就算無症狀也會排毒......食藥valtrex可減7x%傅染.,要剖腹產子.............壓力大及日晒......會返發

通常普通疣如篇平疣好多人都生.,會自已好返.,

引用:
原帖由 garamon 於 2008-12-12 17:36 發表

因我在2個月內,已在 Dr Ho 那裡做了 6次冷凍,現在又因用了 3m ,多了損口,如果仍未能控制,我想是不是我不夾 Dr Ho ,雖然他是好醫生。
通常普通疣如篇平疣好多人都生.,會自已好返.,但經性交而生的性病疣生命力強.,傳染力大.,易返發.,體弱者嫖妓好危險..................

你有無出去玩先?/疱疹誤診相當高架

引用:
原帖由 G6545 於 2008-12-13 17:52 發表
佢一見到我包皮上的水泡, 就說是疱疹二型. 現在拿了血去驗.
只是睇普通家庭科醫生.
你有無出去玩先?/疱疹誤診相當高架,,,,,,,,,,驗血要子中招幾周後先有抗體架..

鯊烯丸.

引用:
原帖由 BLACK_SARENA 於 2008-12-14 00:03 發表
兄弟們有無保健食品分享?
我食緊蜂膠, 蜂皇槳, 同鯊烯丸.
鯊烯丸.?唔係醫癌症既咩?食太多對會唔會肝腎有影響架?............

如果唔講.,行埋一定.........

引用:
原帖由 95555052 於 2008-12-13 22:32 發表

唔知!

我吃了幾日藥, 現在無乜紅班, 因2個月無做, 老婆會懷疑

其實如果皰疹瞞唔到一世, 我想講比老婆知

Any comment???
如果唔講.,行埋一定.........傳染疱疹比你老婆..,,男人強壯.,疱疹影響不大.,女人體質弱.,傷害會好大.,子宮頸會發炎甚至子宮癌..........但講比佢知.,你要作好心理準備.,佢唔原諒你.,會走人........,或原諒你.................無人知會點...................

你血都未驗.,未必中疱仔既

引用:
原帖由 G6545 於 2008-12-14 00:51 發表
叻仔, 95555052 兩位兄弟,

其實我E家都係煩緊, 我雖然未有女朋友, 但唔知日後會發生咩事. 可能要一生孤獨......
你血都未驗.,未必中疱仔既 ................搞清楚先.,咪亂陣腳

驚乜?請問?????????/

引用:
原帖由 iihitorama 於 2008-12-13 23:26 發表
依家好後悔

其實自從有o左呢個女友都已經出黎玩,
但係今日同女朋友嘈完交唔知點解好唔開心咁
就走o左去搵囡囡。

雖然, 都只係叫囡囡同我打飛機同有套口交, 但係依家勁擔心,
好驚會有性病, 如果之後女朋友 ...
驚乜?請問?????????/

你先去睇私家先拉.,真係有事再去睇專科

引用:
原帖由 veryWorry 於 2008-12-14 02:23 發表
抱歉, 有用心找過前面既post但好似無人似我咁. 唯有借個位問一問.

我包皮繫帶(即係頭下條根)有個傷口, 見過少少血, 凹左少少. 我近視十
其 ...
你先去睇私家先拉.,真係有事再去睇專科

打飛機加用套口交..........

引用:
原帖由 iihitorama 於 2008-12-14 02:49 發表

驚中招...中任何招...

引用:
原帖由 iihitorama 於 2008-12-14 02:49 發表

驚中招...中任何招...
打飛機加用套口交..........中招機會好細咋

疱疹二型用套防唔到架.,我

引用:
原帖由 95555052 於 2008-12-14 14:19 發表

多謝關心!
我們無plan要BB, 一直用套, 我發在JJ頭, 問用套交功課安全否?
黑百合兄建議無病徵才行埋(不管用套否)
也想可否瞞一世?
疱疹二型用套防唔到架.,我用左套.,立即沖涼都生左唇瘡.,無症狀都會排毒.就算食VALTREX都有25%傳染架

相關搜索目錄: 功課

APM附近 果間中醫.,

引用:
原帖由 BLACK_SARENA 於 2008-12-14 14:23 發表

咁你睇左未?
web入面有講座.
一係你打去留位聽下.
APM附近 果間中醫.,個網頁我都睇過.,但大陸好多承諾醫好 疱疹的網站都坑人架.,即係你有多餘錢比我醫我咪同你醫罹.,仲有果隻中藥(          殺鬼(化名))用十日就可醫好疱疹.,成9百幾元一細樽.,如果無料到.,我買支阿昔洛偉膏(90元支)好過

只係龜頭炎一定可以

引用:
原帖由 G6545 於 2008-12-14 22:04 發表

真是可以包容? 我有保留.
只係龜頭炎一定可以

十 個有九個走

引用:
原帖由 G6545 於 2008-12-14 22:19 發表

但疱疹你話點?
十 個有九個走.,第 十個係嚇傻左

皮膏傳毒呀大佬

引用:
原帖由 95555052 於 2008-12-14 23:22 發表

唔明! 用套點會生唇瘡? 生係邊?.....

我生係JJ頭, 用套cover到都唔得? 就算有毒都喴唔到
皮膏傳毒呀大佬,.全身都可排毒...............

我唇瘡都不停返發中............

引用:
原帖由 95555052 於 2008-12-15 00:42 發表
叻仔兄,
你喴醫皰疹架? 返發多唔多?
我一停藥就返發, 真係唔知點做, 依家係未點行埋, 都野到老婆?
請指教
我唇瘡都不停返發中............老老實實.,戴袋蓋到細佬.,但仲有陰狼,.上床時兩人肉帛相見 .,...........一定有身體接觸.........戴袋加食valtex減75%感染機會.,.........除非全.身穿衣物.,係條褲穿個洞加戴袋.,條女一定知乜事...............................

盡量拖住唔好交功課住.,

引用:
原帖由 95555052 於 2008-12-15 00:33 發表

咁味一定要講比老婆知.....................

救命!!
盡量拖住唔好交功課住.,多的同老婆去行山.,打球.,等老婆用盡精力.,.........

相關搜索目錄: 功課

你個問題唔細架

引用:
原帖由 mk0089 於 2008-12-15 19:01 發表

加油呀!雖然我的只是小問題,但在識到各位令我明白性病的禍害!更要潔身自愛!
你個問題唔細架.,你咪睇緊精神科既.,問下醫生可唔可以停藥拉

買支3m疣定寧比你條女拉.......

引用:
原帖由 reallypoor 於 2008-12-15 22:42 發表
唉, 我做完冷凍甩左, 過兩日上15/f 再check睇下ko左未
頭先同gf交攻課.....用晒condom, 雖然dr ho 話ok, 但我都係好怕

我gf知我生疣....但佢可能唔知個成因, 故我都未有事, 但我叫左佢去做body check, 如果佢che ...
買支3m疣定寧比你條女拉.......會醫得好架

相關搜索目錄: Body check

去藥房買支自助冷涷嘖劑補飛

引用:
原帖由 BLACK_SARENA 於 2008-12-15 22:36 發表

仆街...
好似凍不中...
都要脫左個結蕉先再上.
去藥房買支自助冷涷嘖劑補飛

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。